homosexualismul ,tendinta ,moda sau maladie
Raspunsuri - Pagina 19
principe spune:
missparker,
nu intelegi ce scriu in topic?? ,la ce te obosesti sa intelegi si sa postezi???sunt atitea topicuri...
chiar m-ai surprins ca nu ne-ai scris un citat de jumatate de carte despre frustrari ,abuzuri ,etc etc
ba sa stii ca nu ma atac ,numai am vrut sa gust si eu din umorul tau "pervers "si negru,mai ai si altul???
kariguld spune:
blackpanterro, nu stiu daca ai citit fiecare raspuns in parte, dar din ce spui, ai citit printre rnduri.
"religiosii" nu trebuie sa dea raspunsuri pe aici, dupa parerea ta??
imi este mila de oamenii care nu cred in nimic, caci este gol in interiorul lor!!!
inca odata spun, multi citesc , putini pricep si ce este cel mai rau, nu exista respect pentru parerea altuia!!!
Kari
MissParker spune:
quote:
Originally posted by principe
missparker,
nu intelegi ce scriu in topic?? ,la ce te obosesti sa intelegi si sa postezi???sunt atitea topicuri...
chiar m-ai surprins ca nu ne-ai scris un citat de jumatate de carte despre frustrari ,abuzuri ,etc etc
ba sa stii ca nu ma atac ,numai am vrut sa gust si eu din umorul tau "pervers "si negru,mai ai si altul???
Hai ca vad ca atunci cand imi raspunzi mie ai dat-o pe romaneste ceva mai bine, te controlezi, tot e un progres. Dar catre elise tot mai schioapata "mintea scrantita" (cum zici tu): adict, contagiere... Ma gandeam ca poate bagi si tu un citat corect si interesant pentru topicul respectiv, nu numai afirmatii agramate si dactilografiate cu picioarele, dar se pare ca am pretentii prea mari. Oricum, scrie linistita, caci de acum inainte eu te voi ignora cu acelasi umor.
Felicia
Poze cu noi si vacantele noastre
Adevar > Autonomie > Identitate
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!
Adela99 spune:
quote:
missparker,
io prefer sa citesc citate sau experiente de viata decat mesaje insensibile
si ... sunt destul de multe studii care arata ca cc copiii adoptati de familii homosexuale o duc la fel de bine ca si cei adoptati de familii hetero. nimic nu dovedeste ca o pereche homosexuala ar avea mai putine calitati de parinte decat una heterosexuala.
hannen spune:
Hai ca m-ai pierdut,dar nu-i de mirare ca doar is minte obtuza .
Ma`c sa caut printre frunze si iarba dovezile palpabile cum ca am evoluat din bacterii sau ca suntem urmasii "pianosaurilor"(asta-i vorba fii-mi)
Ca sa nu fiu complet off topic,sanziana,pe mine nu ma zgandare ce face unul sau altul in dormitorul lui,eu am alte intrebari si curiozitati,la un alt nivel...
Am sa raman cu ele,este imposibil sa le discutam acum ,acum trebuie sa dam dovada de toleranta,daca intrebi ceva sau daca deschizi gura ,iti iei epitete
Porumbita spune:
off topic... hannan de la o vreme iti inchei mesajele gen "iti iei epitete" "rosii in freza" "posete in cap" ....
denisabia spune:
Oameni buni iar s-au aprins spiritele.Va citeste si tineretul , nu cred ca este un exemplu bun sa va intreceti in a va combate 'partenerul' de discutie.
In Romanica nu cunosc multe cazuri de homosexuali.Probabil cei mai multi sunt discreti si asta e de apreciat.Ceea ce nu pot tolera e comportamentul unora pe care i-am intalnit si anumite emisiuni date pe tv care sincer imi lasa un gust amar.N-ar fi mai corect ca pentru a putea adopta un copil sa indeplinesti niste conditii , sa treci niste teste si asta atat la cei homosexuali , cat si heterosexuali.Desi nici asta nu-i o varianta viabila , dar aceste abuzuri se transmit mai departe si uite asa facem coada la psiholog.
Ca tot vorbeati mai sus de niste teste ca n-ar fi nici o diferenta in felul in care sunt crescuti copiii de catre familiile homosexuale , eu vreau sa cunosc niste oameni trecuti de prima tinerete si sa-mi zica daca le-a fost bine sau nu.
principe spune:
adela,
nu ma refeream la abuzuri si frustrari create de fam homosexuale,,,,departe de cea ce vroiam sa exprim ,,,, ci de faptul ca persoana carei-a i-am adresat postarea considera ca eu sunt frustata ,si cam in majiritatea topicelor intra cu un citat de pagini despre aceste subiecte,frustrare ,abuz .... (era in afra subiectului topicului)
MissParker spune:
quote:
adela,
nu ma refeream la abuzuri si frustrari create de fam homosexuale,,,,departe de cea ce vroiam sa exprim ,,,, ci de faptul ca persoana carei-a i-am adresat postarea considera ca eu sunt frustata ,si cam in majiritatea topicelor intra cu un citat de pagini despre aceste subiecte,frustrare ,abuz .... (era in afra subiectului topicului)
Iar te ataci? Cuvantul "frustata" s-a vrut doar un exemplu pentru nivelul de agramare, nu o caracterizare a ta, asa ca te-ai ofuscat degeaba.
Ah, si sigur, interventiile mele cand e vorba despre abuz nu se pot compara cu contributiile tale maiestuoase referitoare la "homosexulism". Ma scuzi, inaltimea voastra.
Apropo, mai poti deschide si alte subiecte la fel de interesante, cu titlurile:
"Vreau sa stiu ceea ce eu nu am stiut niciodata"
"Vreau sa stiu ceea ce nimeni nu stie ca nu stiu"
"Adictii - o moda, o frustare sau un pericol pentru societate?"
"Piticii - un afront, o anomalie sau o metoda de contagiere?"
si tot asa ...
On topic: eu accept orice si pe oricine, chiar daca este altfel, atat cat nu ma deranjeaza personal persoana respectiva din motive de caracter, de comportament etc. Tolerez oricand homosexualitatea mai bine decat pot tolera acea ignoranta autosuficienta combinata cu ipocrizia bigota.
Felicia
Poze cu noi si vacantele noastre
Adevar > Autonomie > Identitate
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!
blue eyes spune:
Principe, offtopic si la subiect : in afara ca risti sa-ti faci harcea-parcea subiectul, da-mi voie sa-ti spun ca sigur de citatele acelea are nevoie cineva: sunt atatia oameni nefericiti carora le sunt utile. Nu o urmaresc pe MissPaker pe forum, dar de cate ori dau de un mesaj al ei ma opresc asupra lui, cu sau fara citat, pentru ca are multe de spun si asta intr-o romana de luat ca exemplu; de pilda, unde se pun sau nu virgule. Crede-ma, nu e usor sa fii traducator.