Impresii din timpul.. si de dupa..SUPERDIETA(cap7)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

quote:
Originally posted by miag

Neata si de la mine!

Ma simt ceva mai bine, dar pana luni nu pot tine dieta..asa ca luni mai fac o incercare.

Era mai bine sa nu renunti ...dar e decizia ta

Poate daca scoteai supa de varza ...si bagai ceva masline...si din lista de exceptionale ..prindeai puteri ...si nu era cazul sa renunti..parerea mea

LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)/.../www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Cum a fost si cum este voinicul meu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Lidia..asa as fi vrut si eu..dar am vb cu medicul la tel si mi-a zis foarte clar, ca daca mai am si astazi mai mult de 6 scaune sa ma duc de urgenta la spital la Colentina..si mi-a recomandat regim: ceai de menta+ orez fiert+ covrigei si alte uscaturi si abia peste 2-3 zile sa revin la alimentatie normala.

Mergi la inceput

Eu am scapat de 1,2 kg in 3 zile ..am 64.30kg ...
si ma simt foarte bine .

Inclin sa cred ca ma ajuta mult si COLONIX-ul ..
adica nu mai am nici stari de oboseala..
nici blocaje de genul ..
si probabil ca ficatul trage in plin ...acum .

LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)/.../www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Cum a fost si cum este voinicul meu?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miag

Lidia..asa as fi vrut si eu..dar am vb cu medicul la tel si mi-a zis foarte clar, ca daca mai am si astazi mai mult de 6 scaune sa ma duc de urgenta la spital la Colentina..si mi-a recomandat regim: ceai de menta+ orez fiert+ covrigei si alte uscaturi si abia peste 2-3 zile sa revin la alimentatie normala.

Imi pare rau ...ca s-a agravat asa tare ..
dar eu zic ca ..sa renunti la supa de varza ..
daca vrei sa reiei SUPERDIETA ...

Mie supa de varza ..mi-a facut numai rau ...
nu acum ..cu ceva ani in urma ...
am mincat citeva zile supa de varza ..
si m-am ales cu niste dureri de burta ..crunte..
ca sa nu mai vorbesc de rinichi ..
asa ca ..de atunci nu mai incerc "senzatii cu ciorba de varza".
Mai degraba o fac salata in care pun si alte legume ..decit fiarta in ciorba .

SANATATE MULTA ..si sa ne tii la curent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Sigur ca va tin la curent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Va salut colegele mele de "suferinta".

Intre timp am reusit sa ating targetul-adica 60 de kilograme- si ma simt bine.Am mai pus cate 1 kg daca am sarit calul(adica sa mananc niste sarmale sau pizza sau cate un chinezoi mic)dar am "rezolvat" situatia dupa ce am respectat 2-3 zile dieta mai mult cu fructe/legume.Pot sa spun ca sunt constanta, acum mananac de exemplu si putin din altceva dar nu imi lipsesc din zi salatele.Bine ca e vara si sunt fructe din belsug, multi centimetri am mai dat jos, si respect cate una alta.

-nu combin carne cu orez sau cartofi
-nu imi lipsesc fructe si legume proaspete
-mai beau si cate putina bere dar rar
-apa 2 litri pe zi in cap
-mai scap si cate putina inghetata ca tot e vara, dar nu mai mult de o bula , si prajiturile nici sa le mai vad
-nu mai mananc dupa ora 18, doar apa.

Mi se pare un mod sanatos, nu imi e foame si nici nu fac foamea.
Asta ca o impresie de dupa dieta.Si m-am convins ca nu exista peersoana ce tine dieta si sa nu slabeasca, poate si putin mai tarzior dar nu e cauza pierduta

Mamidestefan multumesc inca o data pentru pont si ca ne-ai fost alaturi mereu

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

Buna dimineata ..la .

Gabriela (Babee) Ma bucur mult ca ne mai "vizitezi" ..si mai mult ma bucur sa ai reusit sa ajungi la greutatea pe care ti-o doreai .

Si eu sunt ferm convinsa ca SUPERDIETA schimba mai mult sau .. mai putin ..depinde de fiecare ...alimentatia ..in asa fel incit fructele si legumele sunt mult mai prezente ..decit dulciurile si grasimile ...si ca urmare ..si kilogramele de prisos se "topesc".
Eu m-am intors de curind la munca ..multi colegi mi-au zis ca sunt schimbata foarte tare ..cica am "intinerit"...dar eu stiu ca nu numai bebe m-a ajutat ..dar si alimentatia mai sanatoasa ..si faptul ca am scapat de mai multe kilograme ..decit cele pe care le luasem in sarcina.

Te pup si pe tine ..si pe puiutii tai ..
si te mai asteptam pe aici

Mergi la inceput

Marilena12

Ce faci ???? Nu ai mai dat nici un semn de viata de mai bine de o saptamina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Buna dimineata!

Azi pe cantar am 61 de kg. Ieri dimineata deja aveam 61 de kg. Alaltaieri am mancat impreuna cu salata o conserva de peste, dar tot am slabit in continuare. Eu incep sa cred ca pe mine painea ma ingrasa....ca de fapt eu nu mancam grasimi sau carnuri, doar din cand in cand pui sau peste. In rest numai legume facute in ulei de masline. Mai mancam si branzeturi..dar nu stiu cat de mult ingrasa ele...Totusi am nevoia de ceva langa legume, dar deocamdata ma abtin.
Mai vorbim!

Succes la toate luptatoarele!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmy spune:

Bun gasit tuturor!
Iata-ma-s ajunsa la linia de sosire.......din pacate in ultima saptamana(la mare), am cam muscat din cascaval...mai o bericica, mai o inghetataasa ca, la finalul celor 6 saptamani ma pot lauda cu 5.5 kg date jos(adica am 75.5 kg).
Am decis sa mai astept o saptamana si sa ma reapuc de dieta(nu-i vorba de facut curaj ci doar de provizii )

Cosmina&D-ra Daria(20.03.2004)

Mergi la inceput