Pedepse prea blande pt. malpraxis :(

Pedepse prea blande pt. malpraxis :( | Autor: mariana_78

Link direct la acest mesaj

Cum este posibil ca niste medici care au fost gasiti vinovati de malpraxis sa primeasca asemenea "pedepse"?

http://www.aradon.ro/stiri/arad/articol/verdict-la-colegiul-medicilor-aradeni/cn/aradon-news-editor6-20070606-044952

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Parerea mea e tot in sensul ca aceste analize a Comisiilor de malpraxis sa se faca cu mai multa responsabilitate si cu mai multa obiectivitate...Eu personal sunt de acord cu faptul ca medicul nu e obligat la un rezultat in tratarea pacientului sau, dar cred ca trebuie sa existe mai multa dedicatie, mai multa responsabilitate a acestuia..iar unde se greseste sa se faca cercetari mai amanuntite..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Priscilla spune:

Chiar acum jumate de ora am vazut o emisiune in care era prezentata povestea acestui copilas.
Este revoltator sa se moara in secoul 21 de la o banala operatie de apenticita si cu atat mai mult cu cat i-au purtat cateva zile prin spitale.
Nu pot sa cred ce expicatii se dau,si cum se disculpa toti si-si iau apararea unul celui-lalt.

Sincer sper sa nu ajung la ei nici pentru o banala raceala ca cine stie ce Doamne fereste mai patesc.Despre fetita mea..........nici nu mai zic.

Sistemul nostru sanitar este de cacao si pe nimeni nu intereseaza ca se moare pe masa de operatie la interventii de rutina.

Aparatura,nu mai zic.Si acum stau si ma intreb unde se duc banii nostri pe care nii iau cu japca din buzunare,iar cand te duci la spital nu au sa-ti faca o injectie cu algocalmin.
Acum 2 ani s-a operat sotul de apenticita si nu au avut nimic in spital a trebuit sa cumpar calmante si chiar ser pentru perfuzie,si asa pateau toti cei internati.

Si acum sa intrebam asa-UNDE SUNT BANII NOSTRI?Noi pentru ce cotizam la sanatate?Pentru a avea un doctor de familie la care sa avem o fisa,si atat,restul........nu se vede.

Iolanda Alexandra 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Priscilla spune:

Scuze ca am cam deviat de la subiect,dar m-am infuriat

Iolanda Alexandra 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

eu nu stiu ce sperati voi sa se intample.Comisiile astea sunt formate tot din medici,care isi vor lua unii altora apararea pana in panzele albe,chiar in cazuri in care e clar ca un medic a gresit grav si fatal.

"Corb la corb nu isi scoate ochii" zice un proverb romanesc si cred ca zice foarte bine.

Aceste comisii sunt niste forme fara fond,fiecare medic din comisie se gandeste ca intr-o zi poate face el o gafa monumentala si se trezeste in situatia de a fi cel cercetat de colegi.Asa ca....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Jasmine , doar pt. ca au aceeasi meserie nu inseamna ca se agreeeaza.
;)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Nu e vorba ca se agreeaza... dar se tolereaza!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Mmm, ar trebui sa stati prin spitale ca si personal al spitalului ca sa vedeti cum sta treaba ;)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Si eu sunt de parere ca pedepsele sunt subiective...asta pentru ca toti sunt din aceeasi bresla si ...colegi pe deasupra...toti mananca aceeasi paine, vorba vine
Cred ca ar trebui oameni din afara sistemului sa se pronunte... dar cine cunoaste meseria asta mai bine decat medicii? E cu mai multe taisuri problema...trebuie gandita o strategie pentru ca solutiile date sa fie realiste si obiective...

http://tt.lilypie.com/Sj0fp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Xio , ce ai vrut sa spui?
Cum se vede treaba din punctul de vedere al personalului?
Sunt foarte curioasa , ca eu am stat mult prin spitale ca apartinator si am vazut cam multe . Eu ma inteleg foarte bine cu personalul si cu cadrele medicale (cu forte mici si izolate cazuri).
Cum se vede treaba din punctul vostru de vedere?

Aida - mama de pisica mica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Am citit si eu azi dimineata acest articol si vreau sa spun ca am ramas cu un gust amar mai ales ca unu dintre vestitii pediatri din Arad a avut tupeul si nesimtirea sa-mi fac copilul prost. L-am chemat intr-o noapte, eram disperati si de cat sa-l ducem la urgenta in spital (unde am fi intrat cu o boala si am fi iesit cu 7 ) am preferat sa chemam un vestit pediatru, indiferent de cati bani ne-ar fi cerut (si ne-a cerut destul). Copilul intradevar plangea in hohote pentru ca s-a speriat (tocmai vomitase) si acest pediatru i s-a adresat "taci prostule ce plangi" In momentul ala am crezut ca il scoate al meu pe geam dar eram prea disperati ca sa mai comentam ceva. Oricum din cauza tratamentului prescris de el copilul in loc sa se insanatoseasca era tot mai rau. Am avut noroc cu o alta pediatra, care in nici 2 zile ni l-a pus pe picioare.
Si e unu din cei sanctionati

Mergi la inceput