Sezatoarea canadiana (63)
Raspunsuri - Pagina 24
Ira spune:
Ica, distractie placuta si sa veniti in forma !
Eu am ramas singura cu Sofie azi, o sa ramanem toata ziua in pijamale si o sa facem o praji.
Mihaela, dar eu cred ca am si ceva defect, sunt constienta de asta.
Nu suport s-o las pe Sofia cu nimeni in afara de Sibin sau la gradinita ei verificata de noi.., sunt stresata rau de tot...
Mi-a propus si directoarea mea de la scoala s-o tina pe Sofie, pentru ca o iubeste mult, la ea la piscina - o zi. Am refuzat-o chiar daca era o situatie delicata, ma si vedeam concediata dupa atatea insistente. Da' nu pot frate' s-o las cu nimeni...cred ca am ceva la cap. Nu sunt pe deplin fericita decat cand e langa mine...cand o pun la mine pe burta si ne iubim seara in pat toti 3.
Sofia
Ira spune:
Aolioooooo, vreau la serviiiiiiici!
Deja ma urc pe pereti, am vazut 3 soap-opera, am gatit, am facut curat, am dormit, am citit si...ma plictisesc de moarte, sunt la a 3-a repriza de somn pe ziua de azi. Si dupa ce dorm - mananc, evident, ca mi se face foame, cred ca o sa termin vacanta cu 10 kile in plus.
Voiam de fapt sa va spun ca am gasit la Dolarama niste carticele de activitati pt. copii - f groase - pe care Sofia le adora, de genul : uneste punctele, gaseste diferentele, asociaza notatia cifrelor cu nr obiectelor, compara dimensiunile, incercuieste gresala, coloreaza in functie de indicatii.
Poate vreti sa va amuzati si voi cu pustii in vacanta.
Eu azi sunt fericita, ploaia imi e aliat si Sofie mi se incurca in picioare permanent.
Sofia
Podeanu spune:
Merci ktrinel, acum le-am putut vedea. Ce mic si scump e..
Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...
lorelaim spune:
Ica_1975 - multzumesc frumos pt urari
Lorelai
Gabisor face "salata", Gabisor in parc,
A inflorit iasomia, Alte albume foto
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."
lorelaim spune:
Nu stiu daca ati apucat sa cititzi la Ajutor Umanitar - Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou! Inteleg ca operatia lui Dan a fost reusita! Este extraordinar! Sunt foarte impresionata de puterea Doinei si a lui Dan... Ma gandesc la Diana - fetita Laurei - la o sansa de a o revedea mergand pe piciorusele ei - fiind la fel ca inainte de accident!
Lorelai
Podeanu spune:
Lorelaim, scuze.... la multi ani si de la mine.
Am citit de Dan aseara, de fapt am citit aseara toata povestea si azi am vazut ca operatia a reusit.la fel ne dorim si rugam si ptr Diana ingerasul mic.
Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...
lorelaim spune:
Dana (Podeanu) - multzumesc frumos!
Multa sanatate si numai bine va doresc!
Lorelai
Ira spune:
Lorelai, la multi ani !
Io mi-s singurica azi,
mi-e dor de minunea mea de mor,
a trebuit s-o ducem la gradi din motiv de prea multe alergaturi
astazi ne-am depus la posta actele de cetatenie, asa de fericita sunt !
Sofia mea s-a facut dintr-o data (de ieri) foarte cuminte si iubitoare si ascultatoare si pupacioasa si ma topesc de dorul ei.
Mi-a zis ca nu vrea sa se duca sub nici o forma la gradi.
Vineri o sa mergem la village de père Noel, functioneaza si acum, vara.
Vacanta placuta in continuare, ma intorc la somnul meu.
Sofia
Edit, as avea o intrebare pt. cei ce stau la tara,
exista vreo metoda de a scapa de muste din astea mari, clasice ?
Ale mele fac party aici, in casa, ma termina efectiv. Auzisem ca se pune ceva pe balcon, sau in priza, voi stiti ceva de asta ?
Sibin imi mai zice si ca vin de la cai, ca avem un hipodrom nu foarte departe. Va dati seama ce drag imi e di ele cand ma gandesc pe unde au preumblat in prealabil.
Edit nr. 2, as vrea sa fac o ciocolata de casa dar una hypocalorica, evident. Ati incercat vreodata cu Splenda sa faceti cioco ? V-a reusit ?
pitilache spune:
Lorelaim La multi ani!!! Multa sanatate si numai bucurii!!
Ira felicitari pentru depunerea actelor!
Despre muste ce sa-ti zic, noi avem plasa la toate geamurile si usile si nu prea am avut de-a face cu ele, mai putin in week-end cand am revopsit usa de la garaj si cea de la intrare si am tinut usile deschise (singurele la care nu avem plasa!) pana s-a uscat vopseaua. Iar de cioco, nu stiu, noi cumparam. Dar daca aflii vreo reteta spune-mi si mie. Eu am facut praji cu Splenda cand urmam regimul Atkins si a iesit buna.
Va pup,
Roxana
Denisam spune:
Lorelai- LA MULTZI ANI FERIICTZI!
Ira-felicitari pt acte si bafta cu mustele!
Eu is la regim deci nu stiu de cioco
Pupam pe toata lumea si multumim de sfaturi si aprecierile la poze.
Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)