ce mai stiti de Barbye?
Fetelor,mai stiti ceva de Mirela?
de foarte mult timp nu am mai vazut vreo postarea de a ei.Cum se mai simnte?reuseste sa mearga?
Mirela,te rugam sa ne mai dai vesti depre tine daca se mai poate,de foarte mult timp ma-m gandit cum iti este .
multumesc
Raspunsuri
numeioana spune:
Si eu as vrea sa stiu cum progreseaza Mirela... Sper sa fie mai bine.
Ioana
bebe?! - decembrie 2006
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
anda141 spune:
Buna intrebare Rodica !! Eu am zis de mai multe ori aici ca imi pare rau ca nu se mai tine lagatura cu cei care au trecut prin momente dificile de noi pe DC .
Sa il ajutam pe Alexandru
doinabita spune:
Eu vorbesc mereu cu Mirela!Trece prin momente mai grele acum.Dureri de coloana, febra.Se chinuieste sa mearga la recuperare si este pe lista de asteptare...Se va bucura mult caci intrebati de ea!!!A aparut un articol despre Mirela in Libertatea pentru femei de luni!
Mirela va va da vesti!Este o luptatoare!
Redati-mi viata!
Putin cu putin se aduna marea...
Kitty spune:
Doina, draga mea, tot tu, care ai atatea probleme, gasesti timp si pentru altii!
Sa te rasplateasca Dumnezeu pentru inima ta mare!
Sanatate lui Dan si Mirelei!!
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
danielac spune:
Doina, transmite-i Mirelei salutari de la mine si sa lupte in continuare!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?
Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311
rodicaosoian spune:
Doina ,iti multumesc ca ne-ai spus cate ceva de Mirela.
Spunei sa mai intre sa ne mai de-a un semn de viata daca poate,
si daca o mai putem ajuta cu ceva sa ceraa ajutorul.
Doian tu ce mai faci?Dan?ati adunat banii necesari?pe cand va fi operatia?
va pupam si asteptam vesti
Danelutza spune:
Rodica, imi permit eu sa-ti raspund in locul Doinei. Banii pentru operatie i-au primit de la Becali, acum trebuie sa mearga la Bucuresti pentru vize, iar operatia parca in iulie este.
Cine vrea articolul scris despre Mirela, trimiteti-i un pm cu adresa de mail si vi-l trimite ea. Si eu astept cu nerabdare sa-l citesc.
Doina sper ca nu te superi, ca am raspuns eu in locul tau. 

doinabita spune:
Danelutza, nu ma supar!caci eu cu treburile casei, curte, intru dimineata si seara dupa ce potolesc toate treburile.
Noi plecam pe 3 iulie in China.Marti merg pentru vize.
Eu imi fac timp pentru tot!Caci doar IMPREUNAreusim sa ne mai alinam suferintele, de orice fel ar fi!
Vorbesc acum cu Mirela si imi spune caci nu poate sa intre caci ii da o eroare, cum reuseste o sa va scrie ea, caci are nevoie de prieteni, multi prieteni!!!Ii este dor de voi!Va pupa!!!
Acum face febra, ia antibiotic.Of Doamne!!!
Redati-mi viata!
Putin cu putin se aduna marea...
rodicaosoian spune:
Danelutza,iti multumesc mult
si daca se poate as vrea sa citesc si eu despre Mirela
adresa mea de email este @yahoo.com
Doina,asa de mult ma bucur pentru voi,sa de-a Bunul D-zeu sa fie intr-un ceas bun si sa calatoriti cu bine
uite ,vezi ca ia venit randul si la Dan? cum ste Dan?cred ca este tare emotionat .
D-zeu sa fie cu voi
si mai anunta-ne cum merge dupa operatie
cand mergi in China,acolo cat stai?oare unde te putem contacta?
trasmitei la Dan salutari
va pup
helbi spune:
quote:
Originally posted by barbye
Q floare de la Barbye .....
Azi vreau sa va trimit tuturor cate o floare......
O foare crescua numai cu lacrimi in loc de apa si speranta in loc de soare. Aceasta pentru voi toti, cei care ati fost alaturi de mine cand drumul vietii mele s-a bifurcat.
Ati fost alaturi de mine, nesperat, si v-ati comportat ca o adevarata si minunata familie.
Cand familia mea era departe, voi erati langa mine cu o vorba buna pentru a-mi alina din marea suferinta de care am avut parte fara sa fi facut cuiva vre-un rau.
Cat despre ajutorul material.....nu am cuvinte....sunt bani care nu au nici un fel de importanta financiara.....sun bani care inseamna speranta. Speranta ca odata.........va fi un nou inceput.
Multumesc voua....familiei mele de suflet. Nu va voi uita niciodata, va voi purta in suflet mereu
Daca mi se va permite va voi tine la curent cu performantele mele sportive. Sa stiti ca nu m-ati ajutat degeaba, vreau sa va raspleatesc muncind, cu ......rezultate
Pupicii.....
Pe mine m-a impresionat povestea ta si mesajul de acum! Sa-ti de-a Dumnezeu sanatate si sa te recuperezi curind!