Impresii din timpul.. si de dupa..SUPERDIETA(cap7)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

quote:
Originally posted by nastad

De 4 zile mananc numai salata de rosii si nu am dat nici un gram .Sa fie de vina rusii( ca mi-au intarziat)?

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Nu te lasa ...rezista eroic ..macar pina trec rusii

Si mai pune ceva in meniu ...ciuperci (au proteine) ..fructe ..
ca te infometezi .

LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)/.../www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Cum a fost si cum este voinicul meu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Hmmm..si la mine e cam ciudat....tot mereu mi-e foame.....Mananc multa conopida si broccoli, mere, portocale dar tot mi-e foame. SI ma simt slabita, obosita, somnolenta.....As manca in permanenta. Mai astept vreo 2 zile sa vad cum ma simt si ma hotaresc daca continui sau nu. Am impresia ca organismul meu are nevoie de mai multe substante nutritive....Ciuperci nu am voie din cauza candidei...poate rezist pana in saptamana a2-a cand am voie sa mananc peste si oua.

Azi am facut si conopida la cuptor..dar eu nu inteleg cum o faceti voi? Eu am pus-o in totalitate sub apa, dar cuptorul meu are nevoie de vreo 2 ore pana o face gata. La inceput am pus numai putina apa si mi s-a inegrit deasupra. Nu prea am fost entuziasmata...poate nu stiu eu cum sa o fac.. Cum o faceti voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Buna fetelor!

M-am decis! Am inceput de azi superdieta si prin urmare..vreau si eu in listuta.
Datele mele sunt :
-inaltime:1.60
-greutate: 67.1kg
-target: 55 kg

Incerc sa tin varianta B, pentru ca pe 06 iulie am bilete la mare si vreau sa slabesc cat mai mult pana atunci, mai ales ca in concediu intotdeuna apar tentatii si nu stiu cat voi reusi sa tin in cele 10 zile la mare.
Pupici si spor la dieta.

Mergi la inceput

O intrebare: cand este ziua de raport?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Amonar

Hmmm..si la mine e cam ciudat....tot mereu mi-e foame.....Mananc multa conopida si broccoli, mere, portocale dar tot mi-e foame. SI ma simt slabita, obosita, somnolenta.....As manca in permanenta. Mai astept vreo 2 zile sa vad cum ma simt si ma hotaresc daca continui sau nu. Am impresia ca organismul meu are nevoie de mai multe substante nutritive....Ciuperci nu am voie din cauza candidei...poate rezist pana in saptamana a2-a cand am voie sa mananc peste si oua.

Azi am facut si conopida la cuptor..dar eu nu inteleg cum o faceti voi? Eu am pus-o in totalitate sub apa, dar cuptorul meu are nevoie de vreo 2 ore pana o face gata. La inceput am pus numai putina apa si mi s-a inegrit deasupra. Nu prea am fost entuziasmata...poate nu stiu eu cum sa o fac.. Cum o faceti voi?

Exista si o lista de alimente EXCEPTIONALE.

Daca simti ca nu rezisti ...maninci exceptionale ..dar in cantitati reduse ...sau moderate ..

Maninca si cruditati : morcov..telina...varza
Salata de morcovi e un deliciu ..incearca

LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)/.../www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Cum a fost si cum este voinicul meu?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miag

O intrebare: cand este ziua de raport?

BINE AI VENIT

Esti in listutza.

Dupa o saptamina de legume si fructe ..te hotarasti daca mergi pe schema A sau B ...ce zici??

Raportezi saptaminal ...
depinde de ziua in care incepi ...
si de fiecare data cind pierzi cite un kg (vei primi o )

LA CIT MAI MULTE POSTARI SI KG PIERDUTE

Mergi la inceput

Lidia, multumesc pentru raspuns si multumesc pt ca m-ati introdus atat de repede in listuta.
Ok..dupa prima saptamana de legume si fructe ma hotarasc pe ce varianta merg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Nu mai tin minte dc am citit. ai voie apa minerala? chestii cu acid dar fara zahar? pufuleti de-aia de 50 bani punga? ca pe mine ma indoapa fi-miu cu ei.nu voiam sa-i cumpar dar vede copii in parc si se duce sa le ia din mana. asa ca mai bine cumpar eu.
in alta ordine de idei nu reusesc sa incarc si eu poze pe yahoo. m-am chinuit azi de vreo 4-5 ori si am renuntat.
Lidia nu mi-ai raspuns. ai verifica cantarul de la salon?asa in general nu special ptr mine.prietena mea incepe munca si eu m-am programat numa de la ora 13.mai fac o sauna pana acolo si inapoi
Ma bucur ca are adepti superdieta.fetelor eu am slabit 2 kg (dc era bun cantaru de la salon)in 10 zile.si am mai calcat si stramb. am gustat 1-2 inghitituri de interzise in vreo 3 zile.
celor care se simt ametite, trece rpd.medicamente ptr vointa nu sunt,(doar ptr putintza) asa ca intrati pe forum si va incarcati bateriile.
eu una de 3 zile mananc fasole verde fiarta si condimentata cu usturoi.
se vede ca am loc la calculator. am scris romane

Miri si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

cred ca am reusit sa pun "poze" http://www.onetruemedia.com/shared?p=2ef67c232930169aeb6dae&skin_id=406&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Miri si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

Fetelor, va urmaresc zilnic, dar nu pream am timp sa scriu. As da si raportul... dar inca nu am apucat sa imi iau cantar!!
Va pup, si bun venit noilor colegutze, si felicitari pentru kg pierdute!!

Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
www.sosdogs.ro" target="_blank">ADOPTA UN CATEL
www.chitarist.ro" target="_blank">ROCK&JAZZ PENTRU CONNAISSEURS
www.telefonie-mobila.ro" target="_blank">FITZE MOBILE

Mergi la inceput