PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (48)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

Larissa de unde ati luat piscinuta aia?Ca vreau si eu sa ii iau lui Razv, si nu am gasit decat una maaare de tot, la Real..asta a voastra e super...iar don"soara din ea...nu mai zic

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII
Cum a inceput totul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Sper sa ajungem si noi la plaja ca poate ii vine si Ioannei pofta de mancare. De 2 saptamani nu mananca aproape deloc, ea care manca cate 500ml la pranz. Poate o fi din cauza dintisorilor, ca in ultimele zile i-au iesit 2 noi.

Raluca si Ioanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Buna fetelor,

intru si eu sa va salut, ca mai mult nu am timp si...surpriza...liniste mare in livada: piersicutele sunt la plimbare ori la mare, immmm ce pofta mi-ati facut.

Ralucaspm multa sanatate socrului! Am avut si eu o perioada asemanatoare toamna trecuta si inca nu am uitat. E greu, aveti grija de voi.!

Mary vacanta placuta!

Larissa eu chiar am avut dispute cu sotul care trage de mine sa mergem la mare cu copiii, noi avand ap. nostru la Marea Rosie.
Exact cum spui tu: numai simti nimic avand grija de ceilalati, placerea e cand se termina ziua cu bine, care soare, care relaxare?! Noroc ca si medicul mi-a zis (printre randuri) ca e mai bine sa astept sa-l bag in piscina pe bebe dupa ce implineste un an. Asadar noi vom atinge plaja in iulie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

MADYN eu i-am dat mancare de la restaurant lui Razvan inca de acum 2 luni, cand am fost la munte, si el manca inca fierturi...i-am comandat o portie de legume fierte..si a fost ok...apoi, i-am tot dat gratar si alte alea de pe unde am fost...acu'...cu ce vad eu ca arata astia pe la TV..ca tot ii amendeaza pe astia ...nu stiu ce sa mai zic...cred ca depinde si ce si de unde ii dai...

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII
Cum a inceput totul

Mergi la inceput

ralucaspm eu zic sa nu te ingrijorezi in legatura cu mancarea.

Eu tocmai am fost la vaccin cu Nour si la cantar doctorul a remarcat ca a luat cca.900g intr-o luna, ceea ce e mult (ei bine el a fost "la recuperari" dupa boala cand slabise remarcabil). La varsta piersicutei media de luare in greutate este de 400-600g pe luna. Ea-piersicuta , acum se misca mai mult, se "consuma' cu noile descoperiri din viata, am inteles chiar ca unii bebei dorm mai prost decat obisnuiau.

La mine nu se pune "dormitul prost" ca de la 7-8 luni se trezeste de cateva ori pe noapte (nu pentru mancare, ci pentru distractie, apoi cere sa doarma la loc), ceea ce nu e in regula, dar nu stiu cum sa "repar" chestia asta.
Daca are cineva solutii, vin cu multumiri anticipat.

Mergi la inceput

bulinuta m-a intristat sa aud despre sabana. Eu tot sunt optimista ca DC v-a intelege dupa ce le va dovedi lipsa de intentie prin corespondenta fara raspuns de care spuneai. Era o prezenta simpatica si activa, deh' pana una alta daca ai legatura cu ea transmite-i toate cele bune, de pe alte continente .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Sabana imi pare rau. Probabil acum poti sa citesti doar. De ce nu iti faci alt nick cu alte date ?

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

sarilla, pai am luat piscinuta din bazarul de la Eforie Nord. Am dat 16 Ron parca, pe ea. Convenabil zic eu.

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Sarilla si eu i-am mai dat mincare de la restaurant (gratar de pui cu legume fierte) cind am fost la munte dar ... vorba ta dupa cum arata astia la TV si dupa cum m-a atentionat si doctora (sa fiu foarte atenta la mincare, caci a avut multe cazuri de enterocolita la copii mici veniti de la mare) sint cam ingrijorata. In fine, cred ca o sa ma bazez pe borcanele.

Norocuta si noi ne trezim noaptea, tot pt. distractie. Si eu zic ca e ceva in neregula, dar nu stiu cum sa repar asta . Asteptam idei ...

Sabana sper ca sinteti bine. Va pupam pe amindoua!

Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Norocuta, mersi !
Sper sa fie toate bine cu socrul pana la urma. Se pare ca mai trebuie sa stea cel putin 2 luni in spital sa mai faca inca 2 chimioterapii.
De aceea o sa incerc sa merg macar eu cu Ioanna in tara, fara sot, probabil prin septembrie, ca poate iese socrul din spital pana atunci. Vreau sa merg ca sa o mai vada si tata pe Ioanna ca nu a vazut-o de la Craciun. Mama a mai stat la noi 2 luni si jumatate.
Si pt sora si nepotelul meu.

Imi cer scuze ca am scris f incalcit, dar o am pe Ioanna care trage de mine.

Raluca si Ioanna

Mergi la inceput