Impresii din timpul.. si de dupa..SUPERDIETA(cap7)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

quote:
Originally posted by Amonar

Buna dimineata!

Azi pe cantar am 61 de kg. Ieri dimineata deja aveam 61 de kg. Alaltaieri am mancat impreuna cu salata o conserva de peste, dar tot am slabit in continuare. Eu incep sa cred ca pe mine painea ma ingrasa....ca de fapt eu nu mancam grasimi sau carnuri, doar din cand in cand pui sau peste. In rest numai legume facute in ulei de masline. Mai mancam si branzeturi..dar nu stiu cat de mult ingrasa ele...Totusi am nevoia de ceva langa legume, dar deocamdata ma abtin.
Mai vorbim!

Succes la toate luptatoarele!!!

Feicitari ...da ai cam luat viteza la "pierdut" kg..nu gluma
Ai grija totusi ..ca are nevoie si organismul de timp sa se acomodeze ..la noile coordonate

LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)/.../www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Cum a fost si cum este voinicul meu?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Cosmy

Bun gasit tuturor!
Iata-ma-s ajunsa la linia de sosire.......din pacate in ultima saptamana(la mare), am cam muscat din cascaval...mai o bericica, mai o inghetataasa ca, la finalul celor 6 saptamani ma pot lauda cu 5.5 kg date jos(adica am 75.5 kg).
Am decis sa mai astept o saptamana si sa ma reapuc de dieta(nu-i vorba de facut curaj ci doar de provizii )

Cosmina&D-ra Daria(20.03.2004)

Uraaaaaaaaaaaaa inca o finalista ..FELICITARI ..Cosmina

Si cu intirziere ...ca saptamina asta a fost ziua ta
SA FII SANATOASA ...FERICITA ..SI ..IUBITA ...

LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)/.../www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Cum a fost si cum este voinicul meu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

cosmy-la multi ani si din partea mea si desigur felicitari!!!

mamidestefan- din 25 plec la mare cu bilete cu mese incluse dar avand in vedere ca am 2 copilasi+sot care vor fi sigur flamanzi nu va fi in plus portia mea de mancare.Spune mi te rog dami sugestii cum sa fac ce sa mananc - ok cu fructele probabil voi baga kiwi lebenita la greu la fel ca si cu branzeturi, lactate slabe dar in rest? cu legumele cum fac

Te am admirat in poze - a meritat efortul asai??felicitari

Eu sunt racita cobza acum + ciclu de azi, incerc sa nu o dau in bara.

Trecem si prin foc ..si para ..
Ca sa fim zine la vara
Mamidestefan Mercedes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

Salutare!
Si eu ma tin pe baricade, dar mai pacatuiesc - rar de tot. Deja am trecut de 3 examene, urmeaza al 4-lea marti. Am stiut la toate, pana acum, sper ca le si iau. Numai rabdare si nervi sa mai am pana in 6 iulie, cand se termina sesiunea. Saptamana viitoare imi iau si un cantar.

Lumea ma tot lauda ca ce mult am slabit... desi, pun pariu ca tot la 68 is!!!

Lidia, cereale pot sa mananc in ultima faza? Mi-am luat o cutie de Nestele fitness, ca m-am saturat de fructe dimineata.

Fetelor sa imi spuneti si mie cum e la mare anul asta? E posibil ca la inceputul lui August sa mergem si noi o saptamana la Eforie Nord.

Va pup!!

Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
www.sosdogs.ro" target="_blank">ADOPTA UN CATEL
www.chitarist.ro" target="_blank">ROCK&JAZZ PENTRU CONNAISSEURS
www.telefonie-mobila.ro" target="_blank">FITZE MOBILE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mercedes

mamidestefan- din 25 plec la mare cu bilete cu mese incluse dar avand in vedere ca am 2 copilasi+sot care vor fi sigur flamanzi nu va fi in plus portia mea de mancare.Spune mi te rog dami sugestii cum sa fac ce sa mananc - ok cu fructele probabil voi baga kiwi lebenita la greu la fel ca si cu branzeturi, lactate slabe dar in rest? cu legumele cum fac

Te am admirat in poze - a meritat efortul asai??felicitari

Eu sunt racita cobza acum + ciclu de azi, incerc sa nu o dau in bara.

Multumesc mult !

Nu stiu cum ai racit ..dar dai cu lamiie si alte citrice ..ca sa te vindeci repede ...
sa te bucuri de mare

Cit priveste SUPERDIETA ...iti spun ce as face eu ...
mi-as face ceva provizii de cereale din Bucuresti
si masa de dimineata ar fi asigurata si consistenta : cereale cu lapte (semidegresat sau normal ...de care gasesti)
intre mese ..fructe ...ce gasesti pe acolo
la prinz : o portie de pui la gratar ..sau peste (dar sa nu fie prajit) cu salate ..ce gasesti pe acolo varza ..rosii..
pina in cina ...mai intra nistre fructe (in general ..marea face foame
seara ..."program liber ales"

Acum ..lasind gluma la o parte ...cred ca o sa mai calci si strimb ...dar daca masa de dimineata e consistenta..iar la prinz ai ceva proteine ..ai sa "calci" strimb de pofta ...nu de foame ...
asa ca AI GRIJA ..TOTUL E SA NU TE INFOMEZI ...SA AI TOT TIMPUL PROVIZII DE FRUCTE DUPA TINE ...
...
Aaaaaa...dar mai e o saptamina pina atunci ...
asa ca INSANATOSIRE GRABNICA ...si sa nu maninci chestii care baloneaza ..
daca esti cu rusii pe cap ...ca sa iesim bine la raport

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabi_j

Salutare!

Lidia, cereale pot sa mananc in ultima faza? Mi-am luat o cutie de Nestele fitness, ca m-am saturat de fructe dimineata.

Va pup!!

Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
www.sosdogs.ro" target="_blank">ADOPTA UN CATEL
www.chitarist.ro" target="_blank">ROCK&JAZZ PENTRU CONNAISSEURS
www.telefonie-mobila.ro" target="_blank">FITZE MOBILE

La schema B ...cerealele intra din saptamina 7 ...
eu mincam cereale integrale de la SANOVITA ...
Si tine-te tare cu EXAMENELE ...BAFTA MAXIMA ...
Si asteptam sa te "innoiesti" cu un cintar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

'Neata, fetele!
M-am cantarit acuma si am 56kg, asa ca poate mai scadeti ceva si pe la mine.

Bafta!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

mamidestefan- multumesc pentru raspuns,bag la greu si acum fructe mai ales kiwi si grapefruit, sper ca nu se poate face intoxicatie din prea multe fructe.

De martea trecuta am mai dat jos un kg sper eu sa ma mentin macar pana maine la raport din cauza zilelor inrosite.

Fetele voi mai mancati ceva dupa ora 19? mie cand mi foame dupa aceasta ora bag la greu apa sau un pahar de lapte de cu 1,5% grasime asta daca chiar nu mai pot altfel.

Trecem si prin foc ..si para ..
Ca sa fim zine la vara
Mamidestefan Mercedes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Neata,
Azi-noapte am revenit acasa, dupa ceva deplasari in tara, am muncit mult, nu am putut sa tin dieta ca la carte, pt ca a trebuit sa pap la restaurant si mereu gaseam in salate cate ceva interzis, concluzia, 64 kg azi dimineata. Tot e bine, pt ca ma asteptam sa ma ingras.
In alta ordine de idei, vad ca e multa lume pe aici si ma bucur!
Eu mai am de alergat pt niste probleme si e posibil sa mai dispar de pe aici, oricum sunt destul de rutinata si fac mari eforturi sa ma tin de dieta, avand in vedere ca uit si ca trebuie sa mananc, plus ca mai trebuie sa gatesc si pentru sot si pt fetita.
Azi avem de sarbatorit!!! 2 ani de la nunta! Adica cu sampanie si tort... Poate reusesc sa nu ma ating de tort...
Va pup, si bafta la slabit!

Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Eu am cam luat-o pe aratura. sper sa gasesc drumul inapoi spre dieta.
de cantarit o sa ma cantaresc mercuri la salon. imi place acolo ca au cantar electronic si arata mai putin

Miri si David - 23.12.2005

Mergi la inceput