Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (56)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adib spune:

BUNA DIMINEATA

http://new.photos.yahoo.com/adib4900/photo/294928804422951173/0

de la inceput vreau sa-mi cer iertare ca nu activez mai des pe aici.
nu am dat bir cu fugitii, dar ... timpul e mult prea scurt.

noi sintem relativ bine. am prins un virus de raceala. toti trei, pe rind. Raluca prima, eu ultimul. ghiciti cine a fost a doua.

inca nu avem curaj sa mergem singuri. cautam mina de "ajutor" de la mami sau tati pe care o stringem ferm si plecam la drum. peste tot. cum spuneati si voi, facem scandal daca nu ni se face pe plac, mare scandal.

de dormit, dormim cam prost. si noaptea si ziua. ne tot trezim suparati. motiv pentru care mami si tati sint

de mincat, mincam cam orice ni se da. am vrea chiar si iarba sau floricele din gradina.

singura problema e ca transpiram cam mult cind mincam laptic din biberon. probabil pentru ca am trecut la lapte de vaca, ceva mai gras probabil si mai greu de scos prin gaurelele prea mici ale tetinei.

dupa ce am citit putin din urma, constat ca timpul trece mult prea repede pentru asteptarile mele. nici nu s-au terminat sarbatoririle de 1 AN si copii nostri deja merg la gradi. miine poimiine ne facem dosarele pentru facultati. se pare ca nu era degeaba coloana aia "Sunt student la ..." din tabelul Cireselor.

ANDREI, MARA IOANA, MARIA CALINA, ALEXANDRA
LA MULTI ANI!!!

OANA RUSU
LA MULTI ANI!!!

URARI DE BINE TUTUROR.
am cam ramas in urma cu urarile, dar cu toate astea sper sa fiu iertat.

numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

La multi ani!!

MARA IOANA(CRISBAR)

MARIA CALINA(MIRAGE)

ALEXANDRA(OANA.IAT)

Sa cresteti mari, sanatoase si frumoase-frumoase!!

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni 9-10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Multumesc pentru urari, Cami si Adib!!

Adib, va doresc nopti linistite si sanatate

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni 9-10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

LA MULTI,MULTI ANI CU TOT CE VA DORITI PENTRU CIRESELELE :
ANDREI ,CRISTIAN BOGDAN,PETRA,ANDREEA ELIZA,ANDREI,MARA IOANA,MARIA CALINA,ALEXANDRA.LA MULTI ANI,NICOLE EVELYN !

Si noi ne laudam ca pe zi ce trece pasim cu tot mai multa incredere,nu ne este frica,avansam cu cate un pas -doi in fiecare zi.Ne cataram pe unde putem si n-avem stare cat e ziua de lunga.De aceea probabil suntem si cam slabuta,avem doar 8,400 kg la 11 luni.Dar nici nu ne obosim sa mancam prea mult.O fi din cauza caldurii?sau a dintisorilor?Va pupam si pupam pe falcute si ciresica de la zoo.E o dulceata!

Poze Delicioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

LA MULTI ANI PENTRU ANDREI, CRISTIAN BOGDAN, PETRA, ANDREEA ELIZA, ANDREI, MARA IOANA, MARIA CALINA, ALEXANDRA si NICOLE EVELYN! sA CRESTETI MARI, FUMOSI SI SANATOSI!

Am reusit si eu sa-mi fac putin timp sa intru la ciresele mele dragi, am scris chiar si un pic la mamici de nov-dec, sunt f fericita ca reusesc si eu sa am o clipa de relache. Noi suntem bine, eu nu mai pot dormi pe burtica, a inceput sa fie maricica, bebelina misca si ea timid, deci e totul OK. Pe 20 o sa merg la ctrl si cred ca imi va face si o noua eco sa vedem ce si cum.

arleena, ce chestie cu alex cand te-a vazut fara tricou, Ilinca n-a cerut nici macaro clipa sanul dupa ce nu i-am mai dat, acum daca trec prin fata ei fugitiv fara sutien nici nu ma baga in seama. Tu mai alaptezi? Sa stii ca si fiica-mea are o pasiune pt mopuri, maturi, pamatufuri de praf, uite aici o dovada: http://www.flickr.com/photos/20241237@N00/542153141/

Cami, frumoasa Sofia ta, cum a reactionat vazand atatea jucarii miscatoare la zoo? S-a speriat de ele sau nu?

monicutza, ce sa zic, grea rau miscarea asta cu gradinita, dar tinand cont ca va mai veni un bebe micin curand e mai bine ca o sa ai si tu timp sa te ocupi de el putin mai mult la inceput, cand e micut rau. Daca da Dumnezeu si toate merg bine o sa incerc sa stau acasa si sa lucrez in continuare de aici urmatorii 2 ani, pe urma vad daca le dau pe fete la gradinita pe amndoua sau doar pe Ilinca.

Stie cineva daca merita sa iau pt mare chiloteii aceia de la Huggies care sunt facuti pt intrat in apa? Am vazut la carrefour 11 bucati erau 30 de lei, mi s-au parut cam scumputi, ce sa zic, dar daca sunt buni iau.

am luat tot de la carrefour niste biscuiti de la nestle si sunt atat de tari, nu stiu, ori am nimerit eu un pachet mai nasol, dar nu s-au inmuiat nici pusi in iaurt, nu stiu ce au...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Ioi ca nu mai apuc sa intru... Am vazut intrebarea lui Ralucis si m-am urnit. Chiloteii de apa am folosit noi acum 2 ani Huggies pe atunci adusi cu chin din Italia... Sunt super cand ii bagi in apa, nu se umfla si daca face kk nu se intampla accidente neplacute. In rest nu prea puteam sa-l las mult cu el ca se irita la fundulet de la ei. Asa ca pe plaja il lasam in fundul gol si chiar daca facea ceva strngeam sau ii puneam pampers obisnuit. In apa sau la mal cand se juca ii puneam astia de apa. Pupici pe burtica!

Pupici si Monicutei pe burtica dulce!

Miti, si asa eu nu sunt fan rotobil, asa ca bine ca s-a rupt!

Care va plangeti de greutate la copii ascultati aici... 8 kg la un an! Si dup[a 10 zile de febra (INCLUSIV 40.7!) a ajuns la 7.8. Deci minunat! Macar Vladut avea 8.4 la un an...

Mandra mea nu mai vrea sa mearga. A mers o saptamana si apoi gata. Nici batuta.Sta pur si simplu in picioare sau se pune in fund sau in 4 labe. Asta e...

Cami, ce faina-i ciresica! La fel si Harnicita Ilincuta si frumusica de Raluca!

Am vazut toate filmele si pozele, chiar daca nu scriu, citesc si vad pozele.

La multi ani tuturor sarbatoritilor!

Lacri, astept sa se deschida plus in august, o sa le iau bile sa mai pun in piscina. Sau poate vad in Ungaria...

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriella spune:

imi cer scuze ca scriu asa rar pe aici dar efectiv am f putin timp la dispozitie. Vb lui adib nici eu "n-am dat bir cu fugitii"

La multi ani!!! ciresicilor care au implinit varsta de 1 an,MATEI(UTIONELA, MARA(NICOPUSCASU, ELENA(COCUTICA,, ALEXANDRU(MONNICA, PETRU(LUC2, NATALIA(ANDIRA, MARC ADRIAN(MIKIION, SOFIA(IRA_TRG, ANA-MARIA(ANAMEA), CATALIN ANDREI(ROXANA CLAUDIA), RADU GABRIEL(IRINAGHITA), LINCA(RALUCIS), ELIZA(CARMENCITA, MARC(ROLI25, ANDREI(ANDRUSKANDU), CRISTIAN BOGDAN(ANILEDA), PETRA(AMISS_ZIP, ANDREEA ELIZA(DILAURAL, ANDREI(IULYP, MARA IOANA(CRISBAR, MARIA CALINA(MIRAGE)sa cresteti mari, frumosi si sanatosi, sa umpleti sufletele parintilor numai si numai cu bucurii!!!
La multi ani Oana Rusu!!! sa fi fericita si sa te bucuri de puiutul tau!

despre noi putem spune ca suntem bine. La un an cantarul arata 11,800g si 82 cm si avem 6 dintisori (primul dintisor a aparut la 9 luni si o zi). merge singur de la 10 luni si 3 saptamani.

Acuma ne confruntam cu o problema, am incercat aseara sa-i dau si lapte de vaca, (am facut din 7 cupe de lapte praf Humana 210ml de lapte si peste am adauga 40 ml de lapte de vaca (de la firma OKE de 1,8) adica exact cat bea el la o masa 250 ml) rezultatul a fost ca azi dimineata i-au auparut niste bubite pe fata si pe frunte. O fi alergie la proteina din laptele de vaca? sau am incercat sa-i dau prea repede lapte de vaca...branzica si iaurt mananca si totul e ok
El mai este alergic la spanac, la frunzele de patrunjel,la galbenusul de ou,albus nici n-am incercat, .
In caz de e alergic la laptele de vaca atuni ce lapte sa incerc sa-i dau? sau ii dau lapte praf...

Adriella si Octavian Radu (25.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

adriella
noi am trecut total pe lapte de vaca. dar... e de casa, nu de magazin. asta poate fi mai bine sau mai rau.
dupa reteta pediatrei, noi am inceput cu 20 ml adaugati la laptele praf. la fiecare doua zile creste cantitatea de lapte cu 20 ml si scade corespunzator cea de lapte praf. toate astea se intimpladoar dimineata. seara numai lapte praf. pina cind ajungi ca la masa de dimineata sa-i dar doar lapte de vaca. din acel moment, daca nu sint probleme, poti sa-i dai si seara integral lapte de vaca.
dar daca sint probleme (reactii nedorite) ....
oricum, si laptele praf stiu ca e facut tot din lapte de vaca. deci daca facea alergie trebuia sa apara ceva simtome si inainte, cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

diana, multam mult de raspuns, gata o sa iau, oricum o sa imi aujunga pt cele cateva zile petrecute pe malul adriaaaaaticiiii (de abia astept!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Diana, imi pare rau de febra.. Deci se poate si mai rau.. pe a mea am dus-o la Urgenta la 40,5... Va dorim din inima muuulta sanatate
Legat de greutatea ei, off, m-am mai linistit.. inseamna ca nu e asa de grav, mai sunt balerine pe aici
adriella
Laptele de vaca se da baga treptat.. ca sa testezi daca e alergic copilul la el. Mai lasa o pauza de cateva zile si incepe apoi treptat. Cum a spus adib, cu cate o cantitate mica adaugata la laptele lui praf.. mixtura.
Sanatate la bebici...
si
La multi ani celor care fac anisorul

Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput