Sezatoarea canadiana (63)
Raspunsuri - Pagina 13
pitilache spune:
Ktrinel ce activa e Julia!!! Isa de abia a inceput sa se intoarca de pe spate pe burta si vrea s-o tin numai in fund, desi inca nu sta singura, sau in picioare... Iti dai seama. Eu inca nu i-am dat nimic in afara de lapte de san, dar o vad cum se uita la noi cand mancam... cred ca ii e pofta si ei
Ca job, mi-am gasit ceva part-time, inca nu e final. Dar daca nu o duc la gradi nu am cum sa-mi gasesc ca nu ma pot duce cu ea la interviu, sper sa-i fie bine. Cu Seba am stat pana la un an acasa, dupa care d inca doi ani, a avut bona si de abia de la 3 ani si un pic l-am dat la gradi.
pitilache spune:
Fetelor de bine ce ma laudam ca am scapat de sarpe,... nici gand de asa ceva. Azi am gasit in locul cu pricina pamantul zgarmat. Nu stiu ce sa mai fac. I-am spus sotului si a zis ca o sa faca niste ciment acolo. Sa nu mai poate iesi. Ooooof, imi vine sa urlu.
Va pup,
Roxana
mikiion spune:
Tu esti sigura ca e sarpe? Ca dupa discutia de aici am intrebat pe cineva in parc, localnic, si mi-au spus ca au doar ceva inofensiv aici , nimic veninos si care nu e chiar sarpe. Nu am inteles amanunte ca franceza mea la zoologie e 0.
Eu mai caut si in Mercier est, si St-leonard. Dar ideea e ca incerc sa gasesc intr-o zona de maximum 5 km si de preferinta pana la autoroute 40 si 25.
Ca sa vedeti ce vid e aici bagati codul meu h1k5a8 pe www.magarderie.com. Si nu o sa va dea nimic pana la autostrazi. Incerc sa fie accesibil cu mijl. de transp.Daca uneori sotul nu poate sa-l ia? Sau scap mai devreme de la scoala ( asta e sigur de fapt) si nu o sa-l las pana la ora 5-6? Trebuie sa fiu capabila sa-l iau si eu cand nu am acces la masina. Cam multe vreau nu?
Nu am avut enrvii necesari de inca o mutare( eu am 2 la activ din 2005), dar trebuia sa ma mut mai spre centru. Cred ca era mai usor cu multe....
www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze
filme2
http://mionita.photosite.com
Virsta Marc
nelia spune:
Mikkion, dar site-ul www.mfa.gouv.qc.ca/" target="_blank">asta il stii? Mai e si www.garderie-montreal.com/" target="_blank">un forum de discutii, poate reusesti acolo sa gasesti ceva. Si mai era si un site cu gradinite private, daca tastezi garderies privées pe Google , cred ca te duce pe undeva.
CORNELIA www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">13+ , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA
mikiion spune:
Am incercat si asa. Merci Nelia. Dar fara folos.
Oricum locul la gradinita e mai putin stresant decat lupta mea cu intarcarea. Care merge in sens invers ........ Astept sa treaca perioada asta de iesire masiva a dintilor ca deja ma face praf noaptea......Suge uneori si de 10 ori, se foieste , plange fara motv( adica motivul e dintii) nu se odihneste bine si apoi e marait.......
Mihaela
www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze
filme2
http://mionita.photosite.com
Virsta Marc
carmen77 spune:
Mikiion, nu sunt experta in ale intarcarii, ca la mine Matei s-a intarcat singur la 4 luni, dar stiu o mamica ce nu putea sa o intarce pe fetita (aproape 2 ani avea), si solutia la care a recurs a fost ca a lasat-o pe mana tatului 3 zile, ea a plecat de acasa (un miniconcediu), cand s-a intors s-a dat cu albastru de metil pe sani cateva zile si ii spunea ca sunt bolnave tzitzi, si asa a intarcat-o. Acuma eu zic ca e destul de dura partea cu plecatul de acasa, dar cred ca functioneaza, daca ai puterea sa o faci ...
Nelia, ai aflat ce ai in burtica? Multumesc mult inca o data pentru datele lui Ziegler, am avut primul appointment miercuri, mi-a facut si un eco de datare a sarcinii, am 13 saptamani jumate, DPN de Craciun, 25-27 Decembrie, putem sa ii punem fundita . Foarte haios domnul Cleve, si pe noi ne-a luat cu Buna Ziua, ne-a zis ca a avut sute de paciente romance, cand i-am zis ca am nascut cu cezariana a zis: "of course" , ca cica e foarte populara la romance. Are si scaparile lui, adica a facut o remarca un pic jignitoare la adresa Romaniei, dar nu cred neaparat ca a vrut sa fie rautacios, cred ca incerca sa fie iar funny, eu l-am intrebat daca imi recomanda sa fac triplul test, ca am 30 de ani impliniti, el mi-a zis ca da, mi-ar recomanda, dar ca am pierdut "portita" in care puteam sa il fac, ca am 13 saptamani jumate, si triplu test se face doar pana la 13 saptamani si 4 zile, la care am zis, OK, dar cu Matei l-am facut in Romania testul asta cam in aceesi perioada, si la care remarca a fost: "Really? I didn't think they were having these tests available in that part of the world". Na, nu am zis nik nici eu nici Florin, ca nu avea rost.
Tu ti-ai facut triplul test la toate sarcinile? Eu ma mai gandesc ca la 18 saptamani am oricum ecografia morfologica unde se pot masura oricum bine capul, nasul, gatul pentru Down si daca Doamne Fereste e vreo pb, se vede atunci ..
Va las ca s-a trezit Mateiul si tzipa dupa mami ...
POZE NOI
Carmen si Matei Gabriel - [b] 27.10.2003
nelia spune:
Da, nici eu nu cred ca a vrut sa fie rautacios neaparat, dar sa stii ca atunci cind eram garvida cu Agata nu exista in Romania decit solutia amnio, pe care am refuzat sa o fac. Mie mi s-a parut cam repezit la ultimele doua intilniri, este adevarat ca la prima avea ce sa-mi zica, dar la a doua a fost doar de rutina. Deci eu nu am facut nimic la Agata si aveam 32 de ani, la Tudora am facut si intr-adevar asta e perioada cind se face, mai tirziu o faci degeaba, ca nu mai este corecta. Dar aveam deja 37 la Tudora, iar acum la 39 era exclus sa nu o fac. La 30 nu cred ca as face ceva, mai ales daca vii din familie cu oameni sanatosi, fara probleme de acest gen. Riscul creste dupa 35 de ani ai gravidei...
Nu, eu nu am aflat ce e in burtica. Si nici nu stiu cind voi afla, poate i iulie daca voi reusi sa fac o ecografie in Romania, daca nu, sigur pe 27 august cind am ecografia la spital, aici.
Mikiion, eu sint experta la intarcat, dar numai dupa 2 ani. E mult mai simplu! Nu sint de acord cu plecarea de acasa si cu intarcarea brusca. In primul rind trebuie sa-i scoti titza de noapte, i le raresti, apoi le inlocuiesti, daca se poate cu apa, nu cu lapte praf, e mai bine asa. Apoi pe cele din timpul zilei, si ultimele intii cea de dimineata si apoi cea de seara. Dupa mine, o intarcare reusita dureaza cel doua sau chiar trei luni. Nici copilul nu sufera, nici tu nu ramii cu titzele pline si dureroase. Eu asa am procedat si a fff bine. Cu Tudora am inceput intarcarea din februarie, atunci i-am scos titza de noapte pe parcusul a vreo doua-trei saptamini, apoi i-am scos-o pe cea de la prinz sau altele din timpul zilei, cadou de ziua ei la doi ani a fost cea de dimineata (adica pe 30 aprilie) si cam la o luna dupa i-am scos-o si pe cea de seara. In trei zile nici nu a mai stiut ce e aia titza, nu a plins nici macar un pic, iar eu nu am avut nici o problema cu pieptul. Pur si simplu nici nu-mi vine sa cred ca am alaptat vreodata!
CORNELIA www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">13+ , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA
aska spune:
Nelia, am citit la subiectul mamicilor ca te pregatesti de plecare in Romania - drum bun si sa va intoarceti cu bine si cu multe amintiri frumoase. De fapt, vroiam sa-ti impartasesc din experienta mea cu caruciorul sit and stand de la Joovy, daca despre acest model intrebai. Mai am si unul sport de care sunt foarte multumita. Iti pot scrie un pm daca esti interesata.
Mikiion, iti doresc succes cu ambele subiecte: gradinita si intarcarea. Daca erai mai aproape de mine (Ridgewood, dupa cum stii) gaseam noi o solutie (cu gradinita). Insa mi-a venit o idee chiar acum. O probez maine si te sun zilele urmatoare cum am un raspuns.
Oanagabriela, cu intarziere, va doresc o vacanta minunata.
Bebitzu, ce faceti? sunteti bine? Alicia mereu intreaba de Mihnea (Minea, pe limba ei).
Va doresc un week end minunat tuturor.
Tatiana
nelia spune:
Aska, da, sint chiar foarte interesata si de primul, dar si de la al doilea. Eu am unul foarte bun, pe trei roti, de la Ira, dar am nevoie de altceva petru inceput, ca sa fie in siguranta Tudora, ca nu ma vad cu doi pe linga carut, mai ales ca Tudora nu intelege ca Agata si va alerga in toate partile. Acum eu caut unul sport, am fost ieri prin magazine si nu am gasit nimic gen umbreluta, dar care sa se poata da si un pic pe spate, ca sa doarma copilul cit de cit confortabil. Vazusem in Zellers ceva, odata, era si ieftin, dar acum parca au disparut. Astazi sau cred ca mai degraba marti, dau o fuga prin magazine, ca poate gasesc totusi ceva bun si ieftin (ca daca il iau pe celalalt in toamna, nu-mi vine sa dau mult pe cel sport).
Ica 1975 spune:
noi nu ne-am decis 100% cu vacanta, si nu mai este mult. ne-am gandit si la Quebec, imi puteti recomanda ceva in Quebec sau pe langa?
Noi