Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (56)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

Fetelor eu sunt trista rau . Luni, adica astazi pentru voi, Alex va merge la gradinita. Am asa o strangere de inima, noroc ca il duce tati dimineata, ca eu nu cred ca as putea sa il las si sa plec. Din pacate nu am incotro, nu mai am mult si nasc, ma misc foarte greu, sunt foarte obosita si pur si simplu nu ma mai descurcam cu el. Stiu ca ii va fi bine pana la urma, se va acomoda el, mai ales ca este foarte sociabil, dar cred ca mie imi va fi mai greu decat lui.
Va mai povestesc maine cum i-a fost, il iau la pranz acasa ca nu as vrea sa il las inca toata ziua.

Oana sanatate multa sotului si recuperare rapida.
Miti m-au bagat la idei intrebarile tale. Sa fie oare ce cred eu? Ai luat cumva acea decizie?

La multi ani tuturor puiutilor nascuti zilele acestea si mamicile

Monica 30+ cu printesica mica si Alex (18 iunie 2006)
Pozici Alexutu
Ce mari suntem noi

"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salutare livada!!

la multi ani fericiti sanatosi si frumosi:ANDREI,CRISTIAN BOGDAN, PETRA, ANDREEA ELIZA!!!

Monicuta.. of si of imi pare rau ca esti trista, tinem pumnii sa fie bine si sa se acomodeze Alex repede la gradi!! Asta e situatia mai bine acum ca dupa ce vine si bebe mic ti-ar fi si mai greu, sunt sigura ca o sa ii placa, am aici o prietena care si-a dus baiatul si tot asa cu inima indoita si acum cere el la gradi ca vrea sa se joace cu copii si fac acolo tot felul de minunatii. Stiu ca usor n-o sa-ti fie asa ca uite un de la noi si niste sa nu mai fii asa de suparatica!!

Cami & Sofia
poze Sofia
filme Sofia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24252231dd43d47382a52a" target="_blank">
primul an cu Soficu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

LA multi ani Andrei! Andruskandu, ma bucur ca ti-a reusit petrecerea!
Monnicutza,cand am citit ce ai scris mi s-a strans inima si mie, pentru ca stiu ca va veni momentul in care si eu va trebui sa-l duc pe Alec la gradi.

La multi ani, Cristian Bogdan!
La multi ani, Petra!

Eu (Alec) am fost la tara, am alergat cocosul, m-am plimbat cu putza goala prin iarba cel putin o ora, apoi mami m-a imbracat doar cu maieut.

Pediatra l-a diagnosticat pe Alec cu un oarecare rahitism, asa ca, am decis sa-l expun la soare pana pe la 11.30 si dupa ora 16.00 ori de cate ori am ocazia. Vremea a fost superba, soarele intra in nouri din cand in cand, asa ca, nu am avut probleme. In plus, am folosit lotiune de protectie Cam asta e tot. Inca nu au aparut semne de varicela, insa am avut multe bubite pe burta si coapse care deja incep sa dispara, pare-se ca reactie adversa la vaccinul ROR.
Va dorim o saptamana minunata!

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

quote:
Originally posted by adriana

Oana, sanatate sotului. Nu am fost pe faza, ce a patit, dar sper sa se refaca repede si fara urmari..

Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Multumim

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni 9-10 luni

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Steluta

...

Oana, multa sanatate sotului! Sa-si revina cat mai repede, sa te linistesti!
[quote]
Multumim
[quote]
Se pare ca incet, incet, prinde si fiica-mea curaj sa mearga. Ieri a reusit sa faca vreo 8 pasi, cu o pauza de recastigare a echilibrului. Eu sunt tare nerabdatoare s-o vad pasind...

...
Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Bravo!!!! Inainte cu mult curaj!!!

din 21 iunie 2006

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monicutza_bb

Fetelor eu sunt trista rau . Luni, adica astazi pentru voi, Alex va merge la gradinita. Am asa o strangere de inima, noroc ca il duce tati dimineata, ca eu nu cred ca as putea sa il las si sa plec. Din pacate nu am incotro, nu mai am mult si nasc, ma misc foarte greu, sunt foarte obosita si pur si simplu nu ma mai descurcam cu el. Stiu ca ii va fi bine pana la urma, se va acomoda el, mai ales ca este foarte sociabil, dar cred ca mie imi va fi mai greu decat lui.
Va mai povestesc maine cum i-a fost, il iau la pranz acasa ca nu as vrea sa il las inca toata ziua.

Oana sanatate multa sotului si recuperare rapida.
Miti m-au bagat la idei intrebarile tale. Sa fie oare ce cred eu? Ai luat cumva acea decizie?

La multi ani tuturor puiutilor nascuti zilele acestea si mamicile

Monica 30+ cu printesica mica si Alex (18 iunie 2006)
Pozici Alexutu
Ce mari suntem noi

"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

Multumim, Monica,
Bafta mare la gradinita!
Sanatate tie si la bebe din dotare - tare mi-e dor de burtica!!
Si eu vreao o fetitza

din 21 iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mih_tom spune:

quote:
Originally posted by miti2004

Lyly saru'mana pt informatii ! Pampersii sunt cam scumpi, as putea spune dublii la pret fata de aici, insa m-am uitat pe site la metro si selgros si am vazut ca la selgros sunt mult mai ieftini si cate 74 in pachet la nr 4,dar poate sunt din aia ca un chilotel.

OanaRusu multa sanatate sotului ! imi pare rau ca a fost asa nasoala treaba, sper sa se refaca cat de repede.

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Buna
eu folosesc "Happy" nr.2 (8-18 kg) sunt mult mai multumita de ei decat de Pampers, ii gasesc la Metro cu 80 ron 2 pachete*76 buc sau la Carrefour 43 ron 76 buc+pachet de 72 servelete umede.
Scaun de masa eu am cumparat cu 26 ron "Evenflo" de la Auchen, are centura in 3 puncte, tavita dubla detasabila, 7 trepte pe inaltime, 3 pozitii la spatar, roti si are 8kg, adica e foarte bun, singura chestie mai naspa e husa textila, dar se poate sterge si cu buretele nu trebuie spalata toata ziua.

Mergi la inceput

Scaunul de masa costa 260 ron.

Mergi la inceput

Mihaela, am sa incerc si eu Happy ...

din 21 iunie 2006

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by OanaRusu

Mihaela, am sa incerc si eu Happy ...

din 21 iunie 2006

Sunt un pic mai late intre picioruse decat pampers, asta a fost si motivul principal pentru care le-am folosit la inceput (Miruna a fost diagnosticata la nastere cu o usoara displazie de sold, care s-a rezolvat foarte usor cu 2 happy in primele luni).

Mergi la inceput