Sezatoarea canadiana (63)
Raspunsuri - Pagina 25
Ira spune:
Roxana, cioco de casa - apa, zahar(splenda), lapte praf, unt, cacao. Puse pe foc, aruncat nuci la sfarsit si lasat la intarit. Iese o minune, numai ca nu stiu daca se leaga cu Splenda.
Si eu cumpar ciocolata, numai ca vreau sa ma joc cu Sofia si m-am saturat sa arunc operele ei de arta culinare. Ieri a facut Sofia un "tort" cu blat de biscuiti si crema de iaurt de fructe si jell-O de ciocolata si deasupra frisca si cereale cheerios, in 5 minute n-a avut ce face. Genial ar fi fost si daca l-ar fi mancat dupa aia, ca io asemenea bomba calorica nu prestez.
Plase de tantari...avem si noi, dar nu stiu cum au intrat. .. iesim tot timpul in curte si se strecoara.
Sofia
Ma vad nevoita sa editez...Denisa, chiar voiam sa-ti spun ca esti super slaba pt. o proaspata mamica...asa ca poti sa fii relaxata cu reimul, chiar nu vad de ce ai face-o!
Cum merge cu alaptatul ?
Ma duc sa ma uit la tanar si nelinistit, ca mi s-a dus somnul. Nu-s cum ma ia pe mine somnul asa...numai cand ma freaca Sofia la ridiche
Emilly spune:
Buna fetele,
iata-ne si noi intorsi din Ro...fumos si trecut repede...
In primul rind felicitari Denisa! sa va traiasca si sa va bucure!
Lorelaim la multi ani cu sanatate si belsug!
Ira de muste baga o luminare de aia ce-i face reclama la Canadian Tire.Uita-te prin oferte ca sigur o vezi.Nu-mi vine acum cuvintul in mine, e ca o lampa pe gaz dar ii zice altfel.
Mihaela si eu zic ca e scump la gradi dar poate gasesti altceva.In ce zona a Mtl stai?Aici prin Pierrefonds stiu vreo 2 romance ce au gradi acasa dar chiar nu stiu daca au loc.Pot sa arunc o intrebare daca nu e prea departe de voi.
mai vroiam sa zic ceva dar am uitat, fug sa mai citesc din urma.
pitilache spune:
Am si eu o intrebare la cele care si-au facut testament, cat v-a costat de persoana?
Si o intrebare poate mai "prosteasca" se poate face si pe familie sau numai individual? Eu am vorbit la un notar unde am facut si actele de casa si ne-a zis $250/persoana.
Va multumesc.
Roxana
Denisam spune:
Emilly- welcome back!
Roxana- atata e, intre 200-300cad/pers- poate dc faci pt 2 itzi da o reducere-ask!
Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
lorelaim spune:
Canadience dragi - de la mii de km - va multzumesc frumos pt urari! Am sa le transmit micutzei sarbatorite... Ehhhh - e greu sa ai 3 ani! NU mai ai voie sa-tzi sugi degetul! Exceptzie: eara inainte de culcare!
Apropo - poate ca mamicile de fetite pot sa-mi dea un sfat (cine stie - poate si cele de baietei :-)): Gabisor, duminica dimineata, se trezeste si ne spune ca vrea sa-i cumparam ROCHITE! Hmmm - nu una... ci chiar 2, 3, cate o sa gaseasca ea ca-i plac in magazin... Eu si sotul ne privim luuuuuuuuuuuuuung si f miratzi... De ce? Pt ca eu sunt genul ffff sport - par scurt, tricou, pantaloni, adidasi - si sunt happy(pt a sta cu fundu'n nisip toata ziua nici nu cred ca mi-ar trebui ceva tzoale elegante, nu?). Deci - model (de cochetarie) in fam nu prea are... La TV am lasat-o sa vada Dora The Explorer (care este f educativ - nu ca printzesele sau Bratz sau Barbies) - deci...
Cum se procedeaza in asemenea cazuri? Nu vreau sa fac "gaura" in buget cu toaletele bulinutzei de 3 anisori dar nici nu vreau s-o "frustrez" si sa-i spu ca pt tobogan si in nisip nu avem nevoie decat de pantalonasi si tricouri... Orice idei/sugestii sunt bine-venite! Multzumesc frumos!
Ira - felicitari pt depunerea actelor! Eu imi aduc aminte cu f multa placere de exam de cetatenie si de primirea cetateniei. A fost super-cool. Am fost toata emotionata, numai un zambet (noroc ca am urechi ca altfel mi se uneau colturile gurii la spate) si super-super-excited! M-am imbracat cu o ie finutza din Ardeal (de la bunica) brodata marunt cu rosu si negru. Am vrut sa simt atat romaneste cat si canadian in acelasi timp. A fost super!
Multa sanatate si numai bine va doresc!
Lorelai
Gabisor face "salata", Gabisor in parc,
A inflorit iasomia, Alte albume foto
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."
carmen77 spune:
Hehe, Lorelei, pai si Dora e tot sportiva, eu nu am vazut-o niciodata in rochita, numai pantaloni scurti si tricouri ... deci sigur nu de acolo ii vin ideile. O fi vazut pe la copii (fetite) prin parc. Eu una i-as lua rochitele , la cate reduceri de vara is acuma, un H&M tre sa aveti prin zona. Acu serios, poate puteti negocia cu ea, de genul, OK, luam o rochita, nu 2 sau 3, sau mai da-i-o de exemplu pe Dora , care nu poarta rochite, da dupa aia poate vrei odata sa o imbraci in rochita si nu mai vrea fata, ca nu poarta nici Dora ...
Cred ca aberez, e prea dimineata aici, plus ca nici fetitza nu am ....
POZE NOI
Carmen si Matei Gabriel - [b] 27.10.2003
Ira spune:
'Neata,
Lorelai,
Sofia mea se imbraca numai in rochite si e fff sportiva.
Pe mine nu ma deranjeaza de ex. cand i se vad chilotii cand se tine cu picioarele de bara si cu capul in jos, sau cand sare la trampolina si i se face fusta ca a lui Marilyn Monroe. E ca o maimuta peste tot prin parcuri si nu se impiedica deloc de fusta.
Eu o ador asa, astazi - ca se duce la cinema - excursie de la gradi...am insistat si deabia am reusit sa-i pun o pereche de pantaloni, m-am gandit c-o sa fie aer conditionat inauntru si o sa inghete.
Are fel de fel de rochite ca de papusa si daca e f frig si le pune si cu pantaloni din aia foarte mulati pe picior, deci dress, pantaloni + rochita. De cateva ori si-a pus si blugi+ rochita, am lasat-o sa-si faca de cap ca e f fericita cand se imbraca dupa propriile gusturi.
Emilly, povesteste-ne din Ro ! Si bine ati venit inapoi, acasa!
Roxana, astazi nu pot sa fac tort ca am repetitie de la 11 la 16 si oricum Sofie nu e cu mine si io pt. si cu ea voiam sa fac, iar maine cantam la un festival, vineri mergem la village du père noel toata ziua. Ramane pe weekend, iti dau vesti.
Carmen, cum e cu sarcina, ai greturi ? Doamne, in primele 3 luni de insarcinata - vara - si nu puteam manca decat paine si covrigi, ca altfel imi era super rau. Am slabit 3 kile in loc sa ma ingras.
Donia se mai exista ? Ce mai face baietelul ei f mic ?
Va pup pe toate.
Sofia
Denisam spune:
Ira- esti o dragutza dar inca mai am de dat 9 kg jos iar pe 28 iulie treb sa mergem la nunta, eu tot sper sa mai scap de 4 pina atunci sa arat si eu cat de cat ok.
Corina- multumim.
Treb sa fug ca plinge, cum e aia ziau sa papi la 2h si noaptea la 4-4,5?
Va pupam si o zi buna!
Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)