Un nou reality-show :Bahmuteanu&Prigoana!!
Raspunsuri - Pagina 6
asi spune:
Am vazut si eu aseara sfarsitul episodului.Mie mi se pare ca sunt la fel amandoi.Ea o duamna tzatza, el un mishtocar.Dar ce e clar ca stau impreuna pentru ca se iubesc.
Emisiunea e tare diferita de cea a Columbenilor.Macar cu Prigonitzii te distrezi, la Columbeni te ingrozesti
Clar sunt simpatici ,dar tare vulgari.
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
belutza spune:
Adevarat ca sunt simpatici.Nu se compara cu , columbenii care chiar sunt No comment .
A Friend's love says:" If you ever need anything,I'll be there."
True Love says:" You'll never need anything;I'll be there."
viana spune:
mie imi plac.cred ca el vorbeste cu ea asa urit doar sa fie" smecher" la emisiune.cred...
catutza spune:
quote:
viana Posted - 22/06/2007 : 22:24:12
mie imi plac.cred ca el vorbeste cu ea asa urit doar sa fie" smecher" la emisiune.cred...
Nu se preface, asa e el in viata de zi cu zi. L-am intanlit la o nunta si era exact ca acum la tv.
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
belutza spune:
Da. si eu cred ca nu se preface. si in multele emisiuni unde a fost invitat , aceeashi atitudine , cam acelasi vocabular . Eu asa il vad in viata de zi cu zi exact ca la tv.
A Friend's love says:" If you ever need anything,I'll be there."
True Love says:" You'll never need anything;I'll be there."
cris30 spune:
Am observat si eu ca el e cam arogant si nu prea isi arata sentimentele fata de ea, asta daca ar avea unele. Cred ca ea il mai tempereaza dar si ii suporta lui destul de multe ca asa sunt femeile. La inceput nu-mi placeau deloc, dar acum dupa cateva emisiuni mi se par tare haiosi, mai ales el.Ceea ce imi place la ea, pe langa faptul ca e o persoana deschisa nu are fite de mare vedeta, se comporta normal in orice situatie.
Mariaa spune:
cu toate ca am zis ca nu ma lansez in subiectul asta...totusi...
daca ea ar avea de 10* creier mai mult si numai de vreo 5* simtul umorului mai dezvoltat ar fii bomba !
el o pistoneaza, o tachineaza, ea se bosumfla la ce nu ar trebui iar la ce ar trebui e pasiva...daca l-ar contra s-ar tempera si el putin;
insa sarea si piperul e Prigoana asta ...departe comparatia cu Columbenii la care adormi efectiv...la Bahmu&Prigoana razi de ce cocosezi ca sa zic asa...ironie si autoironie cat carul iar cine se iubeste se tachineaza, asta se stie de cand lumea!
chit ca nu sunt fan emisiuni din astea, abia-i astept pe Tantareni...el cred ca ca v-a fi bestial ...
Implica-te, spune celui de langa tine despre aceasta boala !
lyme suport romania
Si ei au dreptul la viata, semneaza si tu [/blue]
<< rabdarea este cheia fericirii >>
ilenutza spune:
Mie mi se sterpezesc dintii cand vad cum se imbraca ea
L-am vazut si pe fiuL LUI, Honorius, invitat la o emisiune si mi s-a parut tare diferit de tata-su.
Cica pe al doilea o sa il cheme MAXIMUS.
Ile 37 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 03 sapt.
alessia105 spune:
IS FAN PRIGOANA...desi nu am vazut( mai mult auzit ..ca dau drumul la inregistrare sa imi vorbeasca si mie cineva romaneste) prea multe il ador ...avem si noi de vreo 20 siiiii de ani un prieten leit ( la vorba) ...daca nu mooori de ras cu el ..iar petrecerile lor sunt cele mai tari ...iar cu umblatul din casa in casa dupa prieteni ( era o petrecere si s-au dus B si P prin vecini ).eee asa fac si ei ...de la o casa de we la alta ...se scoala de la ei de la masa sa vina la noi ..cu tot cu musafiri ...si invers .. si ce plici de soacre ...e bestial ...prietenul nostru si si-a luat caine mareeee si urat ..tocmai sa o ienerveze pe soacra-sa..sa faca infarct cand l-a vazut ...iti da si pielea de pe el, dar sa nu ii iei placerea de as ienerva si sicana soacra( care e mama soacrelor ..si care habar nu are ce se vb de ea)
"superrrr tare frate "........
----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman
Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu
Ramonika spune:
sunteti culmea cand ziceti ca el se poarta urat cu ea si vorbesc ca la mahala...
pai daca nu ar fi asta, la ce dumnezeu ar mai face emisiunea? atunci chiar ca ar fi o copie leita a cuplului columbeanu. tocmai astea ii fac "deosebiti"
Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor