Sezatoarea canadiana (63)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Lorelaim, m-a distrat teribil lista de sfaturi ptsupravegherea copiilor, o retin!

Magdone, frumooos la Bacau, o gramada de magazine noi ( de haine, de unde tragem concluzia importanta lor aici!!!) , toata lumea aranjata da cam nervoasa. In rest, calduraaaa...

Ira, cum e la casa, a? Eu imi amintesc cu nostalgie ca in luna a9a caram cu sacosica lucruri in dormitoarele de la etaj, aranjam haine si carti...mi-e dor de casuta mea din Canada!

Vacanta frumoasa tuturor sau spor la serviciu dupa caz!

Denisam, nastere usoara si sper sa reviii pe forum cat de curand !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

ira, sa stapaniti sanatosi casa, pare mare si frumoasa (aveti 4 domritoare??) un mare bravo, din toata inima pt achizitia facuta. puteti si mandri!

laurajr, cum a fost drumul cu copii pe avion? acomodarea?

ica, cand plecati in vacanta? sa ne tii la curent cu poze si sa ne povestesti cum a fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Salutare ,
VA multumim din suflet pt urari si felicitari-suntetzi minunate.
Am Ajuns si noi azi acasa, Mark Alex e ok, deocamdata nu are icter si se lupta cu invatztaul tehnicii perfecte de a suge corect, se pare ca laptele o sa vina din clipa in clipa ca imi plesnesc sanii si e colostru deja galbui.
Am psus cateva poze: www.drophosts.com/alexm

Emma e incantata de bebe, il striga Ale- si trebuei temperata ca e avrea sa il mingaie si sa se joace cu el si la fata, nu are voie insa la fata deocamdata.

Eu is in refacere, a fost mult mai greu acuma, medicul meu a avut un ajutor tare ciudat- un mos batran care m-a apasat aiurea pe burta vreo 7 min pina au scos copilul si prin urmare efectele secundare se vad-dar ce mai conteaza dc bebe e bine- mi-au dat calmante sa iau si acasa, mai ales ca eu mi-am legat si trompele.
Acum speram sa ne odihnim cum trebuie si Alex sa ia in greutate bien ca am pierdut 130 gr in spital si cum suntem mai micutzi, speram sa reusim sa asimilam mai repede- luni mergem si la pediatrul nostru.
Merg sa incerc sa ma odihnesc si eu, va pupam si numai bine.

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Felicitari Denisa! Bine ati revenit acasa! Sa va traiasca bb - sanatos, voinic, frumos si mai ales NOROCOS! Bunul Dumnezeu sa va ajute sa va bucurati de copii ani multi si fericiti :-)

Lorelai
Gabisor face "salata", Gabisor in parc,
A inflorit iasomia, Alte albume foto
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Denisam, FELICITARI !!!, refacere rapida,bebe cred ca este mancacios asa ca o sa ia rapid in greutate.

Ktrinel, noi plecam pe 16, abia asteeept, am sa pun si poze cand revenim.

Editez- Denisa n-am reusit sa vad pozele, mai incerc

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Ira Felicitari pt. casa si pt. mutare. De curiozitate...Chiar ai pian adevarat? Cu coada adica? Sau pianina? Si cum l-ai mutat?

Podeanu superbe pozele. Parca marea e de pe alta planeta.

Nu am apucat sa multumesc la toata lumea pt. sfaturile despre intarcat. oricum acum stau pe loc ca avem interdictie la lactate. Diaree oblige. Bem lapte de soia. Dar si din ala putintel.....Tot ce are mama e mai bun.

Si acum ca sa dati cu parul...Va invit chiar.... Sa va spun ce am facut cu garderia.
Vroiam mediu familial pt. ca el va avea doar 15 luni in septembrie cand am eu nevoie.Si parca era mai bine pt. el. Si cum n-am gasit inca l-am inscris la o gradinita privata, ultimul loc pt. poupon . Sa va spun cat costa? 800 pe luna. Se ramburseaza la sf anului fiscal, mai imi da ceva aide finaciere aux etudes, dar oricum nu tot. Daca lucram se rambursa anticipat.
Asta e cand ajungi disperata. Eu ma rog sa apara , in sfarsit ceva bun. Ca ce am vizitat pana acum erau oribile. Chiar daca imi placeau doamnele alea, aveau asa putin spatiu si lumina. Sau mirosea oribil.....
Avea o tipa un spatiu cat sala mea de lavage...Nu exagerez cand spun asta.Pt. 6 copii.Jumatate dintr-un garaj.Si m-am gandit, pai vine iarna. Cum stau copii aia la nivelul solului pe jos? Stiu ca nu toate au la fel. Dar cele bune au lista de asteptare plina pana in 2009. Si locuri privilegiate pt. fratii mai mici din burtica mamicilor. La fel si la CPE, primesc doar pe fratii mai mici si nu mai au nimic liber .
Uitati aici l-am inscris. Sunt 9 locuri pt. 2 educatoare. Pana la urma am avut noroc ca abia au deschis pouponeria. Pana acum aveau doar pt peste 18 luni.
http://www.canetonsetcoccinelles.com/accueil.htm

Mihaela

www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze
filme2

http://mionita.photosite.com
Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Denisa, felicitari, sa va traiasca, sa creasca mare, sanatos si tie recuperare rapida! E un dulce, asa micutz pare, cat a avut la nastere?

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b] 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Fetele- multumim si vapupam.
Carmen-a avut 2950gr si 50cm, mic fata de sora-sa cu 3500gr si 51 cm.
Dar speram sa recuperam, ca se spune ca cei mai micutzi se adapteaza bine la mediu si sunt mai mincaciosi-sa vedem acuma.
Dana- faine pozele!

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Denisa bine v-ati intors! Sa va creasca mare baiatul! E un dulce!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Denisa, am vazut toate pozele, tare fericiti mai sunteti.
Ai fost curajoasa ca ti-ai legat trompele, dar daca as sti ca n-ar durea si eu as face-o.

Ktrinel, da, am 4 dormitoare si numai 1 copil, e fff mare pt. noi, numai sa aspir trebuie sa-mi rezerv o zi intreaga, singura mea speranta e sa se pastreze cat de cat curat. Merci din suflet.

Ica, unde plecati in vacanta ?

Noi cu toate cheltuielile n-am mai reusit sa plecam nici macar 2 zile, eu sunt in vacanta acasa + turnee si festivaluri toata vara, deci nu ma plang, insa Sibin incepe maine lucrulsi nu se va opri decat de sarbatori...Bine ca exista weekend-urile, ca tare ma doare sufletul ca i s-a terminat vacanta...Deja mi-e dor de el si nici n-a plecat. In fiecare weekend am avut invitati si party si n-am apucat sa stam numai noi 2 linistiti, la soare, cateva zile.

Mihaela, nu am un pian adevarat, e un pian electric. Are timbru foarte bun, il am de cand am sosit in Canada, e Casio (o marca nu f buna, insa destul de viabila)
O sa-mi cumpar unul adevarat, Yamaha sau nemtesc..cat de curand, la Vincent d'Indy sunt sale-uri in fiecare vara, poti gasi un pian bun (uzat) la 2500 3000$. Pt mutatul pianelor se inchiriaza un camion specializat pe asa ceva, nu cred sa coste mai mult decat unul normal de demenajat.

In legatura cu gradi...eu as fi asteptat un CPE. La gradi la Sofie arata mult mai bine decat site-ul acela si e doar 7$ pe zi. Chiar daca ti se returneaza banii la impozite, pierzi la dobanda la banca si te stresezi lunar sa platesti suma asta imposibil de mare. De asemenea eu m-as gandi ca daca gradi nu a primit subbventia de la guvern inseamna ca e ceva bizar cu ei..

Oricum, daca asta e ultima solutie si va permiteti, go for it. Pupici la Marc.

Sofia

Mergi la inceput