Mamici de iulie-august 2007 (60)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Alina.a curaj pentru maine! Itit tin pumnii!

Anya fetita ta e o dulceata!!! I_am arat pozele si lui al meu si mi_a zis sa ma uit bine si asa sa o fac si eu pe Emily...!!

Despre preturile din Romania...de toata jena!! Nu_mi vine sa cred ca profita in halul asta sa isi puna niste adaosuri!!!

MADA 28+, cu Emily

Noi doi+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

apropos de oferte,am inteles ca la metro e la oferta 7 mil caruciorul de la chicco 2in 1 adica carucior de la 0 la 3 ani plus scoica de masina.la magazinele chico ar fi cam 8,5 -9 mil...sincer eu am noroc dumnezeiesc cu mama...

si cu mare parere de rau eu am renuntat la cel stem.... la noi internarea asta ne-a dat peste cap planurile financiare si strang din craci cu putere vorba lorinei sa nu o nasc prematur ca la szeged ingrijirea prematurilor e fantastic de scumpa

alina 33+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput

alina am vazut-0 pe anya!este fantastica!sunteti toti 4 asa frumosi! Doamne ajuta sa fie si a mea sanatoasa...si m-am mirat de ochii aia frumosi si de bucle poate-poate se "ia"...felicitari mamico si mai ales succes lui tati in cariera!

alina 33+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Alina, carucior Chicco cu scaunel de masina cica la promotie mi-am luat eu de la magazinul Chicco cu 8.5 mil. Daca e adevarat ce spui ca la Metro e cu 7 ma impusc. Pai ce fac astia? La propriul lor magazin sunt mai scumpe? Nu imi vine sa cred.

Dana S33 + cu Daria Stefania

Mergi la inceput

Iti dai seama - inseamna ca la italieni il iei cu 3 mil. Si cica e Chicco. Cred ca le fac special pentru noi. Mai proaste. Ca la noi se cumpara oricum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

eu mi-am amintit de paticut ca a fost pe aici si ne-a salutat chiar si nominal... drept pentru care iti transmit si eu duamna numai bine si pupici! si lasa balaurelul sa-si faca de cap, zau ca are cu cine!

am ramas uitandu-ma la pozele cu anyutza-roshiutza
multumim mami de anyutza pentru ca ne tii la curent cu evenimentele de peste ocean; povestind despre cum o vrea valen la san pe ines, m-ai facut sa ma gandesc mai mult cum vom proceda si noi aici... deja ma gandesc cu pofta ca atunci cand o sa-mi tin si eu la san bebelina, intai o sa ma topesc de placere vazand cum isi casca guritza, apoi o sa ma gadil cand o sa faca cunostinta cu tzitzi.. si mai apoi este evident ca o sa incerc sa rezist sentimentelor care te trec in timp ce incerci sa dai papica unui omulet atat de mic abia astept sa fiu mamica!!!

n-am avut timp sa ma uit la pozele lui andicu dar promit ca nu ratez, daca se tot zice ca-s ca-n revista! sunt sigura ca e frumoasa camera bebelushului... dar vin cu impresii dupa ce ma uit si eu! si daca va intalniti la Constanta, jadi si andicu ce ziceti, nu o sa vi se mai faca foame si la Bucuresti... ??? ca doar vine Constanta la capitala sa nasca bebe, gras, frumos si papacios!

alina.a de saptamana viitoare e clar! nu mai scapam de tine pana in sapt.40 cand iti dam viza pt.szeghed! esti de acord, da?

lorina sa te-ntorci cu vesti bune maine; si eu merg maine la control asa cum bine mi-ai amintit... glumesc, tin minte fara probleme, macar cand am consultatia ca si eu abia astept noi si noi vesti despre bebe. Cred ca va fi ultima consultatie asta de maine si apoi cand simt nevoia stiti voi care nevoie

acum ma duc fac o si apoi zzzzzzzzzzzzzz
sa fiti cuminti! pup si eu TOATE fetele si RESTUL!

karligutza

sapt.36 cu la purtator

Mergi la inceput

karligutza am inteles sa traiti!
dana eu nu am verificat personal dar mi-a zis o mamica gravidutza ca a vazut ea.la noi sa sti ca apar si modelele vechi fata de ei.de ex la chico la magazin este varianta 3in1 cu 13 mil.dar landoul se pune peste carutul sport care se face la orizontala.pai atunci te cari cu 2 chestii dupa tine inutil nu?pt ce 3 in1?la italieni modelele de genul asta de anul trecut chiar sunt ieftine...

alina 33+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput

au si ei varianta 3 in 1 la 18,5 mil. Aia la 13 o numesc promotie.
Apropos, i-am intrebat care e diferenta intre cel la 13 si cel la 18 si nu au stiut sa-mi zica. Inseamana ca e cum spui tu la cel de 13.

Mergi la inceput

Stati. Am uitat cei cel mai important.
Astazi intram in saptamana 35. IUPIIIIIIIIII

Dana S34 + cu Daria Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

In seara asta n-am somn. O sa bantui pe net. Sper sa nu ma gasiti tot aici cand faceti cafeluta.

Oana 33+ Victor-Constantin si Stefan-Vladimir 4ani+

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput