PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (48)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katik spune:

emilia, felicitari mamico!!!! sa ai sarcina usoara si bb sanatos si voios!!!! te descurci cu doi bb, o sa vezi!!!! sanatosi sa fiti, in rest toate se rezolva!
ciulesc si eu urechea la ce trebuie sa luam cu noi la plaja, ca mergem si noi in 25 iunie la costinesti. cu mincarea o sa fie simplu ca o sa am acces nelimitat la bucatarie asa ca pot face papika. iau blenderul cu mine si restul se rezolva. mie mi-e cam groaza cu drumul, dar cum-necum tot ajungem la marea cea mare!

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

emiliapop felicitari si sa fiti sanatosi! bravo !!!

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Raluca, Miti si Kati multumesc de incurajari si felicitari.

emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)

alexandru

bebe

poze luna a-8-a
vacanta de 1 mai
greutate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

emilia felicitariiii! sa iti Deie Domnul o sarcina usoara si un bb 2 sanatos!

fetele spuneti/mi si mie pls ce factor de protectie ati luat la pitici ca io am luat o crema de la vichi cu factor de protectie 30 si mi/a zis o colega ca trebuie 50...nu stiu ce sa fac...mercic

va pup si distractie placuta l amare

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

emilia in primul rand numeroase felicitari. La plaja iau cu mine jucarii de plaja (forme, galeata, lopata), alte jucarii gen minge, masinuta, din alea care piuie. Prosop, unul mic cu care il sterg cand iese din apa si unul mare pe care sa stam si eu si el si bineinteles umbrela. Am in carut o geanta in care am pampers, scutec de schimbat pe el, servetele umede pentru fund si servetele umede pentru sters pe maini, servetele uscate si crema de plaja (am avu cu factor 30 si s-a terminat) acum am cu factor 50 - nu vad nicio diferenta intre ele. In plus in geanta asta am un schimb de haine pentru el (inclusiv bluza cu maneca lunga si sosete). La noi programul este urmatorul: ne trezim si fugim pe plaja - de cele mai multe ori mananca acolo si la zece cand plecam spre casa adoarme. Solutia este sa ii schimbi programul cat stati la mare (sa se trezeasca mai devreme) sau sa mergeti numai dupa amiaza. Cu mancarea nu prea pot sa te ajut intrucat eu am posibilitatea sa ii gatesc si sa ii prepar branzicile, fructele etc. in plus Alexei nu mai mananca pasat. A da si sa nu uit palaria de soare bineinteles, multa rabdare, cat poti tu de multa bunavointa si umor ca eu daca nu le aveam pe astea ma certam de mult cu toata lumea din jurul meu.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

miruna, am luat si eu aminte la ceea ce ai scris si am bagat la cutiutza!multumesc!
bulinutza, mie dr mi-a recomandat factor 35 de la ambre solaire, eu inainte cumparasem de 30 de la nivea baby, ea mi-a spus ca nu i se pare destul pt. mare. ma mai gindesc, si aici ca si la alte multe intrebari parerile dr sunt tare impartite.

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Emilia, felicitari multe! O sa fie frumos..o sa vezi! Ai fost harnicuta
muuh, ai o floare de la mine pentru ca mergi singura la plaja cu Alexei. Nu stiu daca esti singura la mare sau nu...dar oricum e clar ca ai multaaaa rabdare, bunavointa si alte cele. Eu o sa am in august cu mine sotul, soacra si ce sa zic tare safe m-as simti daca as avea si mama! E drept ca eu am obosit ca sunt all day doar eu cu ea...dar totusi!
buli, eu am avut cu mine o crema de la Avene ( sper ca am scris bine) factor de protectie 40.
Concediu placut pentru cine mai pleaca la mare!

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

larissa este cineva care ma ajuta dar la plaja ma duc singura cu tot ce am scris. Fata care ma ajuta se cara pe ea si mai mult imi este de ajutor la treburile din casa, curte, etc, ca sa ma pot si eu spala, sa pot manca in fine lucruri din astea lumesti. Da si trebuie sa mentionez ca eu pot sa pun tot in/pe carut intrucat il folosesc pe cel pe care l-am luat primul si care este destul de mare si incapator si mai are si roti de cauciuc. Pana si umbrela am invatat sa o strecor cumva pe cosul de la carut. O sa pun poze sa vedeti ce zic dar nu reusesc sa le fac mai mici si imi ia prea mult sa le incarc pe yahoo.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Emiliapop
Felicitari pentru BEBITA NR.2!!!

Asta da veste faina!

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Buli eu am de la Vichy cu factor de protectie 50, dar nu pot sa-ti zic prea multe, ca nu a prea stat mult la soare, stam cu el mai mult la umbra, ca deh, la noi e inuman de cald.

Fetelor,mi s-a facut un dor de mare auzindu-va cum povestiti...

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.

Mergi la inceput