Sezatoarea canadiana (63)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Ira vroiam sa-ti spun ca pentru tiv exista o banda adeziva la cald (o pui unde vrei sa faci tivul, intre materiale si dai cu fierul de calcat). E mai practica decat cu ata, dar asta in cazul in care materialul nu este transparent. Spor la treaba in continuare!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Dana, f frumoase pozele; cred ca in realitate este si mai frumos. In legatura cu alergiile, din ceea ce mi-a spus cineva care tot dezvolta alergii cu trecerea timpului, simti ca te pisca pe gat, incepi sa respiri un pic mai dificil, simti o apasare in cosul pieptului, apar pete pe corp - astea's la mancare; la inceput mai putin si pot creste cu timpul. La praf sau ce mai e prin aer - iti curg ochii si nasul. Daca nu ai nici un simptom, probabil ca nu esti alergica la alimente.

Roxana, de unde cumparam banda asta?

Ira, asteptam poze

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Ica, la Dollarama gasesti banda cu pricina, si eu mi-am modificat draperiile cand m-am mutat cu ajutorul ei, foarte utila. Si le-am si spalat de cateva ori bune intre timp si nu s-a desprins.

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b] 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Ica eu am luat banda de la un atelier de croitorie de lnaga mine, dar cred ca se gaseste si pe la Walmart,Zellers, etc, unde este departamentul cu ace, ata... foarte buna la casa omului!

Va pup,
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Ok, am inteles, la banda apelez, raportez si merci din suflet. Chiar daca e transparenta perdeaua o s-o rezolv cu ajutorul ei ca entuziasmul cu cusutul mi-a pierit numa' uitandu-ma la kilometri de perdea....am obosit numai privind, darmite sa mai si cos la mana.

Ica, ce poze astepti ? Asta ?http://s17.photobucket.com/albums/b96/scufitarosie/Vara%202006/?action=view¤t=DSC05113.jpg

Glumesc, dar nu stiu ce poze, poate e o incurcatura.

Roxana, azi in parc am dat si noi de sarpe, si unul inca mare, nu gluma. In parc. Da' desi aveam aparatul, nu mi-a folosit la nimic, ca pana l-am scos eu - a disparut.

In legatura cu Sofie, eu cred ca sunt paranoia rau de tot...n-as lasa-o in Romania nici torturata, pe cuvant. Nu am incredere in nimeni altcineva decat in Sibin, nici macar in mama....si nici nu as putea sa traiesc asa mult timp fara ea...

Poa' sa zica astia de-aici ce-or zice, eu o sa ies dupa copil din 2 in 2 minute, ca altfel turbez...Sofia parca e nebuna, zau asa, iese din curte si dispare cu nu-s ce copil la joaca, ma calca chestia asta pe nervi ceva de groaza, nu mi se pare tocmai ca-i timpul sa fie autonoma si sa ia decizia de a parasi casa fara sa-mi spuna. Acuma mai nou a inventat ca nu poate merge cu bicicleta pe gazon in curte, si atunci trebuie sa mearga pe asfalt, in fata casei pe strada.

Trebuie sa reglez eu cumva asta, ca nu rezist mult.

Sofia

Mergi la inceput

Carmen, Roxana, merci, am sa caut

Ira, daca vrei in ipostaza asta, e' ok da' facute in casa; eu vroiam sa vad casa mai bine, daca nu'i cu suparare

Noi

Mergi la inceput

Ica, astea-s singurele poze pe care pe detin :

http://s17.photobucket.com/albums/b96/scufitarosie/Vara%202007/

sunt 2 dormitoare sus, 2 jos si jos un ex-living la subsol nemobilat de nici o culoare ca n-am avut bani, nici dormitoarele de sus nu sunt cine stie ce si inca nu am terminat...maine daca fac patul iti trimit pe PM si poze de la dormitorul nuptial, macar perdele la dormitor am...si are un tapet cu floricele tare dragalase, imi place mult. O sa mai pozez bucataria, da' de la subsol nu prea am ce arata in afara de pereti goi - unde am pus pianul si instrumentele mele de muzica si biroul cu calcu...imagineaza-ti un 4 jumate aproape gol...nu exista bucatarie jos, dar e un atelier de lucru pt. mr bricoleur en personne, + o camera - depozit - neamenajata care da intr-un cabanon, unde sunt lemne pt la iarna, mi le-a lasat ex-ul(proprietar) ca sa aprindem focul in semineu la iarna...asta e subsolul meu. Imi place ca are baie si dus din ala de sticla, cand o sa creasca Sofie mai mare o mut acolo cu totul (daca o sa vrea).

Simi, astazi am urlat si eu pe romaneste la Sofie - VINO LA MAMAAAAA, si m-au intrebat vecinii daca sunt italianca... m-au jinit in halul asta.

Carmen, am fost la Dolarama, magazinul meu preferat, si am cumparat banda aceea colanta, astazi daca mai rezist ma apuc de calcat. Merci de sfat.

Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Ira - hai sa-ti dau niste sfaturi (ca de la alta mama paranoica care nu-si scapa din ochi odrasla):
1. in primul rand mergi in vizita la toti vecinii pe o raza de 1km(iei niste prajiturele si te duci sa le spui ca esti noua vecina); ai grija sa retii numele lor corect, le vizitezi plina de curiozitate toata casa ca atunci cand revi la domiciliul propriu sa poti sa faci o schema amanuntita (inclusiv basementul, garajul, etc)
2. vii acasa si-ti faci o lista cu toti vecini:
a. te duci la politie si ceri cazierul pt vecini
b. faci o harta cat mai corecta cu toate imobilele din jur si daca ai retinut faci si niste desene detaliate a imobilelor
3. implantezi un chip subcurtanat Sofiei si la fiecare out-fit cu, care iese micuta afara pui un micut receptor discret
4. urmaresti atent pe calcu unde se deplaseaza micuta (indiferent ca esti la pian, la masina de spalat, etc)
In rest: relax & have fun!
P.S. Pt mai multa siguranta te duci la o tanti care stie sa citeasca in palma si o rogi sa-i faca o "cititre" Sofiei - in felul acesta o sa stii ce i se intampla in viitor deci o sa fii mult mai pregatita :-)

Lorelai
Gabisor face "salata", Gabisor in parc,
A inflorit iasomia, Hibiscus and Lantana Camara from Alcudia, Petunias and Pelargonium from Alcudia,
Alcudia in pink and white, Colours from Alcudia, Alte albume foto
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput

Cred ca mai simplu ar fi s-o leg, eventual sa lipesc din nou cordonul ombilical ce ne lega odinioara...offff...nu as mai avea nevoie de cip-uri si de caziere judiciare.

Fara gluma insa, ideea Danei a fost buna, cea cu walkie-talkie, cred ca o sa ma duc saptamana viitoare la walmart sa cumpar, o s-o invat pe Sofie sa-l foloseasca si...sper sa functioneze.

Sunt asa de trista, tocmai am vazut filmul Amadeus pe History channel, sunt inca sub impresia scenei cand l-au aruncat pe Mozart la groapa cu saraci si cretinul ala de Salieri (suspect si in mod real) care-l otravise se bucura de Recviemul lui...:-(( ati ascultat vreodata Lacrymosa din recviem ? E muzica ce se aude cand arata inmormantarea lui in film. Eu am cantat-o la cor, la Conservator, si cu Preludiu, offfffffff, ce mi-e dor de zilele alea.

D-aia nu-mi plac mie pozele vechi si orice te face sa scormonesti in trecut si in amintiri. Ca ma intristez si-mi simt sufletul in gat.

Sofia

Mergi la inceput

Ira, frumoasa casa, sa va bucurati de ea

Noi

Mergi la inceput