PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (48)
Raspunsuri - Pagina 10
norocuta spune:
MADYN ieri l-am lasat sa doarma mai putin in timpul zilei (doua reprize a cate 30-40min.) si la 22.30 a vrut somn, rupt.
De la 2.30 a reinceput dansul, (foiala cu respectivele tipete cam din jumate in jumate de ora) . L-am luat in brate fara sa il las sa se trezeasca de tot ca altfel trebuia sa stau cate o ora doua pana il lua somnul la loc. La 5.00 a cerut de mancare era clar, iar la 7.45 s-a trezit plin de "vorbe" ca nu l-am mai putut convinge sa mai profitam un pic de vacanta.
Astfel dupa masa de dimineata, de la 10.00 pana la 11.30 a dormit, apoi dupa amiaza iar s-a scartait de somn pana m-a convins sa il las din nou sa doarma.
Voi vedea ce noapte am, dar cand ii aud pe toti ca "un copil aproape de un an trebuie sa doarma toata noaptea" imi vine sa .
Dar nu ma las, mai cercetez .
Mamica cu doua sufletele: Ali si Nour
" target="_blank">Varsta lui Nour
bulinuta27 spune:
fatele uitati-vs va rog pe mailul comnun
va pup
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
MADYN spune:
Norocuta cam asta e si programul nostru, numai ca al meu se trezeste noaptea fix la ora 3 . Nici eu nu-l las sa doarma ziua prea mult, cam ca si tine, dar ... noaptea tot se foieste. Ma gindeam daca o fi de la dinti?
Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)
sanziana spune:
Fetelor mai dati-mi si mie odata parola de la contul comun. O aveam salvata in mesaje private si acum vad ca mi s-au sters toate mesajele pe care le aveam acolo (inclusiv parola).
Sanziana si Codrin Marius (15.08.2006)
Genie spune:
Salutare la oata lumea!
Nu am mai postat de muuult si chiar mi-a fost dor de voi. Am avut musafiri (pe cumnatul meu si socrul de-al doilea din Germania) si nu am mai ajuns pe la calculator. Am vazut pozele cu Alexia la mare! Super frumoase! Noi maine plecam la mare la Albena, sper sa fie ok si drumul si locurile pe acolo, chiar ma stresez cu chestia asta. Primul concediu la mare cu Antonia! Am renuntat la 2 Mai pentru ca erau niste preturi astronomice. In Bulgaria e chiar ok, mai ales ca am luat cu all inclusive, in ideea sa avem mancare si pentru pitica mea. Ma gandesc ca legume fierte si pui la gratar oi gasi eu pe acolo. Voi ce ziceti? Oricum, stresata cum sunt, i-am luat si borcanele de la hipp, sa fie, just in case. Facem vreo 4 ore pana acolo, sper sa aiba stare in masina. Larisa, zici ca ti-a fost greu?
Cand aveti timp, da-ti si mie parola de la mailul comun, pls!
Va pupacim pe toate si sa ne tineti pumnii sa fie bine la mare si sa-i faca bine apa de mare Antoniei (inca ne mai luptam cu dermatita atopica)
Pitica mea inca nu face pasi, doar se riica de mobila si are o super viteaza de-a busilea. Am inceput sa nu o mai las in premergator ca sa isi dea si ea drumul la mers.
Genie si Antonia
www.dropshots.com/antonia25
Genie spune:
Am uitat sa va spun ca fii-mea manaca foarte prost in ultima vreme. De branza de dimineata nici nu se atinge, la pranz o alerg prin toata casa pana manca jumate de castronel, cu chiu cu vai. Seara iara foarte prost, laptele nu-l mai bea pe tot. Ce o fi cu ei? Sa fie de la caldura? Sau poate de la dintisori? Voi ce le mai dati dimineata in afara de branza+fructe? Dar la 6? Eu la 6 ii dadeam piersica cu biscuite, dar m-am gandit sa-i dau ceva mai consistent. Asa ca intr-o seara i-am facut mamaliguta cu branza si iaurt. Am mancat-o eu pentru ca nu s-a atins de ea. Sper sa-i revina si ei apetitul la mare
va pupacesc
Genie si Antonia
www.dropshots.com/antonia25
ralu80 spune:
Sanziana cu placere.
Genie am trimis parola pe PM. Eu dimineata am inceput sa-i dau branza amestecata cu unt pe paine, sau branza cu galbenus cu unt pe paine...ii dau asa pentru ca a inceput sa faca figuri la fructe dim, mai merge inca marul cu biscuite, sa vedem pentru cat timp. Sa aveti distractie placuta la mare si Antonia sa fie cuminte si papacioasa.
Larisa, nu cred ca mai e cazul sa spun ca Alexia este o dulceata si are niste ochisori......cu siguranta va frange multe inimi.
L-am vazut si pe Philip al Nicolicai...mare crai va fi la viata lui.
Sabana imi pare rau ca nu te mai lasa sa-ti faci cont..poate dupa ceva timp, daca mai vrei...sa ne mai trimiti poze cu Alexandra pe mail.
Raluca si pui mic si nazdravan Riana(2 iulie 2006)
eugcem spune:
larisa, sunt foarte frumoase pozele de la mare
Eugenia si Nicolae mic (18 iulie 2006)
http://new.photos.yahoo.com/eugeniacroitoru/album/576460762390905087
anasia spune:
muhh, pai nu tb sa stati doua sapt, sau v-au gonit algele?
multumim pt urari si la multi ani cu intarziere piersicutelor care si-au serbat ziua si mamicilor de piersicute!
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
8-9 luni - cum ne distram la bunici
Muuh spune:
anasia suntem tot la mare. Zapp online scrie pe noi.
Sabana si mie imi pare rau de situatia creata. Stai linistita ca noi nu te uitam sub nici o forma. Pupam Alexandra.
Miruna + Alexei (13.07.2006)