homosexualismul ,tendinta ,moda sau maladie

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns notquiteso spune:

pardon, si pt ca sunt batrana si ramolita, am uitat sa zic: daca fata mea ar veni peste 15-20 de ani cu o fatuca de mana sa imi spuna ca se marita cu ea, pe cuvant ca n-as avea nimic de obiectat. sa nu fie agresiva, sa nu fie proasta si sa nu fie nebuna. cam astea ar fi chestiile care m-ar deranja la o persoana de orice sex. ah, si nici drogata sau alcoolica. nici asta. in rest..cu cine vrea, cand vrea si de cate ori vrea. ca doar nu-s tampita sa imi indepartez copilul de mine pt ca am eu gargauni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

quote:
Originally posted by vandal

quote:
Originally posted by ruxij

Well, pai normal trebuie ca e un comportament sexual care duce la inmultirea speciei respective. Comportamentul alternativ, chiar prezent la animale, nu poate fi normal, ci o deviatie genetica. Asta nu inseamna ca dpdv al traiului in societate homosexualii sunt "anormali". Atata vreme cat nu fac rau nimanui e un mod alternativ de viata pe care nu cred ca ei o aleg, nu e o devianta de comportament.

Eu nu sunt impotriva homosexualilor, nu mi-e scarba de ei, sunt pentru ca ei sa aiba drepturi, chiar sa se casatoreasca.



1. Inmultirea si propasirea unei specii date nu este obligatoriu sa se faca printr-un act in care sa participe 2 membri ai speciei si cei 2 sa fie de sexe opuse.



O fi altfel la alte specii, dar in orice caz, la om sau la cal asa se face "normal" propasirea speciei, intre doi membri ai speciei de sexe opuse. Daca vrei sa discutam despre homosexualitatea la specii care se reproduc altfel, discutia ma depaseste. In vitro e normal prin aceea ca implica tot o fecundatie intre M si F, doar ca ajutata de medicina. In-vitro intre M si M sau F si F din care sa iasa un copil, inca nu am auzit. Nu inteleg de ce te legi de asta cu "normalul". Important e sa fim cu totii egali in societate indiferent de orientarea sexuala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Originally posted by principe

elise,

"oricit de amuzant mi se pare mie"

ce te face sa crezi ca mie m-i se pare amuzant???de unde stii ca nu este ingrijorare sau ori care alt sentiment???



"oricit de amuzant ti s-ar parea tie ca si copil" - explicam ce i-as spune lui fie-mea.
EI nu ar trebui sa i se para amuzant, nu tie. Tie probabil nu ti s-ar parea, dar pe copii uneori ii distreaza lucruri crude, cum ar fi un catel care schiauna de durere, sau cum ar fi sa chinuiasca alti copii.... intoleranta e una singura, nu exista o fata umana si alta inofensiva.

Doi homosexuali care se pipaie pe strada sint exact doi oameni care se pipaie pe strada, si nu m-ar induiosa mai mult nici daca ar fi femeie si barbat. Sa se duca acasa sa-si calmeze hormonii, sau sa faca vreun film porno daca-s exhibitionisti. Mai scot si ei un ban.


Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

notquitescu,

vezi ca speciile evolueaza ,dar s.ar putea sa se si degenereze si sa dispara ,asta nu insemna ca probabil peste citeva milioane de ani nenea nu poate procreea,adica ca nu o sa evoluam.
doamne doamne nu ne-a dat garantie ca umanitatea este vesnica.


deci sa inteleg ca fata ta daca vine cu o persoana care tie ti se pare ca nu este desteapta este rau,rau.
vezi ca oameni cu intirzieri mentale sunt mai multi decit cei homosexuali si si ei sunt oameni si au drepturi de a iubi si fii iubiti.

exact ce spuneam mai sus ,ce paradox, cum suntem de toleranti intr-un anumit sens si de intoleranti in altul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

elise,

pardon am inteles gresit,

si te-am luat la suturi fara rost ,suntem scor egal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

quote:
Originally posted by ruxij

In-vitro intre M si M sau F si F din care sa iasa un copil, inca nu am auzit.


In mod virtual exista reproducere asexuata si mai exista si clonarea embrionului dintr-un DNA,
Teoretic (si in maimute) se poate,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

mi se pare mie sau se propavaduieste despre toleranta dar cu bita in mina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

quote:
Originally posted by saphir

Eu nu stiu daca homosexualii se nasc homosexuali..spun asta pentru ca din clasa I am avut un coleg pe care mama lui l-a tratat mereu ca peo fetita si asta pentru ca si-a dorit ca al doilea copil sa fie fata si n-a fost. Asa ca mereu a fost exagerat de alintat de catre mama lui si mereu ii zicea "fata mamei" ..si acum e homosexual. Trecand anii ( am fost impreuna in scoala primara si in liceu) , comportamentul lui s-a apropiat de cel al fetelor, era prietenul nostru cel mai bun, ne uitam, in liceu, impreuna dupa baieti.
A avut la un moment dat o relatie cu o tipa, dar a fost deceptionat si apoi s-a declarat homosexual convins.
De aici eu trag concluzia ca relatia lui cu mama a avut un rol important in alegerea orientarii sexuale si mai apoi, relatia cu o femeie.

De deranjat, nu ma deranjeaza deloc, dimpotriva am fost f buna prietena cu acest tip, apoi am plecat din targ dar mereu cand merg acasa ne intalnim si barfim "ca fetele". In general, am observat ca homosexualii ( si aici nu ma refer la travestiti) sunt civilizati, cu foarte mult bun simt si deloc agresivi in comportamentul lor. Pot fi prieteni devotati.



Saphir, Amos si Ailish

pozele noastre



Ca tot vroiam sa aduc vorba pe forum da` imi era ca ma ia careva la rost "da` ce te **** de cupilu altuia"
Fii-mea are in clasa la gradi un baiat pe care maica-sa il imbraca numai in haine de fata!!!Are doi copii!Baiatul e cel mare,fata e dupa.
Fetelor ,nu mare mi-a fost mirarea cind l-am vazut intr-o zi in FUSTITA!!!Pe linga faptul ca poarta NUMAI roz si rosu absolut toate hainele(n-am nimic cu culorile astea,nu le consider 100% doar pt fete,insa ceea ce poarta copilul ala sunt haine de fetite) intr-o zi l-am vazut in chilotei.Venise dr.-ul sa-i consulte si erau toti aliniati in chilotei .Toti baietii din clasa erau cu chiloti albastri cu tot felul de caractere "spider man,thomas..."
El avea chiloti roz cu fundite mai ceva ca fii-mea!!!!
Ii cunosc parintii,vorbim aproape in fiecare zi,insa nu stiu cum sa deschid o discutie in care sa o "avertizez" subtil asupra vestimentatiei fiului ei.
Voi ce ziceti?Sa ma bag sau nu?

Aa,cit despre homosexuali.
Nu cred ca sunt nascuti asa!!Nu imi plac ,dar nici nu as ocoli vreo unul din cauza orientarii lui sexuale.
Cit despre "paiatele cu pene in fund " aia sunt absolut ridicoli.
Fiecare sa faca ce vrea,fiecare primeste dupa fapte !Asa cred eu,asa ca ...intelegeti voi


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

hannen,

poate ca acestei mamae ar trebui de ziua mamei sa i se ofere o cravata barbateasca,ca sa si-o puna la servici sau la petreceri ,ba n-ar firau o duzina sa aiba ptru toate ocaziile,
saracutul copil ,mai tirziu o sa fie ironizat de copii daca mama continua asa.

monica mamai de print

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Am un client care a fost manechin, discipol al lui Versacce (sper ca e corect scris), de la el stiu ca mai toti (adica manechinii) aveau si relatii homosexuale. Nu l-am intrebat el ce facea, dar stiu ca pentru majoritatea a fost o perioada singulara in acest domeniu.
Mai stiu ca in inchisori se practica sexul intre barbati sau intre femei.
Mai stiu ca femeile, dar si unii barbati sunt atrasi ocazional de o astfel de experienta.
In cazul meu, nu pot vorbi de intoleranta. Nu cred ca am cunoscut un sau o gay, ca sa-mi vad reactia, cert este ca nu pot nici sa-mi imaginez o relatie intre doi barbati. De vazut...nici vorba.
Cred insa ca homosexualii adevarati nu au de ales. Asa sunt si asa o sa moara. Cu orientarea lor.
Periculos? Nu cred. Nu e o boala, care se ia. Si nici copiii mei nu o sa-si schimbe orientarea in functie de prieteni sau cunostiinte.


poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput