Impresii din timpul.. si de dupa..SUPERDIETA(cap7)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

quote:
Originally posted by mirib

Lidia receptionat ideea cu pozele
si fara pufuleti? raman tot la fasole verde cu usturoi adica?

Miri si David - 23.12.2005

e OK ...DAR SA FIE FARA ULEI ...sau doar cu 1 lingurita ..doua..

SA NU FIE PRAJITE ..CA NU AI FACUT NIMIC .

LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)/.../www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Cum a fost si cum este voinicul meu?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miag

Mi-e o foame de lup, mai ales ca eu simt nevoia de ceva sarat in cursul zile..asa ca mi-am luat 2 castraveti, 2 rosii si un ardei si mi-am facut salatica la birou.
Eu vroiam azi o zi doar de fructe..dar nu pot fara ceva sarat.....ei tot e bine ca nu sunt pe langa alimentele permise.

Si mai am o intrebare: eu beau 3 cani de cafea pe zi? Chiar nu se poate sa nu renunt la ele?..Fara sunt ..moarta..dorm in front

Pup.

Cafeaua trebuie redusa ..cit poti ..rezonabil vorbind..
si sa fie fara zahar

Cit priveste meniul ..in conditiile in care lucrez ...
iata ce am mincat eu azi :
MD : 1KG DE CIRESE
1 cafea
prinz: ciupercutze la cuptor cu o salata MARE de morcovi cu rosii

.. mai am in program 2 mere si 2 portocale
si un ceai pe seara ..

in rest MULTA APA PLATA .

LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)/.../www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Cum a fost si cum este voinicul meu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

quote:
Originally posted by mamidestefan

Cafeaua trebuie redusa ..cit poti ..rezonabil vorbind..
si sa fie fara zahar

Cit priveste meniul ..in conditiile in care lucrez ...
iata ce am mincat eu azi :
MD : 1KG DE CIRESE
1 cafea
prinz: ciupercutze la cuptor cu o salata MARE de morcovi cu rosii

.. mai am in program 2 mere si 2 portocale
si un ceai pe seara ..

in rest MULTA APA PLATA .

Beau cafeaua numai fara zahar..dar de redus..sub 3 cani nu stiu daca pot ca eu oricum o beau slaba, asa un fel de zeama colorata, cat sa ma tina in priza.Daca trec pe decofeinizata, oare nu este mai bine?

Plec si eu spre casa, la supita mea de varza si la o tura cu piticul si cu masinuta in parc. Pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Fetelor cum faceti salata de morcovi? Ii fierbeti sau cruzi? Cruzi parca nu ma tenteaza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

quote:
Originally posted by Amonar

Fetelor cum faceti salata de morcovi? Ii fierbeti sau cruzi? Cruzi parca nu ma tenteaza...

Mie imi plac cruzi, sunt mai buni, de ex eu pap baby morcovei asa goi, cand mi se face de rontait ceva pap morcovi cruzi de zici ca-s iepuras
Si apropo de asta,cred ca ma bag si eu la superdieta, am stat , am analizat si sper sa reusesc sa stau deoparte de interzise.E bine, eu nu-s mare carnivora,doar ca imi place inghetata f mult.
Referitor la laptele degresat stiu ca in tara era parca de la Dorna un lapte cu 0, ceva continut de grasime, aici cel mai mic grad este de 1,5%, sau poate mai e si altul dar nu l-am vazut.
Am sa-mi cumpar indulcitor sa-mi pun in cafea.Eu beau cam 1-2 cani(din cele de ceai) pe zi,numai ca la mine cam tine de foame,nu provoaca foamea
Mi-am scos azi toate regulile si am sa incerc sa-mi fac programul zilnic si mi-l atarn in bucatarie.
Acum sa vedem daca we pot a tine dieta,ca de fel atunci al meu e pe acasa si papam impreuna si e mare ispita cu mine,uneori rezist tentatiilor, alteori mai calc pe langa.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Amonar

Mie nu mi-au placut niciodata morcovii fierti ..
dar morcovii cruzi rasi ..SUNT O BUNATATE

Dar exista si aici un secret :
sa fie cit mai colorati ..adica sa fie portocaliu inchis ..nu spre galben ..ca aia galbeni nu au nici un gust
astia portocalii inchis sunt si rotunzi la virf ..si duuuuuuulci
Aaaaa...si sa fie rasi marunt ..marunt ..la robot ..sau pe o razatoare cit mai deasa ..ca sa lase si din sucul lor atunci cind ii razi .

Mie imi place sa ii maninc ca salata simpla ..cu putin ulei de masline si otet de mere ..
si in combinatie cu rosii ..
sau cu telina si ton (din saptamina a doua)
sau cu un pumn de stafide (dupa SUPERDIETA ) ..
Am descoperit ..CINDVA ..reteta asta ..la SPRINGTIME ..si de atunci am adoptat-o : 2 morcovi mari rasi marunt + 1 mina de stafide + 2 lingurite de ulei de masline + otet de miere ...e foarte DELICIOASA

Mergi la inceput

Dragele mele

In seara asta am fost si la electrostimulare ...
am avut ceva temeri ..ca vorba aia dupa 3 zile de munca in care am "servit" legume si fructe ..
nu mai am asa energie de consumat si pe la electro ..
cind colo ..am crescut intensitatile mai mult decit inainte ..
fara nici o problema ..si ma simt foarte bine ..
dar cred ca mi se trage de la ciresele de dimineata ..
ca mi-au placut tare mult ..si a fost 1 kg .

miine am in meniu ..din nou CIRESE ..

Sunt foarte curioasa ce arata cintarul miine

Va pup ..si miine beau -ua cu voi .

Mergi la inceput

Fetelor, se pare ca am facut-o lata azi..nu stiu cum naiba am reusit sa-mi dau stomacul peste cap, dar am facut diaree si am varsat de n ori de cand am ajuns acasa. Cred ca am combinat fructe+ apa + cafea+ supa de varza si nu mi-a priit, sau poate ca am mancat doua nectarine nespalate.
Daca nu imi revin pana maine...nu stiu ce voi face cu superdieta

Mergi la inceput

cu ...

BUNA DIMINEATA ...la toate luptatoarele

Mergi la inceput

Neata si de la mine!

Ma simt ceva mai bine, dar pana luni nu pot tine dieta..asa ca luni mai fac o incercare.

Mergi la inceput