ce mai stiti de Barbye?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

rodicaosoian acum imi permit eu sa raspund in locul lui doina..pleaca pe 3 iule si vin inapoi in august pe 8 parca..acolo va avea acces la net deci vom putea tine legatura cu ea..Dan este super optimist !!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Mirela, ce ai facut la recuperare?Ai grija cu escarele...offfffff, daca ai fi mai aproape de mine...

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns barbye spune:

Doina la spital inca nu am reusit sa merg ptr ca ,,parca as fi pe lista de asteptare pentru China" nu stiu pe ce principiu se merge ca din martie sunt pe lista de asteptare Ce recuperez cu kinetoterapeutul acasa.Iar acum merg o serie de 15 zile la un Centru de recuperare norocul nostru ca au facut si particulari.
Am facut o pneumonie..de asta am facut febra, durerile nu mai imi trec ...iar de caldura sa nu spun, greu fac fata......Drumui de recuperare este lung.......Pupici pentru toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

multa sanatate mirela si

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Mirela draga, si eu m-am gandit mereu la tine si ma rog la Dumnezeu in continuare sa aibe grija de tine si sa te faci bine.

Te imbratisez cu drag si iti doresc din tot sufletul meu muuulta sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Draga de tine

Ma bucur din suflet ca esti mai bine, Dumnezeu sa aiba grija de tine si in continuare.

Eu iti doresc tot binele din lume!!

Kya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Mirela ma bucur ca esti mai bine si la fel de luptatoare ca intotdeauna!
Cu siguranta,Dumnezeu te va ajuta in continuare!
Multa sanatate!

Doina multa sanatate lui Dan! Si Dumnezeu sa va ajute sa va intoarceti cu vesti bune!

Picca 28 + cu Matteo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Mirela, multa sanatate si putere iti doresc, stiu ca iti e greau dar sunt sigura ca Dumnezeu te va ajuta sa te faci bine.

As dori sa citesc si eu articolul despre tine din ziarul Libertatea. Adresa mea este stelutagrigoras@yahoo.com.

Doina multa sanatate si voua, sa veniti recuperati din China.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Bravo, Mirela, curajoasa noastra luptatoare !
Insanatosire grabnica, sa-ti fie mai usoara recuperarea !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns barbye spune:

Acum mai trebuie sa trec si prin alte hopuri ale vieti asa cum a patit Iov....Trebuie sa ma obisnuiesc sa sper si sa zambesc si sa caut solutii sa imi fie bine si sa traiesc la intensitate mare fiecare zi............stiu ca e nespus de greu, nimeni nu isi poate inchipui cum e dar poti fi vesela si asa in fond fiecare purtam pe umeri o soarta si nu prea putem sa schimbam foarte mult din drumul vieti........ si din soarta scrisa undeva acolo sus,
Pupici

Mergi la inceput