Mamici de Noiembrie-Decembrie (31)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

chestia cu numele sunt deacord...nu cred ca trebuie sa dau socoteala nimanui pentru numele pe care l-am ales, nu?
pusi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Apropo de nume, si eu am constatat ca orice variante ne gindeam noi si daca cumva ziceam la parinti, nasi, prieteni, cineva sigur gasea ca are ceva ce nu e bine numele ala, ca e neobisnuit, ca o sa il porecleasca copii nu stiu cum, ca nu e romanesc, etc etc...Asa ca intr-un final am decis ca noi doi ne sotocim si lamurim si anuntam lumea ce am decis si gata, nu mai atita poveste, ca doar e copilul nostru ...
De altfel eu am patit-o si la nunta cu comentariile, f tare ne-am dorit o nunta frumoasa cum o visam noi, insa cum am inceput sa spunem ce si cum vrem a inceput lumea sa sara in sus, ca aia nu se face asa, ca traditia e altfel, ca hr ca mrr, de pina la urma eram asa de disperati ca stai dom'le asta o sa fie nunta altcuiva in halul asta, nu a noastra, si am zis gata, de aici inainte noi decidem si asta e ...
Lumea a perceput atunci ca fiind egoism insa la momentul X toti au fost happy si incintati ca uite ce chestie deosebita a iesit.

------------------------
Flory 17+
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

Ralumat mersi mult pt ajutorul oferit.....daca Doamne fereste voi avea nevoie (ca abia luni imi fac TT...) o sa o rog pe prietena ta sa ma ajute/incurajeze un pic...

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Stiti vorba 'ceea veche romaneasca: "cate bordee atatea obicee".
Nu poti sa satisfaci pe toata lumea, chiar daca iti faci un scop din asta.
Si atunci de ce atata bataie de cap? Macar sa fim noi multumiti

18+ ???

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Numele l-am ales noi; nici nasii nostri nu au avut nicio pretentie (am auzit de multe cazuri), desi la un moment dat nasul glumea "pe mine ma cheama..".
Am vrut doar sa fie unul care sa fie intalnit si usor de pronuntat in mai multe limbi (inclusiv in engleza).
Acum ne-am gandit la Stefania, desi si pe soacra-mea o cheama la fel, dar asa am vrut noi nu ne-a sugerat nimeni sa ii punem asa.
O faza haioasa: "Sebastian o sa ai o surioara pe care o sa o cheme Stefania!"; el foarte incruntat si suparat "nu, pe mamaia o cheama Stefania!!!".
Eu as fi vrut un singur nume, insa nu vreau sa se incurce ele (bunica si nepoata), asa ca o sa-i mai punem unul scurt (gen Ema).
Eu am si unele nume care sunt frumoase, dar pe care le au si alte persoane cunoascute care nu-mi sunt prea simpatice ...

Eu zic sa va alegeti numele care va plac, nu conteaza ce spun ceilalti- vor fi numele copiilor vostri pentru toata viata!

Gabitz, nicio suparare; ne spunem si noi parerea, ca de aceea este forum, nu?

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Dany, iti tin pumnii...sa fie totul bine.

Valeria, oferta este valabila si pentru tine. Daca vrei informatii "la cald", iti trimite un mail prietena mea. Oricum, am inteles de la ea ca a fost cu anestezie, totul ok, iar dupa rezultat a fost cu adevarat linistita. Rezultatul la TT nu este intotdeauna concludent, de aceea se recomanda si amniocenteza.

Pe de alta parte, exista medici si medici. Din pacate veti simti asta acut cand veti ajunge la pediatri .Cred ca Tutunaru recomanda oricarei paciente sa faca TT, indiferent de varsta. Doctorita mea nu mi-a zis nimic, ea nu il recomanda celor sub 35 de ani. Cand am aflat de pe forum de asa ceva, era prea tarziu, depasisem varsta sarcinii la care sa fi avut vreo relevanta TT. Cel mai bine este sa aveti incredere in medicii vostri. Impreuna veti alege calea cea mai buna.

Raluca, mami de David Calin (28.11.2006)
luna a sasea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

va rog,vreau si eu un carut pe lista de la inceput,dac-mi poate pune cineva.

19+ Anya si Matei

bebe2

oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Daaa ... cu numele asa e ... nu poti multumi pe toata lumea ... din toate rubedeniile si cunostintele sigur se gaseste cineva sa fie mai cu mot ... Pana acum nu am avut asa mari discutii pt. ca nu am avut ocazia, dar ma astept in august cand mergem acasa sa inceapa show-ul . Putin cu mama la tel. ... ca nu e nume de sfant ... variantele pe care i le-am spus eu ... Da' ca sa inchei discutiile le zic Pompilia/Pompiliu ca sa isi dea seama ca e la misto (nu ca am ceva cu aceste nume, dar cei care ma cunosc stiu ca nu sunt genul meu, ca nu imi plac) si gata !!!!

pufu - asa e si cu nunta ... tot noi am organizat si platit tot, nu am cerut nimic la nimeni, dar tot au fost discutii ... si imi pare rau ca am cedat in 2 locuri, in rest sunt ffff multumita de ce a iesit si toti au fost incantati.

Petronela

puiutul mult dorit !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

:)) Super faza cu Pompiliu, Petro :)
Si noi la fel am fost, ne-am descurcat singuri si fara nici un ajutor material sau de alt fel de la altii si tot aveau cu totii diverse cereri si pareri cum ar trebui facute lucrurile.
Dar intr-un final leul din mine s-a incapatinat si bine a facut ca altfel iesea o varza :))

------------------------
Flory 17+
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

fetele va pupic. eu am plecat un pic la shoping,apoi aks. vreau sa imi cumpar un costum de baie si nepotzelei mele alexia un cadou, ca duminica face 2 anisori!!!
pusii
ne auzim mai spre seara!!

_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 18+ 70% Yasmina Alisa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput