Impresii din timpul.. si de dupa..SUPERDIETA(cap7)
Raspunsuri - Pagina 9
smillaraaq spune:
Multumesc mult pentru raspuns, Lidia!
Hai, ca poate ma ambitionez si vad si eu prima curand :)
Ma duc sa mai citesc o data cum e cu superdieta asta!
Smilla
Amonar spune:
Raportam!
Azi dimineata m-am cantarit si aveam 62 de kg. Acum eu nu stiu daca voi ramane aici sau va oscila in timpul zilei. Dar oricum 2 kg in 4 zile..e bine. Ieri m-am culcat foarte devreme asa ca am putut sa incarc bateriile si azi ma simt excelent. Am facut o salata dimineata cu rosii, castraveti, ardei, usturoi, broccoli si conopida fiarta. A fost un deliciu!!!!
Sotul mi-a zis ca semnele de oboseala in timpul dietei sunt pt ca organismul nu mai poate folosi energia din ce primeste normal din mancare ci trebuie sa inceapa sa ia din surplusuri. EL zice ca de aceea e bine sa dorm pt ca atunci corpul "ia" surplusurile si le revalorifica pt a doua zi....atunci se slabeste de fapt....El stie pt ca a fost "fan" de bodybuilding. Si el zice ca de obicei a-3a zi este ziua critica cand se "schimba macazul" in organism. De aceea e si cea mai grea. Multa apa, ajuta.
De abia astept sa ajung in saptamana a2-a sa pot sa mananc peste si oua!!!
miag spune:
Neata fetelor!
Mi-am facut aseara o supita de varza, numai din alimentele permise.(rosii, ceapa, ardei gras si varza).
Meniul meu pe azi:
In cursul zile multe fructe (nectarine si cirese) si seara supa de varza.
Pupici. Revin pt ca acum sunt in viteza maxima. Sa aveti o zi frumoasa si fara abateri.
mamidestefan spune:
cu update-ul.
Sorry ..fetelor ..dar acum cu job-ul ..ma misc mai incet ,
dar in week-en sper sa stau mai des pe aici ..
asa ca TINE-TI APROAPE DE DC ..SI DEPARTE DE FRIGIDER ..in week-end.
miri_b Cintarul de la sala ..iti va arata mai mult peste zi ...orice corp are o variatie de 1-2 kg in timpul zilei ..
din cauza lichidelor si a proceselor metabolice ..
asa ca cea mai corecta cintarire este DIMINEATA ...LA PIELICICA GOALA ..DUPA VIZITA LA BAIE ..SI INAINTE DE 1/2 DE LITRU DE APA .
Cintarul de la sala este foarte bun si performant ..dar eu m-am cintarit doar la prima vizita ..acolo .
Eu beau numai apa plata ...nu ma simt bine cu cea acidulata .
Cu pufuletii ..ar fi bine sa o lasi mai moale
Felicitari pt kilogramele pierdute .
POZICILE ...sunt pe prima pagina ....dar e bine sa faci poze "speciale" ..profil ..fata ..spate ..si sa le pastrezi ...o sa te minunezi ce mult te vei schimba dupa 6 saptamini ..
si vorbesc din experienta
LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)/.../www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Cum a fost si cum este voinicul meu?
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by Amonar
Raportam!
Azi dimineata m-am cantarit si aveam 62 de kg. Acum eu nu stiu daca voi ramane aici sau va oscila in timpul zilei. Dar oricum 2 kg in 4 zile..e bine. Ieri m-am culcat foarte devreme asa ca am putut sa incarc bateriile si azi ma simt excelent. Am facut o salata dimineata cu rosii, castraveti, ardei, usturoi, broccoli si conopida fiarta. A fost un deliciu!!!!
Sotul mi-a zis ca semnele de oboseala in timpul dietei sunt pt ca organismul nu mai poate folosi energia din ce primeste normal din mancare ci trebuie sa inceapa sa ia din surplusuri. EL zice ca de aceea e bine sa dorm pt ca atunci corpul "ia" surplusurile si le revalorifica pt a doua zi....atunci se slabeste de fapt....El stie pt ca a fost "fan" de bodybuilding. Si el zice ca de obicei a-3a zi este ziua critica cand se "schimba macazul" in organism. De aceea e si cea mai grea. Multa apa, ajuta.
De abia astept sa ajung in saptamana a2-a sa pot sa mananc peste si oua!!!
FELICITARI PENTRU KG PIERDUTE
Cit priveste cu OBOSEALA DIN PRIMELE ZILE ...si eu stiu la fel ..
TU LE-AI ZIS FOARTE BINE .
Ai voie CIRESE ...CAISE...ANANAS ..
NECTARINELE ..MAI BINE NU
Ideea e sa nu fie pere..banane...pepene..struguri .
LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)/.../www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Cum a fost si cum este voinicul meu?
miag spune:
Nectarinele mele sunt acreeeeeeeeeeeeeee, asa ca nu cred ca au prea mult zahar.Dar daca mai bine NU..atunci de maine le scot si eu.Acum le-am luat pe astea pt cat stau la birou si le manac de voie de nevoie.
miri__b spune:
Lidia receptionat ideea cu pozele
si fara pufuleti? raman tot la fasole verde cu usturoi adica?
Miri si David - 23.12.2005
miag spune:
quote:
Originally posted by mirib
raman tot la fasole verde cu usturoi adica?
Miri si David - 23.12.2005
mie imi place mult fasolea verde cu usturoi, dar facuta in ulei , asa calita..ceea ce este INTERZIS!!!
miag spune:
Mi-e o foame de lup, mai ales ca eu simt nevoia de ceva sarat in cursul zile..asa ca mi-am luat 2 castraveti, 2 rosii si un ardei si mi-am facut salatica la birou.
Eu vroiam azi o zi doar de fructe..dar nu pot fara ceva sarat.....ei tot e bine ca nu sunt pe langa alimentele permise.
Si mai am o intrebare: eu beau 3 cani de cafea pe zi? Chiar nu se poate sa nu renunt la ele?..Fara sunt ..moarta..dorm in front
Pup.