Sezatoarea canadiana (63)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Lorelaim, ce frumoase flori !
À propos de flori, eu am avut placuta surpriza sa vad ca am gradina din fata casei inflorita cu vreo 3 tufe care cica-s permanente. Problema e ca nu stiu cum sa le ingrijesc, dar o sa ma interesez. in special la iarna, banuiesc ca trebuie sa le invelesc cu ceva ?

In spate am 2 copaci mari si umbrooooooosi si un gard inalt si compact de ceva verde si des prin care nu poate trece Sofia, yupi, ca sa stau si eu linistita cand o iesi in curte !

Am vrut sa va pun o intrebare...cum as putea sa vand si eu fara prea mare bataie de cap niste lucruri din casa ? Acum cu mutarea asta am dat de o gramada de chestii inutile, dar totusi in stare f buna. In special haine si pantofi.

Si nu prea ma lasa inima sa le dau de pomana, am o geaca de iarna f buna de la Jacob Connexion, alba, din puf de lebada, pinguin sau porc, nu stiu exact, e 3 sferturi...am dat acum 2 ani 150$ si am purtat-o de 3 ori. 2 paltoane de stofa groasa (negre lungi) dama si barbatesc, costume de ocazie (pt femei la 50kg), trkicouri, pull-overe, pantofi, sandale, etc

Si o gramada de pantofi in stare f buna (nr 37 purtam in ro, aici le iau pe incercatelea), exista vreo organizatie, ceva, care sa-mi ofere bani pe asemenea obiecte ? As mai avea si un aer conditionat folosit un an, diferite electronice de bucatarie, oala cu aburi, storcator, zdrobitor de fructe pt. BB-i, corpuri de iluminat, si nu-mi mai aduc aminte, dar sunt f multe chestii de care nu mai am nevoie si sunt in stare f buna, aproape noi.

Va urez o zi frumoasa si eu ma intorc la impachetarile mele, ca tare drag imi mai e.

Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

quote:
Originally posted by oanagabriela

Dragi canadience,

Va urez o vara frumoasa in continuare si vacanta placuta, noi plecam vineri seara pentru o luna si sintem deja contra cronometru.

Antonia termina saptamina asta clasa I, a avut mai multe serbari (balet, la scoala, cor), saptamina trecuta a fost 4 zile in tabara. Am primit si rezultatele scolare, sint bune, a facut progrese mari, dar mai are de muncit ca sa fie f.bune, asa ca la toamna trebuie sa ne mobilizam toata familia...

Oana, mama lui Antonia

Oana, va urez vacanta placuta si sa veniti din Europa la fel de voiosi si draguti si cu multe poze ca sa ne plimbam si noi virtual, odata cu voi. Multe imbratisari Antoniei si ne auzim peste 1 luna !

Khristin-a, te pup mult si iti doresc si tie sa ai o vacanta plina de bucurii si satisfactii, sa va amuzati pe cinste in Romania si sa-ti incarci bateriile la maxim pentru anul scolar viitor.

Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Oana, Khristin - drum bun si vacante placute. Faceti multe, multe poze ca sa vedem si la noi astia de ramanem la munca ce locuri exista pe lumea asta .

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Corina, sigur vom face poze, cred ca simteam nevoia sa evadam din rutina dupa un an de munca...

Ira, daca vrei sa vinzi diverse, organizeaza une vente de garage, ca tot se poarta pe aici

Denisa, sigur ne vedem intr-o zi din saptamana viitoare, ce zici?

Am uitat sa va spun ce era mai important , ca am inscris-o pe fiimea la scoala, aka atunci cand ne intoarcem, Yasmine va merge la scoala, chiar daca la senior kindergarten, va dati voi seama la scoala ....bag seama ca a cam trecut timpul. Va pup ,

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

ica, julia are deja loc din sept in mediu fam cu 7 cad pe zi (6 copii), o sa incep sa o dau treptat cateva ore ...adica progresiv, intelegi.
mai am chiar pe strada o gradi in mediu fam , tot cu 7cad (9 copii) care mi-a promis ca ma tine la curent cu un loc tot din toamna. as prefera aici , ca sa nu trec podul in fiecare zi ...dar daca nu ...asta e. nu stiu cum e in alte zone, dar aici in brossard gasesc destule locuri in mediu fam , nu ma intereseaza CPE pana la 3 ani.
mikiion, vai, tu trebuie sa faci ceva cu pushtiu...gradi in mediu fam cu 9 copii au 4 locuri de pouponi...nu gassesti nimic? parca e cam mic de CPE totusi..

fetele care pleaca in calatorii, vacanta placuta!

ira, cred ca te paste vente de garage la cate ai....

denisa, mai ai un pic, sunteti bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Cristina- sigur ne vedem saptamina viitoare- zi tu cand, mai putzin joi si vineri, ca vine mama!Dc vrei in alt parc spune, dc v-a placut in ala,repetam figura.Vorbim luni dimi dc vrei ca noi de maine ne tiram la cottage.
Ktrinel- in mare is ok, macar 1 sapt sa mai stea Mark, ca mai am de rezolvat una, alta si e mai bine si pt el.

Denisa 37 si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Mergi la inceput

Denisa, deci ati ramas la numele de Mark! imi place f mult...ai grija de voi ...te pregatesti tot de cezariana sau incerci natural?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Ktrinel pai loc in mediu familial caut si nu gasesc. Cred ca au incurcat si mai mult lucrurile cu birourile coordonatoare pe care le-au infiintat. Acum nu-mi mai dau ei lista si eu sa sun , ci trebuie sa astept, teoretic, sa apara ceva sa fie ei anuntati....Lantul slabiciunilor...
Am vorbit cu mai multe educatoare prin parc si mi-au spus ca ele nu apeleaza la biroul coordonator ci isi cauta singure......
Asa ca am ajuns la faza cand merg prin parcuri si intreb pe toata lumea, mamici , educatoare daca au vreu loc. Eu si vreau doar in sept. Cred ca acum as fi gasit vreun loc dar nu vreau sa-l dau inca.

Mihaela

www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze
filme2

http://mionita.photosite.com
Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

lorelaim sunt superbe pozele. Dar cu voi si Gabi?

Ira nu-i graba cu partiturile. Avem toata vara la dispozitie. Cum stati cu amenajarile? Cand e data finala de mutat, la sfarsitul lunii? Cu hainele si celelalt lucuri de vanzare si eu vroiam sa-ti sugerez un vente de garage...

Ktrinel va asteptam cu drag dupa ce ve eliberati de musafiri. Voi mai plecati in Rom? Ce mai face Julia? Cum stati cu diversificarea? Pupici!

Denisam multa a fost, putin a ramas! Multa bafta si odihna placuta la cottage! Pupici Emmei!

Mikiion ai incercat www.magarderie.com/" target="_blank">aici? Bagi codul ta postal si vezi ce gasesti. Noi am avut noroc si i-am gasit deja Isabellei. O sa inceapa la 20 august, mai intai cateva ore si cred ca de la 1 sept orar normal, in functie de cum se adapteaza. Este tot in mediu familial si are 9 copii, toti sub 3 ani.
Multa bafta!

Oanagabriela felicitari Antoniei si o vacanta frumoasa la toata familia!

Khristin vacanta placuta si voua!

Si Seba a primit buletinul scolar si suntem tare mandrii de el!!! Ca toti parintii, nu-i asa? Maine au un sortie cu scoala si sambata isi ia zborul catre Romania, pentru o luna de zile la mare si restul prin Bucuresti si la Cheia. Trai pe el!

Mergi la inceput

pitilache, Julia e bine, voioasa si sanatoasa...mananca bien, cam de toate...se ridica in picioare in patutz si in tzarc, merge de-a lungul lor tinandu-se de gratii...e jale mare ca nu mai sta o clipa...din pacate nu merge in 4 labe, poate mi-ar fi fost mai usor...schimbatul pampersului e deja un circ ca nu mai sta culcata ...o dai pe Isa deja la gradi ? bravo! sper sa ii fie bine.
tu ti-ai gasit ceva job?

mikiion, eu habar nu aveam de birourile alea...incearca cu ce ti-a dat roxana mai sus. poate gasesti asa. cam pe unde cauti? doar in anjou?

Mergi la inceput