homosexualismul ,tendinta ,moda sau maladie

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

quote:
Originally posted by blackpanterro

Am tot citit despre ce ati face daca ar veni copilul vostru si v-ar spune ca este homosexual/lesbiana.

Intrebarea mea este, ce fel de parinti ati fi sa va respingeti copilul si sa il priviti cu dispret pentru un asemenea lucru?

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

N-auzi ca homosexualii sunt dizgratiosi, o maladie, ceva necrestinesc, anormal si periculos pe deasupra? Pai atunci cum sa nu-i respinga aceia care sunt gratiosi, normali, sanatosi si crestini si inofensivi?

Imi cer scuze, nu pot lua acest topic in serios, am intrat doar ca sa ma amuz.

By the way, stiu de la surse avizate ca sexul anal este cel mai rar practicat la homosexuali. Asta ca sa nu le mai zburde imaginatia prea mult la panselutele care se oripileaza atat de repede.

Felicia
Poze cu noi si vacantele noastre

Adevar > Autonomie > Identitate

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

Aoleu Miss ...dar cum fac sex doi gay?

Alexia 02.05.2004(filmulete)
mami si Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

notquiteso,

ba prostia poate fi un mod de vaiata ,chiar comoda,si nu este ca este,uneori este ca vrea sa fie,iar alteori este doar un mod de percepere ,rigiditatea mintii noastre,incapacitatea de a vedea diferit,anumite lucruri.
nu ai auzit zicala :" a face pe prostul ca sa-ti mearga bine"
einstein ,a fost prost ,nebun ,autist,epileptic.
a fost prost ca afost prost ??? sau a fost prost ca nu era inteles adica ca era prea destept?ca avea anumite insusiri ale mintii briliante ,iar altele infantile?ex ii era greu sa-si faca funda la pantofi.deci???
eu personal cred ca nu exista prosti,exista persoane cu alt nivel de educatie,cu alt mod de gindire,inca nu am vazut un prost .(excludem persoanele in stare vegetativa).

monica mami de principescu(suna ff bine)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

felicia,

ce ti se pare atit de amuzant??
si eu sunt curioasa cum fac gay sex,cel putin cei din germania,poate la da idei noi la cei de aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

flaviutza, nu am asociat cancerul cu homosexualismul, mai citeste odata ce am scris!!!

Asa cum se cauta explicatii, de ce ajung uni gay, cum se gasesc tot felul de scuze si motive mai mult sau mai putin adevarate, asa intr-o buna zi se vor cauta scuze si motive pentru criminali, cum de fapt am mai auzit, ce scuze se gasesc criminalilor, ce motive: genetice, molestare in copilarie, deviatie de comportament, etc.

Traim intr-o societate care este gata sa accepte ORICE, homosexulaism, criminalitate sub orice forma, practici oculte, etc, (intelegeti-ma bine, nu ma refer la PERSOANE!!!!) cautam explicatii, medicii si sociologii studiaza cazuri, fundatii umanitare se lupta pentru drepturi, dar uitam sa mai facem diferenta intre BINE si RAU, sa despartim clar NORMALITATEA de ANORMALITATE!

Cine aminteste de Biblie si de credinta este privit ca inapoiat si cu capul..., valorile adevarate si principiile sanatoase de viata au luat alte forme, sa nu ne miram ca peste cativa ani copiii nostri vor avea alte valori, mai anormale poate decat cele de azi!

As vrea sa-i vad, pe cei care vor ajunge in iad unde si-au dorit langa o mie de intelectuali, daca tot aceea va fi dorinta lor???!!

Kari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

"Sa nu uitam ca actori renumiti care au fost homosexuali au murit de boli cumplite, sida, cancer."

deci de fapt era vorba de pedeaspa divina aici...nicidecum ca ar avea vreo legatura cancerul cu orientarea sexuala...doar ca homo sunt pedespiti cu una bucata cancer...

mami si Ale

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by flaviutza

Aoleu Miss ...dar cum fac sex doi gay?

mami si Ale

Te-ai prins intre timp?

Felicia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by principe

felicia,

ce ti se pare atit de amuzant??
si eu sunt curioasa cum fac gay sex,cel putin cei din germania,poate la da idei noi la cei de aici.

Cel mai mult ma amuza titlul topicului si raspunsurile cuvioase. Dar asa sunt eu, am un umor mai pervers.

Felicia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihai33 spune:

quote:
Originally posted by MissParker

[quote]Originally posted by blackpanterro

Am tot citit despre ce ati face daca ar veni copilul vostru si v-ar spune ca este homosexual/lesbiana.

Intrebarea mea este, ce fel de parinti ati fi sa va respingeti copilul si sa il priviti cu dispret pentru un asemenea lucru?

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

N-auzi ca homosexualii sunt dizgratiosi, o maladie, ceva necrestinesc, anormal si periculos pe deasupra? Pai atunci cum sa nu-i respinga aceia care sunt gratiosi, normali, sanatosi si crestini si inofensivi?

Imi cer scuze, nu pot lua acest topic in serios, am intrat doar ca sa ma amuz.

By the way, stiu de la surse avizate ca sexul anal este cel mai rar practicat la homosexuali. Asta ca sa nu le mai zburde imaginatia prea mult la panselutele care se oripileaza atat de repede.

Felicia

Hello,

Nici eu nu pot lua in serios topicul, dar totusi, tot din surse avizate (sint gay) pot spune ca sexul anal este practicat in 90% din relatiile gay iar cuplurile care nu il practica au motive legate de incompatibilitate pe acest segment........stiu ca nu sint on topic dar nu m-am putut abtine;).

Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns notquiteso spune:

aoleu! principiile sanatoase de viata.. man..pai acolo daca nu ma insel zice si despre femeile in perioada menstruatiei ca sunt "murdare" si ca nu au voie sa intre in biserica, nu au voie sa doarma in acelasi pat cu barbatul etc. ori daca te duci la orice preot si il intrebi, zice ca nu e absolut nici o problema.
mie o relatia homosexuala nu mi s-ar parea normala pt ca nu astea sunt inclinatiile mele. dar cine zice ce anume e normal si ce nu? societatea in ansamblul ei? daca iei fiecare individ in parte si il diseci un pic, te ingrozesti, iti garantez. noi cu totii avem potentialul de a fi criminali, violatori, homosexuali etc. doar ca ne dezvoltam in directii diferite, fara sa putem spune ca facem o alegere constienta si dictata de logica. eu din fericire nu sunt decat usor sarita de pe fix, dar nu e nimc grav.
iar einstein stia sa se lege la sireturi, stai linistita principe. nu era nici autist, nici nebun si nici epileptic. din cate stiu, era usor curvar, suferea un pic de ficat si de ulcer. dar nimic grav. ah, si a ramas corigent in scoala la fizica parca. nu mai tin minte exact. cred ca esti prima persoana in afara de profa lui de fizica probabil, care afirma ca a fost prost :)) si daca fi-mea vine vreodata acasa cu echivalentul lui einstein, stai linistita, ca o sa fiu in stare sa ii recunosc valoarea.

de cele mai multe ori "normal" pentru unul inseamna "anormal" pt altul. e anormal ca cineva sa afecteze modul de viata al altuia, e anormal ca cineva sa faca rau altcuiva, astea-s chestii anormale, care atenteaza la integritatea fizica si spirituala a unei persoane. ca cineva sau toata planeta in afara de mine e homo, asta e problema lor, nu a mea.

Mergi la inceput