Un nou reality-show :Bahmuteanu&Prigoana!!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Mie imi plac, chiar ma amuz copios vazandu-i .

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

quote:
Originally posted by asi

Am vazut si eu aseara sfarsitul episodului.Mie mi se pare ca sunt la fel amandoi.Ea o duamna tzatza, el un mishtocar.Dar ce e clar ca stau impreuna pentru ca se iubesc.
Emisiunea e tare diferita de cea a Columbenilor.Macar cu Prigonitzii te distrezi, la Columbeni te ingrozesti
Clar sunt simpatici ,dar tare vulgari.

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Columbenii vor sa para stilati,rasati si nu reusesc decat sa fie snobi,ridicoli,"misto".Dar cand ma gandesc la astia tineri care se uita la tv,parca as vrea ceva mai de calitate nu doar numai niste mistocari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belutza spune:

Heh , cica in curand o sa apara si cu alde tantareanu . sau n-am auzit eu bine ? reality show-uri la greu.

belutza

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by belutza

Heh , cica in curand o sa apara si cu alde tantareanu . sau n-am auzit eu bine ? reality show-uri la greu.

belutza

Da, ce sa spun, alt om de calitate.Asta o sa ne vorbeasca de masajele lui,de cat e de fortos el la pat,de 'parasutele 'lui din Thailanda.Mai rar asa om de valoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belutza spune:

quote:
Originally posted by wonderful

quote:
Originally posted by belutza

belutza

Da, ce sa spun, alt om de calitate.Asta o sa ne vorbeasca de masajele lui,de cat e de fortos el la pat,de 'parasutele 'lui din Thailanda.Mai rar asa om de valoare.

...si cate femei a avut la viata lui ..

belutza

Mergi la inceput

O sa mai aiba si de acum incolo:sa-i puna prisnite pe spate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allisi spune:

mi-e personal mi-a placut cand a intrebat-o aseara prezentatoarea blonda /e adevarat ce spune SILVIU PRIGOANA ,CA TE-AI maritat cu el pt.contul lui din banca/? iar ea a spus e adevarat ca i-a placut si asta ca doar nu sar fi maritat cu un aurolac sau un sarantoc care sa nu-i satisfaca ei mofturile,recunostea ca daca ar fi singura nu sar descurca la cate pretenti are de la viata.ieri la emisiune au fost mai cumintei nu sau mai ciondranit cu vorbe de aleea de-a lor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

'Nu o sa spun "da" pana cand Adriana nu va trece pe numele meu apartamentul mamei ei situat in bulevardul Kogalniceanu'

http://www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=182372

cea mai tare afirmatie ..pana la urma ramane soacra doar cu pliciul

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

...tare de tot...

Ali si IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Iri& Moni"Iriiiiiii mi s-a rupt apa.Iriiiiiiii.....
Da Moni.
Mi s-a rupt apa Iriii.
Stai linistita Moni ca am chemat instalatorul sa rezolve problema.Misto"(asta a fost o gluam la radio)
-penibila a fost faza cand el incercat sa explice ca vrea un fel de scaun pt la botez cu nu stiu ce susutinator de posete si cred ca a tinut-o asa vreo 10 Minute dupa care Monica ii spune:"Vai draga dar ce te tot agiti atata,ca mai zapacit,da' ce doamnele nu isi pot agata poseta si de spatar sau sa o puna pe masa?"s-a facut liniste.

Progonii sunt cat se poate naturali,nu prea ii doare capul ca ii vad o tara intreaga,nu au nici o greata,ceilalti sunt snobi si superficiali.Oricum nu imi plac nici unii,m-am uitat putin la inceput si gata nu imi ocup timpul cu ei ca nu am ce sa invat.

"

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

Mergi la inceput