Mamici de iulie-august 2007 (60)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Nico are baterii, dar ar trebui sa descos frumusetea de rata ca sa le scot. Iar de dus in alta camera... doar s-o duc pe capul soacra-mii

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Oana (Ghinetz) sigur voi veni cu vesti bune, asa vreau eu, deci sunt optimista, da?

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

quote:
Iar de dus in alta camera... doar s-o duc pe capul soacra-mii

Waw!!! Ce idee!!! Lavinia, daca da rezultate nu mi-o imprumuti si mie?!

(faza cu ratusca imi aminteste de prima olita a lui Stefan, tot asa, cu melodie, ca de, nu putea baitul sa faca ce avea de facut daca nu-i canta cineva la poponeata. Dupa prima utilizare/spalare a inceput sa cante in miez de noapte, de la apa facea nu stiu ce contact.)

Oana 33+ Victor-Constantin si Stefan-Vladimir 4ani+

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Lavinia ma bucur ca sunteti bine tu si bebelina ta! Ascunde ratza sub pat la soacra sa o terorizeze la noapte

Simona 31+ Matei Hisham

Nu e suficient sa apartii speciei umane ca sa fii om.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Fetele, a fost si omul o zi ocupat si voi gata, gata sa terminati capitolul.

VALEN FELICITARI , SA CANTE MUZICA

Imi asum rolul de Mafalda. Am zis eu ca a treia oara va fi cu noroc. Sau sa fie de la sarmale?

Lia felicitari pentru pozitia craniana.

Pentru cele interesate.Azi am fost la mothercare in Dorobanti si am primit si o invitatie la o discutie cu o moasa pentru 18 luna asta cu tema travaliul si nasterea.

Dana S33 + cu Daria Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

deci acum se zbate neuronu meu sa nu uite ce a citit..
andicu camera lui filip e besstiala sa o foloseasca sanatos!
alina multumim de vestile de la valen,ma bucur enorm pt ea,merita sa fie mai usor...din pacate nu pot sa vad nici cum pozele ca netu lui sotul decedeaza repede...
mamii nu ma pot abitine sa nu te "trag de urechi".mama fi fratele meu lucreaza in roma si deja au gasit super depozite cu tot ce trebuie pt bb cu preturi ff bune fata de noi cel putin.unul e langa aeroport(fumincinio nu?),de acolo imi vor lua carucior inglesina 3 in 1 adica de la 0 la 3 ani cu toate accesoriile ultimul model cu 590 E.exista si variante mai ieftine fff bune cum ar fi peg perego-450E si chico-340E in acelas format 3 in 1 complet demontabile de pe suportul de aluminiu,ff usoare si cam cu tot ce le trebuie.eu initial vroiam peg perego era si mai ieftin dar le-a placut si lor la nebunie inglesina,si cica o nepoata au nu mai multe desi stiu cat de greu muncesc acolo pt bani....patulu mi l-au luat deja,eu am optat pt cel tarc este varianta de la brevi lattino=dolce sognio este pana la varsta de 4 ani cu teste de rezistenta facute la balansul copilului,cu doua nivele,cu lumini,sonerii pt somn,chestii de genu'.tot ei au luat deja si hainute lenjerie de pat,si de la depozitul acela mare de langa aeroport vor lua si sterilizator care e 20E ,fetele stiu la cat ajunge la noi un chico electric...deci mobilizati-va ca pe bune acessoriile pt bb sunt mai ieftine acolo cu 25-30% decat la noi....si am fost in roma anul trecut si cand ma mai duc,poate la anul ,poate bem o cafea
si eu sunt pe romaneste cu kk la fund de emotii ca maine ma duc iar la tocograf si eco sper ca fata sa mai fi crescut ca pe mine m-a terminat psihic sapt asta.oricum s-a vazut ca am stat numai in pat contractiile sunt rare si chiar m-am simtit bine in ultimele zile.
si vestea buna cel tarziu marti voi fi in patul meu cel nou cu laptopul conectat la un internet mai cu viteza si cu mine la voi pe cap non-stop ca de doar iar voi sta in pat...
stiu ca am vrut sa mai scriu o groaza dar si de la diazepam sunt cam in reluare tot timpul...
uitam nma imi pare rau de treaba cu varicela,am citit din urma pe sarite
si va pup cu drag...pe toate mamicile adevarate de aici

alina 33+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput

Pentru cine intreba de cosuletul ala de 45 Ron e foarte bun de scos bebelusul din maternitate si de alte scurte plimbari. De dormit in el???? cred ca mai practic va fi sa doarma in pat cu tine pentru ca oricum va trebui pus pe ceva. E destul de ingust si calduros.

Mergi la inceput

Alina, bine ca iti e mai bine. Sa o tii tot asa.
In legatura cu accesoriile pentru bebelusi - normal ca sunt mai ieftine la italieni. Doar sunt renumiti in asta. Acolo se produce chicco. La noi sterilizatorul electric e clar peste 50 eur.

Ca sa nu mai zic ca la mothercare am vazut cosuletul ala de pe siteul lor de la 40 lire adica in jur de 60 eur , aici era 800 ron adica peste 200. NESIMTITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

quote:
Originally posted by Luna1

Anto conduc! Vin cu masina sa vad si peisajele. Auzi ma gandeam acum, pai daca tot suntem asa aproape cu eurotunelul poate dupa ce nastem si se pun piticii pe picioare putin ne urcam una in tren si facem de-o intalnire. Poate vine si Mada si cine mai vrea. Ori veniti voi aici ori noi in Belgia sau Franta. Aberez?

Luna 30 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Is the final countdown!!!

Nuu aberezi!!! eu v-as invita de pe acuma! Dar ideea dupa ce se fac bebei mai maricei e super buna!!!

Tocmai m_am intors de la cursurile pentru nastere. Cum era doar prima intalnire nu am facut mare lucru, mai mult sa stie mai multe despre mine si...dupa ce a aflat ca am luat 15 kile am vb numai de mancare...deci tb sa manac de 2-3 ori pe sapt peste (somon, ton, sardine), 3 linguri de ulei de colza pe zi .., nu mai mult de 3 lactate pe zi, fasole, naut si linte de 2-3 ori pe sapt...numai chestii d-astea Pei sa fie sanatoasa dar eu nu cred ca o sa pot...

Hai ca ma duc sa citesc din urma ce a-ti facut dupa_amiaza asta!

MADA 28+, cu Emily

Noi doi+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

lasa Dana ca la salariile noastre ne permitem ca doar castigam milioane , nu ....

Otiliainceput 31+Laurentiu

Mergi la inceput