homosexualismul ,tendinta ,moda sau maladie
Raspunsuri - Pagina 10
principe spune:
rufus,
ce bine ca tu esti sigur ca puii tai nu or sa vrea sa fie la moda,mie aici sincer mi-e teama ,adolescentii sunt ff extrovertiti ,nu seamana deloc cu cei din ro.drogurile ,sexul sub diferite forme,orientari si tot ce cuprinde acest cuvint un copil de 15 -16ani poate sa-ti dea lectii,asta m-am convins, nu este din auzite de la unul de la altul.ma gindesc cum o sa fie in citiva ani??
cit despre homosexualism ,suntem atit de bombardati cu informatie ,prin orice misloc de comunicare,au atita putere economica ,vor sa se faca cunoscuti, atita propaganda,ca deja am inceput sa obosim .ma intreb cum au evoulat lucrurile atit de repede,acum citiva ani nu era acelasi lucru ,existau ii respectam ca oameni ,stiam de ei ,dar acum mi se pare ceva exagerat ce va care seamna cu dragostea cu forta.
monica mami de print
viviana spune:
Ideea de toleranta este aceea de a fi de acord cu ceva fara sa te incomodeze. Este ca un acord de supravietuire impreuna cu cei foarte diferiti de tine insuti si intelegere fata de cei care actioneaza altfel decat tine in baza altor credinte sau stiluri de viata.
Cred ca pana aici suntem toti de acord.
Nu conteaza de ce si cum a aparut homosexualismul conteaza cum il privim noi si cat de tare ii dam voie sa aiba impact asupra vietilor noastre.
Iar, intrebarile despre cum am reactiona daca copiii nostri isi vor schimba orientarea sexuala sunt inutile deoarece nu pot genera decat raspunsuri de circumstanta.
Azi - in subconstient - mi se pare imposibil asa ceva deci ma laud cu toleranta mea.
Maine - cand chiar sunt pus in fata faptului s-ar putea sa devin brusc intolerant.
Azi sunt toleranta cu homosexualii si nu ma deranjeaza, am prieteni , nu sunt cu nimic deosebiti.
Maine s-ar putea sa constat ca ma jeneaza si sa-mi fie frica de impactul prezentei lor asupra copilului meu.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
blackpanterro spune:
Am tot citit despre ce ati face daca ar veni copilul vostru si v-ar spune ca este homosexual/lesbiana.
Intrebarea mea este, ce fel de parinti ati fi sa va respingeti copilul si sa il priviti cu dispret pentru un asemenea lucru?
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
tlaura spune:
Hannen, vis-a-vis de ce ai povestit despre colegul fetei tale, cred ca cel mai bine ar fi sa atragi atentia (daca mai e nevoie), educatoarelor sa vorbeasca cu parintii acelui baiat! Nu e normal asa ceva; paote daca nu aveau si o fata puteam pune acest lucru pe seama dorintei de a o avea, (nu ca asa ar fi fost normal), dar in situatia in care ei au tostusi si o fata, chiar este deplasat, si l-ar putea afecta pshic pe copil.
reiki spune:
Marea majoritate suntem toleranti cu cei din jurul nostru si asta ii include si pe homosexuali. Dar am impresia este ok pana in momentul in care nu suntem noi sau cei dragi noua afectati. Ii toleram dar nu ne-ar place sa ne intre in casa (nu ma refer la vizita de prietenie). Ma refer la membri familiei, la cei pe care ii iubim si la care tinem.
Nu ne dorim noi sau copii nostri sa avem o relatie homosexuala. Daca s-ar intampla ca ei sa devina homosexuali parerea mea este ca ne-ar soca in prima faza si poate ca in timp am accepta situatia asa cum este dar in nici un caz nu am sari in sus de bucurie.
Vorbe despre cat de mult ii admir si pacat ca nu fac copii la fel de frumosi ca ei, sunt ok atata timp cat sunt alti, nu noi sau ai nostri.
Ma intreb cati dintre noi si-ar da copii la o gradinita unde baietii sunt imbracati in fustite roz si fetele in pantaloni, etc.
In declarati de toleranta suntem ok dar cand ajungem la fapte ne-am gandi de 10 ori inainte sa o facem.
Si mai este ceva, nu mi-ar place sa traiesc intr-o societate in care perpetuarea speciei s-ar face altfel decat natural. Aia ar fi o societate pe cale de disparitie, in care nu as dori sa am copii, si unde natura (sau noi) ne-ar incheia ciclul de evolutie.
Ca regula generala... exceptile sunt ok.
Rufus spune:
quote:
Originally posted by principe
rufus,
ce bine ca tu esti sigur ca puii tai nu or sa vrea sa fie la moda,
monica mami de print
Nu, nu sunt sigur. Orientarea nu si-o schimba dupa moda, cel mult au o experienta.
Cel putin fetelor mari sigur le plac baietii. Ana e mica, nu-mi dau seama inca....
Daca despre toleranta mea am ceva dubii, nu am nici unul despre faptul ca nu-mi voi alunga copiii daca se vor manifesta homosexual. Asta poate pentru ca nu am nici o problema cu doua femei care se iubesc
Dar doi barbati care fac acelasi lucru...
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
maraki spune:
quote:
Originally posted by stralucitor1quote:
Originally posted by reiki
Ii admiram sau ii respingem pe homosexuali...
Hai sa deschid o tema legata de subiectul asta..
Sa va imaginati ca copilul pe care il aveti, o fata de exemplu, care a fost crescuta in spirit liberal, a fost incurajata sa nu aiba prejudecati. Intr-o zi vine acasa si va spune ca se muta de acasa impreuna cu prietena ei pe care o iubeste si cu care vrea sa se casatoreasca. Si ca o iubeste asa de tare incat vrea sa aiba un copil al lor si pentru ca prietena ei are SIDA a decis ca sa fie ea purtatoarea copilului. Si putem continua in ideea asta...
Ce ati simti cand unica voatra fata vine si va anunta asta?
"lasa-ti inima sa zburde, lasa-ti mintea sa viseze" Nichita
nu e important ce as simti eu, asta ar fi egoism din partea mea. M-as bucura sa fie fericita, asta da. Uite, mi-ai adus aminte de un film al lui Lukas Mooddyson, merita vazut: Fucking Åmål (unde Åmål e un orasel din Suedia)...iar titlul cu care a iesit in Europa a fost "Show me love"...
'Success' comes before 'work' only in the dictionary
To and Me
Sigur ca daca nu esti in fatza faptului implinit, cand vezi de afara poti raspunde orice! Nu cred ca ai fi fericita sa afli de copilul tau ca este homosexual, ai face sigur un shoc! Fazele cu egoismul si fericirea copilului sant de necrezut!
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2
http://www.dropshots.com/maraki3
flaviutza spune:
quote:
Originally posted by toanca
Cu riscul de a cadea in dizgratia voastra...mie nu mi se pare ca ei sunt "normali" ....
Si in nici un caz nu accept ideea ca ei asa s-au nascut.
E clar ca au ceva " legat de psihic"
Asta este parerea mea.
Eu, una personal, nu cred ca as accepta in grupul meu un astfel de om.
Mi se par dizgratioasi
Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
s-a demonstrat ca structura creierului este cheia. de exemplu, un gay are o structura a anumitor zone ale cerebelului asemanatoare creierului unei femei. si cica este valabil pentru 70% din ei.
Alexia 02.05.2004(filmulete)
mami si Ale
flaviutza spune:
quote:
Originally posted by kariguld
Homosexualitatea nu are nici o legatura cu genetica, molestarea sexuala sau alte motive. Este demonica, dintotdeauna a fost asa! Chiar in Biblie spune ca sunt lucruri facute "impotriva firii!!"
OMUL, a decazut atat de mult incat a ajuns sa practice astfel de lucruri si sa dea vina pe genetica, asa m-am nascut!" si alte motive la fel de false. Si ce e mai rau si mai rau ca se cauta explicatii, se incurajeaza de catre medici astfel de comportamente, in loc sa se gaseasca solutii pentru diminuarea homosexualitatii. Sa nu uitam ca actori renumiti care au fost homosexuali au murit de boli cumplite, sida, cancer.
de unde pana unde asociezi cancerul cu homosexualitatea?
nici macar sida nu ar trebui asociata cu asa ceva. un gay care are relatii sexuale neprotejate nu s-ar proteja nici daca ar face sex cu multe femei...aici e vorba de protectie nu de orientarea sexuala.
Homosexualitatea exista si in regnul animal..
Alexia 02.05.2004(filmulete)
mami si Ale
notquiteso spune:
principixescu, numele meu este "notquiteso".
si da, poate ca sunt intr-adevar intoleranta cu prostii, si fiica-mea probabil va fi la fel. nu de alta, dar intr-o discutie intre un prost si un om inteligent, va castiga invariabil prostul. prostia nu e un mod de viata, nu este o tendinta, moda sau maladie, asa cum spuneai despre homosexualitate. prostia este si atat!
asa cum am sa o invat sa nu se incurce cu batausii, asa am sa reactionez si fata de prosti. sa vedem la ce categorii de oameni mai sunt intoleranta: la mincinosi, la hoti, la drogati, la agresori si probabil ca lista ar mai putea continua.