Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (56)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

Gata, Alex este la gradinita. Casa este goala, eu ma invart ca o musca beata fara nici un rost (cum mai zice barbata-meu uneori, binenteles referindu-se la mine)
Dupa ce l-a lasat la gradi m-a sunat sotul sa imi spuna reactiile. Cand a vazut-o pe tipa a dat sa planga, dar i-a aratat niste desene pe perete si s-a potolit. Marian i-a lasat bocceluta cu indicatiile mele si a fugit, ca mai avea putin si il lua inapoi (asa a zis si il cred). A mai stat dupa usa vreun minut sa vada daca incepe sa bazaie, dar nu s-a auzit nimic, asa ca banuiesc ca este ok copilul meu. Cred ca se plictisise cu mine, acum are nevoie de copii cu care sa se joace.

CamiM, Lyly, Oana va multumesc mult

Monica 30+ cu printesica mica si Alex (18 iunie 2006)
Pozici Alexutu
Ce mari suntem noi

"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Fetelor sunt putin disperata ! acum juma de ora am rupt premergatorul lui Alex . Maraia, ca de obicei, si l-am ridicat din premergator si m-am dezechilibrat cu el in brate si am calcat pe cercul ara rotund de jos si s-a rupt efectiv in 2 locuri, adica nu rupt, put si simplu au sarit plasticele rupte, deci nu pot sa le lipesc in nici un fel .
E f nasol, pt ca el nu merge in 4 labe, ci taras pe burta, si merge tinut de o manuta destul de bine, dar nu singur. A facut vreo 5 pasi singur de vreo 2 zile, dar doar intre mine si ta-su !
Treaba e ca eu sunt singura cu el, pt ca sotul are un servici de e plecat cate 10-14 zile mereu...si eu am niste puncte pe langa coloana care ma dor rau, s-au accentuat in ultimele 2 saptamani, adica raman teapana la anumite miscari.
M-am dat cu Fastum gel si nimic, nici Liotonul nu a facut nimic...trebuie sa merg la doctor ( cand ajung in Ro, ca nu mai am cand aici ).
Cam asta e treaba ! sunt du fundu'n sus rau de tot !

Monicutza, da, e ce te gandesti tu. Mama ia vacanta pe 15 iunie si se mai duce la BAC, asa ca pana vin eu scapa de elevi . Mai am 3 sapt si 2 zile . Of, te inteleg cu Alex, si eu m-as simti la fel, insa lui o sa-i fie bine, o sa se joace si poate o sa doarma noaptea mai bine. Aaaa, si poate o sa-l obisnuiasca sa doarma in patutul lui si nu o sa mai ceara intre voi doi ! asta ar fi chiar un punct castigat pt tine, care mai ai putin si trebuie sa ai forta pt 2 copii.

Mih tom cred ca pana la urma o sa ma duc la Metro sau Selgros si o sa iau cate un pachet de Pampers, Libero si Happy si o sa le incerc sa vad care ii sunt lui mai bune. Inca folosesc destul de multe, pt ca desi uneori e mai constipat, tot face de 2-3 ore kk pe zi, si pisu face mult, desi chiar nu prea bea lichide multe. Cred ca in medie folosesc cam 8 pe zi, adica asa cred...

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luc2 spune:

Buna fetelor.

La multi ani! cireselelor: Andrei, Cristian Bogdan, Petri si Andreei Eliza!
Sa fiti sanatosi, frumosi si norocosi ca tare va mai iubim!...
Eu folosesc un lapte lichid :Parmalat prima crescere, Petru a fost tare dificil cand am incercat sa-i intarc si nu a acceptat decat lapte Dorna.Avand doar 9 luni atunci, doctora mi l-a inicat pe asta(Parmalat), daca alt lapte nu a vrut si l-a primit foarte bine.Am incercat sa-l mai trec ulterior pe Humana, dar intre timp a facut 1 an si l-am lasat asa.
La scutece noi nu mai putem folosi decat chilotei, nu-l mai pot prinde sa-i pun altele, asa ca am trecut pe Libero-sunt mai subtiri, mai ieftini si se pot sigila dupa ce-i dezbraci, asa ca am renuntat la Pampers.

luc2 si petru

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miti2004
Monicutza, da, e ce te gandesti tu.

Of Miti sper sa fie decizia cea buna si va urez multa bafta. Daca te pot ajuta cu ceva eu sunt aici, stii unde ma gasesti, chit ca vrei doar sa vorbesti cu cineva. Sau daca vrei sa mai facem o plimbare impreuna, spune-mi si il iau pe Alex mai devreme de la gradi (ca abia astept) si ne vedem la un capucino . Imi pare rau pentru premergator, daca Alex ar fi mers bine, ti-l imprumutam pe al meu. Si nu mai are rost sa iti cumpere sotul unul pentru cateva zile.

Tocmai m-a sunat tipa de la gradinita si mi-a zis ca Alex nu a plans deloc. A facut nani 30 de min (ca nu e obisnuit sa se trezeasca la 6 dimineata), a papat un colation (nu stiu in romaneste cum sa ii zic, cred ca inseamna o gustare), se juca cand m-a sunat ea. M-a linistit foarte mult. Acum la 12:30 ma duc sa il iau, dar cred ca de maine il las toata ziua, daca vad ca ii este bine.

Pozici Alexutu
Ce mari suntem noi

"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

Mergi la inceput

cam asa "mancam" noi cateodata:
http://www.dropshots.com/day.php?userid=194931&cdate=20070611&ctime=074051

POZE_Alex

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miti2004

cam asa "mancam" noi cateodata:
http://www.dropshots.com/day.php?userid=194931&cdate=20070611&ctime=074051

POZE_Alex

Bine ca nu scuipa si mancarea, ca sunetul pe care il scoate este mortal

Pozici Alexutu
Ce mari suntem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

vad ca azi canada a fost f activa

monicutza ma bucur ca la alex i-a placut la gradi....si eu am impresia cateodata ca s=a saturat de mine si ii place mai mult in compania altorate-ai pregatit pt marea intalnire nr 2?

miti poate e mai bine fara premergator si isi va da drumul mai repede la mers.e tare dulce el cum se prosteste la masa bine ca nu o face spray

lacri piscina nu i-ai pus-o?apropo, cat a stat in curutzul gol nu a facut pisu?ca pe alex l-am lasat asa si cand a facut pisu a ramas socat...nu stia ce se intampla

andreea asteptam si poze de la petrecere care dupa descriere a fost f faina si animata

steluta bafta andradei sa o tine tot asa!!tati a vazut-o sau tot la arabi e?

luc2 eu nu am vazut chilotel de la libero....cum sunt?dar ca pret?pampers sunt bune dar cam scumpute 38-40 ron 36 buc

am fost azi la shopping cu mama si alex si cum probam ceva camasute si rochii de vara alex se juca cucu-bau cu perdeaua si cand m-a vazut fara tricou i s-au aprins ochii...si a trebuit sa-i dau tzitzi acolo ahhh si sa va spun...m-am ingrasat de cand a venit la oradea sper ca e eroare de cantar ca 7,4kg e enorm asa ca am renuntat la paine, mananc hipocaloric si am inceput sportul - fac un program pilates si am deja o febra musculara sper sa dea roade ca nu ma vreau balena

ce am mai observat:alex pricepe cam tot ce ii zic si sunt f happy.si e obsedat de orice instrument de curatenie:matura, mop, aspirator, pamatuf de praf, perii...chiar daca le vede prima data stie ce se face cu ele pt ca incearca sa le foloseasca.....ai vostri au preferinte din astea???sau e obsedat al meu de curatenie

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

LA MULTI ANI cu multe pupicuri din partea noastra pentru Andrei ( andruskandu ), Cristian Bogdan ( Anileda ), Petra ( Amiss_zip ), Andreea Eliza ( Dilaural ), Andrei ( Iulyp ) si Alexandra ( Oana.Iat ) !!!

POZE_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Buna dimineata livada!!

Ia uitati-va aici sa vedeti ce raspandite sunt ciresele mai-iunie..www.flickr.com/photos/40365301@N00/541827157/in/set-72157600342359474/" target="_blank"> ciresica la zoo

Cu multe multumiri pentru copaceii Lacramioara si Virgi care au facut posibila aceasta "raspandire"..
PS: sa stiti ca i-am dat gata pe americani cu ciresele de Romania..

Cami & Sofia
poze Sofia
filme Sofia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24252231dd43d47382a52a" target="_blank">
primul an cu Soficu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Multi ani traiasca, multi ani traiasca: ANDREI,MARA IOANA, MARIA CALINA,ALEXANDRA, laaaa multi ani!!

La multi ani Oana!! sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!! Anul asta sa ai parte numai de bucurii !!

Cami & Sofia
poze Sofia
filme Sofia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24252231dd43d47382a52a" target="_blank">
primul an cu Soficu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie

Mergi la inceput