Sezatoarea canadiana (63)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Ira pe noi ne-a costat $100 transportul cand am luat pianul (pianina) lui Seba, in conditiile in care nu au avut de urcat decat vreo 10-15 trepte. Cand ne-am mutat la casa am negociat sa intre in pretul mutatului si painul, avand in vedere ca tot cateva trepte au avut de urcat.

Va pup,
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

denisa, felicitari inca odata!!! seamana cu tine!!! bafta la alaptat!

Ira, deja party-uri si vizite si prieteni ??? ...ok...ok...trupa de pe DC ai lasat-o mai la urma
cand ma gandesc ca mie mi=a vandut taica-meu pianina (ruseasca) pe 4 cauciucuri la masina.....too late now...

mikiion, bine ca ai gasit ceva, mai vezi pe parcurs , poate se mai iveste ceva..tu continua sa cauti.

Ica, spor la bagaje ...si eu vreu sa ajung cu taica =meu ca e in vizita, 2 zile la Quebec City..stii cam cat o fi o cam pe noapte pe la vreun B&B? tu de unde ai gasit oferta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Roxana si celelalte fete, tot vorbind de mutatul pianului mi-am amintit de o scena din Stan si Bran cand incercau sa mute un pian si l-au scapat de la etaj. Doamne ce chinuiti mai erau oamenii aia
am incercat sa-i gasesc pe youtube si am dat de alti pianisti. Enjoy :

http://www.youtube.com/watch?v=DvOOpkbp1wY&mode=related&search=

In fine, am dat si de Stan si Bran cu un pian, nu ala pe care-l cautam eu, dar in fine. Am murit de ras :

http://www.youtube.com/watch?v=jDVO1R-7I7Q

Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Denisa - bb mici in general recupereaza fff repede. Gabisor s-a nascut cu 2,685kg si 45cm (pe linia de 25% pe grafic) si la 1 an avea 10,5kg (75% pe grafic) - nu mai stiu cat era de lunguta :-) Tzin minte ca in primele 2 luni a crescut fantastic de mult (pana la 5 luni si juma a fost alaptata exclusiv - dupa care am inceput usurel sa ne "jucam" cu lingurita cu cereale sa vedem cum o accepta). Azi, cand implineste 3 ani, are aprox 18kg si 104cm - e MARE pt varsta ei (poarta masura 110 - adica pt 4-5y0! (si nu mananca dulciuri, prajituri, prajeli)
Asa ca nu-ti fa griji - o sa creasca voinicelul tau Mark super-rapid :-)

Lorelai
Gabisor face "salata", Gabisor in parc,
A inflorit iasomia, Alte albume foto
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Laura - imi pare bine ca te-au amuzat sfaturile mele de supraveghere a micutzilor :-) De fapt asta era si scopul postarii mele - descretzirea fruntzii :-)

Lorelai
Gabisor face "salata", Gabisor in parc,
A inflorit iasomia, Alte albume foto
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Ktrinel, noi am fost saptamana trecuta in concediu si am fost si in QC City (superb orash, btw) si am stat la urmatorul han (ultra multumiti de el): http://www.domainelasauvagine.com/gite/albumGite.htm

Foarte curat, mai curat ca la mine acasa , micul dejun inclus ultra yammy si la doar 15 km de centrul QC.

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b] 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Denisa, felicitari ptr bb. Sa creasca mare si sa va umple casa de bucurii.
Eu insa nu am putut viziona pozele, de ce oare?

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

carmen, mersi de pont

podeanu, incearca asa www.dropshots.com/alexm (a tastat in graba si nu a iesit ce trebuie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Ira, mergem la Sainte-Anne-de-Beaupré cateva zile, nu f departe de Québec.

Ktrinel, depinde unde vrei sa stai, in Québec sunt mai scumpe, in per 15-30 iulie noi n-am gasit nimic mai jos de 115-130 (in oras) - micul dejun inclus sau nu. Insa poti gasi in afara Québecului, nu f departe, la preturi mai rezonabile. Noi o sa platim 80 pe noapte, nimic inclus insa au o mica bucatarioara si asta ne-a convenit, Christine mai bea inca laptele caldut dimineata si seara.

lorelaim, LA MULTI ANI !!!

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Denisam Felicitari pt. baietel. Va recupera el. Si Marc al meu a avut 2990 la nastere si a pierdut in plus 300 de grame in spital. Si acum la 13 luni are 12.300 . Deci a traversat toata scala si e acum 97 procentile. Nimeni nu ma crede ca are doar 13 luni . Si ma intreaba lumea de ce nu vorbeste!!!!!!! Ca ei cred ca are 2 ani.

Ira noroc de aventurile tale cu urmaritul fetitei prin cartier ca m-ai facut sa inteleg ce nepretuite sunt momentele astea de acum. Cand nu pot iesi din camera ca plange si e asa legat de mine. Clipele astea se vor duce asa de repede. ....
Chiar azi am experimentat. Cum a inceput sa mearga bine, in viteza prin casa, m-am trezit ca nu-l gaseam.....Si am simtit asa un nod in stomac, de panica .

Si cu gradinita, pe termen lung , nu imi permit sa platesc atata. De fapt eu scot din buzunar cam 350. Restul e aide financiere care plateste. Dar e clar prea mult si l-am inscris ca sa am o chestie sigura. Cum apare ceva mai bun, cum il mut.E f. f. scump, si altele private cer mult mai putin. Mi s-a parut ca gradinita e o afacere buna pt. patronii italieni. Si atat.

Mihaela

www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze
filme2

Virsta Marc

Mergi la inceput