homosexualismul ,tendinta ,moda sau maladie

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns reiki spune:

quote:
Originally posted by Andrada

quote:
Originally posted by irina.c.

Ca sa-mi spun si parerea proprie la subiect,personal n-am nimic contra gay-lor,fiecare are pacatele lui,cu care se lupta sau nu,n-or fi facand ei exceptie.Dar cand incerci sa-mi [bimpui prin lege]sa cred ,sau sa sustin , ca pacatul tau nu e pacat,desi credinta mea imi spune altfel,si cand incerci sa-mi obligi prin lege copiii [/b] sa invete chestia asta,deja am o problema,simt ca libertatea mea de constiinta e in mod grav incalcata.

Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica

blogul meu

Irina,

"Pacat"e un termen religios nu legal, iar ei se lupta ptr drepturi legale nu religioase (sint biserici care ii accepta). Nimeni nu impiedica celelalte religii sa-i considere in continuare pacatosi....

A

Andrada,
Hai sa vorbim dpdv uman, legal sau cum vrei sa il numesti. Societatea romaneasca este in majoritatea crestina. Asta a ales neamul asta sa fie. Fie ca place sau nu unora.
Acum legile intr-o societate se fac dupa nevoile si dupa regulile de morala a majoritati. Cel putin asa este intr-o societate moderna.

In trecut cand societatea avea alte reguli romani (aia de la Roma) isi imprumutau sotiile cu lunile sau cu ani. Faptul ca toata lumea si-o punea cu toata lumea era moral in acea societate. Asa era moral si legal la ei. In societatile musulmane daca barbatul isi perimite, poate sa aiba mai multe soti. Asa este moral si legal la ei.
Daca in feudalism stapanul pamanturilor avea dreptul sa faca primul sex cu femeia dupa casatorie, asa era regula in societatea respectiva. Asa era moral si legal la ei.
Daca moralitatea majoritati spune ca un barbat trebuie sa aiba o singura femeie, asa se fac legile si minoritatea se supune, daca majoritatea decide ca drogurile sunt toxice pentru membri ei atunci ele sunt scoase in ilegalitate si cei care le produc si comercializeaza sunt pedepsiti.
Pot continua cu muuulte exemple din trecut si prezent.
Legal este ce majoritatea prin religia, constiinta, nevoile si necesitatile ei decide ca este. Daca societatea decide ca homosexualitatea poate fi tolerata dar nu poate fi legalizata atunci asa ii este ei bine. Asa este moral si legal. Daca considera ca este toxica pentru constiinta si moralitatea ei atunci asa este. Pentru ca acum si aici asa este. Peste 100 de ani probabil ca si pedofilia va fi consimtita ca fiind legala daca partile consimt. Cu ce drept vor fi uni care sa spuna ca e incorect si imoral? Retrograzi si inchistati in trecut vor fi numiti acei care nu vor accepta?
Sau se va decide ca doar femeile blonde cu sani mari vor avea voie sa faca copii si numai cu barbati roscati. etc, etc, etc.
Ati prins ideea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Reiki, nu confunda moralul cu abuzul...
E o mare diferenta intre cele doua...

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vandal spune:

quote:
Originally posted by reiki

1.Societatea romaneasca este in majoritatea crestina. Asta a ales neamul asta sa fie. Fie ca place sau nu unora.

Religia majoritara in Romania este crestin ortodoxa. Punct. Religia nu e partid de guvernamint sau parlament sa se aleaga prin vot.

2.Acum legile intr-o societate se fac dupa nevoile si dupa regulile de morala a majoritati. Cel putin asa este intr-o societate moderna.

Legile intr-o societate moderna nu sint facute sau legiferate in functie de nevoile si regulile morale a unei majoritati. Poate in Arabia Saudita sau la chinezi (religie/politica).

3.In trecut cand societatea avea alte reguli romani (aia de la Roma) isi imprumutau sotiile cu lunile sau cu ani. Faptul ca toata lumea si-o punea cu toata lumea era moral in acea societate. Asa era moral si legal la ei.

Ala era abuz si decadenta intr-o societate in care progresul era frinat pentru ca isi inchipuiau ca au tot ce vor. Si asta era valabil poate pentru mai putin de 1% din populatie. Restul traiau, se inmulteau, munceau si mureau la fel ca si saracii de astazi.

4.In societatile musulmane daca barbatul isi perimite, poate sa aiba mai multe soti. Asa este moral si legal la ei.

Asta e societatea unde legile sint dictate de religie. Sa inteleg ca ti-ar place?

5.Daca in feudalism stapanul pamanturilor avea dreptul sa faca primul sex cu femeia dupa casatorie, asa era regula in societatea respectiva. Asa era moral si legal la ei.

Ala era abuzul celui mai puternic. Si nu era regula si nici lege. Era abuzul celui mai tare.

6.Daca moralitatea majoritati spune ca un barbat trebuie sa aiba o singura femeie, asa se fac legile si minoritatea se supune,

Si de ce nu exista o lege ca asta intr-o societate care nu este dominata religios?

7.daca majoritatea decide ca drogurile sunt toxice pentru membri ei atunci ele sunt scoase in ilegalitate si cei care le produc si comercializeaza sunt pedepsiti.

Daca dai exemplu de o substanta/produs care nu este daunator pentru corpul uman sau care nu te pune intr-o stare euforica in care tu crezi ca maninci un mar dar de fapt bagi cutitu’ in cineva te cred. Pina atunci…..

8.Pot continua cu muuulte exemple din trecut si prezent.

Te rog nu… e suficient….ne-am lamurit….

9.Legal este ce majoritatea prin religia, constiinta, nevoile si necesitatile ei decide ca este.

Propun fraza asta pentru premiul de ‘’Floricele pe cimpii, hai sa le mincam copii!’’

10.Daca societatea decide ca homosexualitatea poate fi tolerata dar nu poate fi legalizata atunci asa ii este ei bine. Asa este moral si legal. Daca considera ca este toxica pentru constiinta si moralitatea ei atunci asa este. Pentru ca acum si aici asa este.

Asta e valabil intr-o societate care este sub tirania unei ideologii/religii/ect. Intr-o societatate care nu isi asupreste cetatenii in functie de orientare sexuala, religioasa, culoarea pielii, ceea ce spui este o aberatie sinistra.

Mergi la inceput

Mai vandal, parca esti ca un copil mic care se lauda cu jucaria lui ... "A mea e mai mare si mai tare"
Daca ai aduce argumente inteligente, idei noi pe care le-am putea discuta mi-ar face placere sa povestim dar daca continuam asa cred ca in cel mai bun caz ii plictisim pe cititori.
Hai sa facem un pact eu nu iti comentez parerile si tu ma ignori. Sau invers. Te las pe tine sa alegi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

quote:

2.Acum legile intr-o societate se fac dupa nevoile si dupa regulile de morala a majoritati. Cel putin asa este intr-o societate moderna.

Vandal are perfecta dreptate, traim intr-un stat laic, iar legile nu se fac dupa nevoile si dupa regulile de morala a majoritati, daca cumva te intereseaza, desi nu cred, putin imi pasa mie de regulile de morala a majoritatii, ba mai mult, mi se rupe si de credinta lor.

fetele de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana1177 spune:

Mai vandal, parca esti ca un copil mic care se lauda cu jucaria lui ... "A mea e mai mare si mai tare"
Daca ai aduce argumente inteligente, idei noi pe care le-am putea discuta mi-ar face placere sa povestim dar daca continuam asa cred ca in cel mai bun caz ii plictisim pe cititori.
Hai sa facem un pact eu nu iti comentez parerile si tu ma ignori

hehe, Reiki, pe mine nu m-ai convins; decat ca bagi din top si ai mari sanse pt concursul lui Vandal :))
eu traiesc intr-o tara de nebuni, dupa parerea ta; insa zau daca-i asa, si unde mai pui ca sunt catolici, sau erau

am credinta mea, e in mine, nu fac parada si nu dau cu barda; de ce uitati: "iubeste-ti aproapele??" sau se sterge biblia cand nu va aranjeaza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vandal spune:

quote:

Hai sa facem un pact eu nu iti comentez parerile si tu ma ignori. Sau invers. Te las pe tine sa alegi.

Coane...daca poti sa rapunzi la comentarii...raspunde....in ceea ce priveste inteligenta...hmmm....cum sa spun sa nu te superi....religie si inteligenta? ok...FIE CA TINE....

In orice caz, pina acum nu ai facut decit sa aberezi voios si de fiecare data cind cineva a raspuns cu argumente ai dat-o cotita sau ai atacat persoana.

Continua cu argumente religioase sau fara sens si o sa-mi faca placere sa le desfac in componentele de baza.

N.B. Eu nu postez pentru galerie sau sa fac placere cuiva. Imi face placere sa discut. Daca e si in contradictoriu sint in orgasm cerebral. Daca tie nu iti plac decit aia care te aproba, imi pare rau ca te dezamagesc. Asta e viata....plina de dezamagiri.

Mergi la inceput

Poate pentru tine viata este plina de dezamagiri.
Ai dreptate, desfaci totul in componente de baza pentru ca esti undeva la baza si de la atatea "orgasme cerebrale" probabil ca esti epuizat si daca vrei sa pui doua idei cap la cap risti sa faci comotie cerebrala de la atata efort. (vezi ca discut in contradictoriu, ...respira si lasa mousul ala)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

am cam pierdut sirul. Deci pe scurt, Vandal e gay?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

reiki,

nu stiu cum ai ajuns tu sa consideri ca turma are dreptate intotdeauna. Si ca daca turma ridica piatra si loveste in cineva, trebe sa faci robotzel la fel ca sa pleci acasa fericit si impacat cu tine insuti. Habar n-am cum poate cineva sa ajunga la o concluzie ca asta care il desfiinteaza practic ca individ. Nu ca ai fi singurul. Da' chiar sint fascinabila de mecanismele astea... nu le-am inteles niciodata.
Pentru ce consideri ca avem ce avem intre ureki?
Doar ca sa ne perfectionam capacitatea de imitare? Sau e un fel de apendice - reminescentze de cind vinam si ne trebuia?

Elise & BBLisa

Mergi la inceput