PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (48)
Raspunsuri - Pagina 11
Consi spune:
Pupam piersicutzele si mamicile!!!
Muuh ce bine ca va balaciti la mare! Sa faceti o baie si pentru noi...
Larissa e tare dragutza Alessia!
Sabana imi pare rau pentru povestea cu DC. Si nu prea inteleg de ce nu are voie sa-si mai faca alt cont. Daca n-a fost cu rea intentie...Mi se pare totusi o masura prea drastica.
Nici noi nu ne prea laudam cu mancatul, si dau vina pe caldura, ca alta explicatie n-am.
Consi si Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.
Consi spune:
Sanziana cum va mai simtiti?
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
sanziana spune:
Consi, multumim de intrebare. Azi am implinit 10 luni. Are 4 dinti si saptamana asta a spart si al 5-lea (fara scandal, slava Domnului, ca la primii patru ne-a rupt ), are o viteza cand merge in patru labe de nu imi vine sa cred, merge tinut de maini, papa aproape orice si cred ca are 10 kg.
Acum e bine, adica nu a mai facut febra. Ne-am rezolvat atunci la Bucuresti. Luam in continuare tratament pentru prevenirea astmului.
In schimb ca sa nu fie totul ok de vreo luna si ceva face kaka cu un mucus. Am fost iar la dr si ne-a trimis la analize: coprocultura si urocultura (nu am inteles de ce) si in seara asta am luat rezultatele: cica are infectie urinara cu proteus (o chestie foarte nasoala) desi copilul nu are vizbil si aparent nimic. Nu prea imi vine sa cred asta pt ca o prietena i-a facut copilului la acelasi laborator urocultura si i s-a spus acelasi lucru. Am sa mai refac urocultura inainte de a baga iar antibiotice in el.
Sabana imi pare rau ca s-a ajuns la asa ceva.
Sanziana si Codrin Marius (15.08.2006)
anasia spune:
muhh, bravo, sa va distrati!
consi, ce-au bebeii cu mancarea? ma termina, ma chinui sa-i fac si daca ia 3-4 lingurite, e bine, uneori o arunc intreaga;
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
8-9 luni - cum ne distram la bunici
Consi spune:
Sanziana felicitari pentru progrese! Ma bucur ca ati scapat de febra si sunt convinsa ca nu vor fi probleme mari nici acum. Sa mai intri sa ne spui cum mai sunteti.
Anasia cred ca iar intra bb-i in "greva foamei". Luc de 2 luni nu a mai pus nik pe el, desi mama zice ca mananca la pranz, in schimb seara nici nu se mai atinge de sticla de lapte. Ati reusit sa va mutati?
atat sunt de mare
pozele noastre
andreea25 spune:
pupici la mamici si bebici
nu am mai intrat de multttttt ,nici nu am apucat sa citesc decat ultima pagina. venim si noi in clubul nemancaciosilor...io nush ce sa i mai fak,a avut zile cand a papat doar 3 mese .iar nu mai vrea lapte,singura masa care o mananca cat de cat e pranzu'.in rest,crize la greu ...eu nu stiu unde incap atatia nervi intr o gagautza de 10 luni...singura consolare e ca doarme noaptea.
a reusit si ea, de vreo 2 ori, sa faka cativa pasi singurika.
va pup ,distractie placuta celor care au plecat in CO andreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)
Muuh spune:
larissa superba Alexia. Piscina e beton trebuie sa gasesc si eu una si daca se poate sa fie si verde sa se bucure si mama nu doar copilul.
Miruna + Alexei (13.07.2006)
emiliapop spune:
Muhh poate imi dai si mie mai multe detalii visavi de ce ar trebui sa iau la plaja cand ma duc cu bebe, noi am fost in mai dar nu era vremea de plaja si tot aveam o groaza de carat dupa noi.
Referitor si la programul de plaja adica 8-10 asa mi s-a recomandat, cum fac eu sa respect programul asta daca Alex doarme pana la ora 10?
Il scol, il pun direct la carucior si directia plaja si acolo papa sau cum? Si acum alta chestie daca ii stric programul de somn si incepe sa se scoale la 8 acasa dupa, nu imi vine rau de ciuda?
Si acum cu mancarea : al meu papa dimineata borcanele-fructe si iaurt dar borcanele-legume nu ii plac, am vazut ca unele dintre voi ati comandat legume fierte la restaurant si ce ati facut le-ati pasat acolo, ca al meu nu papa decat pasat in rest isi face scarba sa vomite.
emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)
alexandru
bebe
poze luna a-8-a
vacanta de 1 mai
greutate
emiliapop spune:
Mai am si o veste: sunt iara , sotul e in al 9 -lea cer dar eu ca si Doniro experimentez o serie de sentimente contradictorii si confuze legate de modul cum ma voi descurca eu cu 2 copii mici,mai ales ca nu am pe cineva de ajutor pe care sa ma bazez si cam am si nervii intinsi deja in astea 10 luni.
Nu mi-am inchipuit ca voi ramane atat de repede mai ales ca nu am excelat la capitolul in ultimul timp !
Deocamdata nu am fost la doctora ca zilele astea am aflat.
emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)
alexandru
bebe
poze luna a-8-a
vacanta de 1 mai
greutate