Mamici de Noiembrie-Decembrie (31)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
darleena spune:
quote:
Originally posted by gabitz78
eu nu am vrut sa supar pe nimeni,si eu sunt deacord cu teste si vaccinuri, dar mi s-a parut ca in loc sa va bucurati de viata sunteti ingrijorate de acest test. sper sa nu ma intelegeti gresit. bineinteles ca oricine isi doreste sa tot ce e mai bun si sa fie sanatos bb. e normal. eu doar vroiam sa va "citesc" putin mai vesele...
pupici dulci.
ps - sper ca nu primesc bulina neagra!
Nu ai suparat pe nimeni, iti spun sigur. Ne-am spus doar punctul de vedere.
Daca ne citesti des, iti dai seama ca multe dintre noi (cum probabil esti si tu) ne facem griji, multe dintre ele chiar nejustificate.
Asa suntem noi, suntem mai grijulii cu bb-ii din burtica
![](icon_smile_big.gif)
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
Pana vine bubu
![](copilas.gif)
poze bubu mic
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
slimatei spune:
CAMELIA multumesc pt. raspuns! credeti ca la urmatoarea intalnire cu dr. o sa-mi dea si mie sa fac??
ramonella imi pare rau de catelusul tau eu i-as impusca pe cei care fac astfel de criminalitati....
eu ador animalele dar imi este imposibil sa pot tine un catel asa ca am decis sa imi iau pisici caci sunt mai putin zgomotoase si mult mai independente;o pisica nu o poti tine legata are nevoie de libertatea ei; din pacate ea nu stie ca e periculos in strada (dar cretinii da-degeaba)asa ca pana acum am avut sapte pisici care au facut rand pe rand acelasi sfarsit.... la urma ma las pagubasa....
asa ca putea sa fie si mai rau....gandeste pozitiv si incearca sa nu te superi prea mult...
gandeste-te ca putea fi si mai rau
stefania12+
pet.cost2005 spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
petro nici mie nu imi plac ale mele nume .....
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
gabi - stai linistita ca nu iti arunca nimeni rosii ... fiecare isi spune parerea aici ... si, daca iti dauìi seama singura ca nu e bine, ti-o schimbi (cum a fost cazul meu ieri cu masa de infasat+cadita). Mi-au adus fetele argumente pro si contra si am tras singura concluzia.
cristina - sa nu ma intelegi gresit ... imi plac amandoua numele, dar separat
![](icon_smile_big.gif)
Petronela
puiutul mult dorit !!!!
![](copilas.gif)
adinag spune:
quote:
nu este nevoie!!! se lasa pe spate si este ok. e pt bebe incepand cu 0 ani.
_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami18+ 70%
Yasmina Alisa
poza eco bb si burtik
Aha, la noi nu se vinde asa pentru bb 0+, cred ca nici nu este voie...
Adina 11+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
slimatei spune:
a...... ma scuzati ca am uitat, felicitari pt. fetite!!! cred ca sunteti nespus de bucuroase oricum....
stefania12+
Ralumat spune:
Dany, eu am o prietena care a nascut in mai o bebelina frumoasa si sanatoasa. Ea a facut amniocenteza in ianuarie. Daca vrei, o pot ruga sa iti scrie un mail. Trimite-mi pe PM adresa ta si eventual cateva intrebari, iar ea iti va raspunde.
Despre carucioare....da, cele sport care se lasa pe spate sunt ok pentru bebelusi. Nu se misca in primele luni ca sa cada din ele. Un alt "amanunt" : aveti grija sa aiba centuri de prindere in 5 puncte (adica sa aiba centuri si pentru umeri, nu numai in jurul mijlocului). Daca aveti noroc de copii mai zbantuiti, pe la 6-7 luni o sa aveti ceva de munca sa-i convingeti sa nu se aplece pe langa carut ca sa prinda rotile
Eu am avut tot carut sport, dar sincera sa fiu, le-am invidiat pe mamicile care aveau carucioare din acelea la care se poate pune landou in primele luni. Bebeii aveau mult mai mult spatiu si stateau mai bine la "cutiuta". David era mai tot timpul suparat pentru ca Chicco al nostru are niste aripioare laterale care il impiedicau sa-si tina mainile ridicate in jurul capului,tot timpul aveam impresia ca nu are loc copilul in carut. Si am avut iarna blanda....dar daca ar fi fost mult mai frig, cred ca plangeam dupa un landou. Avantajele "aripioarelor" le vad abia acum, cand sta in fund- la probele "off-road" cum sunt trotuarele pline de gropi, nu se loveste de barele alea de metal, asa cum pateste la un carucior sport, de vara. La marca Miniblu nici eu nu va sfatuiesc- am o prietena care l-a schimbat de 3 ori pana acum ; seamana izbitor cu Chicco, dar tine mult mai putin. Noroc ca sunt seriosi si il schimba daca se strica in garantie.
Si ar mai fi un amanunt, la care pe mine nu m-a dus capul: daca alegeti sistemele 2in 1, cu scoica inclusa, paote gasiti scoica cu husa din bumbac. Scoica de la Chicco e ceva sintetic, un fel de plastic- transpira copilul la greu in ea, asa ca am in permanenta prosop si in scoica, si la carut- ce mai, ca babele.
Despre masuratul liftului mai are rost sa va spun? A, si al portbagajului, ca sa nu aveti surpriza ca nu va incape apoi in unul sau altul.
Hai ca v-am zapacit. Se vede ca imi doarme copilul. Va pup si va urmaresc cu nerabdare. Abia astept sa va fac galerie!
Raluca, mami de David Calin (28.11.2006)
luna a sasea
pet.cost2005 spune:
stefania - uite aici (in italiana) www.ecogin.it/ecoost.htm#-%20La%20translucenza%20nucale%20-" target="_blank">examenele si ecografiile ce trebuie facute in gravidanta, www.gravidanzaonline.it/esami_laboratorio/" target="_blank">examene de laborator, www.vitadidonna.it/gravidanza%20index.html" target="_blank">alte informatii despre sarcina ... sau www.mammedomani.com/gravidanza.asp" target="_blank">aici. Daca mai ai intrebari ... spune !!!
Ai fost la dr.?
Petronela
puiutul mult dorit !!!!
pufulet74 spune:
Eu nu mai zic nimic de idei de mincare Petro, ca iar fac pofta la lume ;))
------------------------
Flory 17+
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
gabitz78 spune:
chestia cu TT era pentru mine si un semn de intrebare...daca toata lumea a facut, mie de ce nu mi-a spus nimeni ca trebuie sa-l fac???sau voi l-ati facut fiindca ati vrut, nu ca a fost obligatoriu...
si inca o data scuze...
ramonella - bafta la eco....si orice ar fi, important e sa fie sanatos/oasa.
petro - de mancare nu mai zic nimik, ca sigur mi-o fur!
pupici dulci la burtici.
darleena spune:
Eu mor de ras cand imi dau seama ce politicoase suntem unele cu altele.
Nu zic ca nu-i bine asa dar toate incercam sa nu suparam pe nimeni, hahaha....pe mine ma amuza
Si cu numele la fel, pai iti dai seama ca pot exista multe persoane carora sa nu le placa numele pe care l-ai ales pentru bb, dar daca tie iti place, ce mai conteaza.18+ ???
Pana vine bubu
poze bubu mic