Mamici de iulie-august 2007 (60)
Raspunsuri - Pagina 25
Timi07 spune:
Felicitari Valen!Bun venit pe lume micutei! Sanatate si mult noroc in viata fetelor tale!
Timi
32+
Anya20 spune:
fetelor, va multumesc pentru aprecieri
. nu va nominalizez, ca sa nu uit pe cineva. m-am simtit flatata in numele anyei. adevarul e ca povestea cu ccc costumatia de absolventa e lunga si am vrut neaaparat sa-mi "iasa" pentru ca asta a fost surpriza noastra pentru tati.
paticutz,
. sa ne mai scrii.
lavinia, bine ai revenit. ne era dor de tine.
alinutza, ma gandesc mereu la tine. bafta la dr. si sa vii cu vesti bune.
simo, e o idee buna sa-l imbraci pe matei in absolvent cand termina sotul facultatea. eu m-am inspirat de la o colega doctorita, care si-a costumat asa fetita. crede-ma ca are un impact fantastic asupra tuturor. anya a fost mascota festivitatii si a fost fotografiata de zeci de aparate, iar tati nu mai putea de bucurie. cand intreba cineva a cui e fetita...nu stia cum sa se grabeasca sa raspunda
.
Alina
Arina Ilinca si Anya Ioana
liadorian spune:
'Neata, stimate doamne, domnisoare si dragi domni mititei de prin burtici! La o cafea lunga, facem bilantul zilei de ieri:
andicu, ne-au curs ochii pe fotografiile camerei lui bebe.
Mai ales balansoarul acela de langa fereastra - am vazut eu bine? - ne-a facut asa o pofta de tinut un bebic in brate si de spus povesti! 
Anya, absolventa ta e o BI-JU-TE-RI-E!!! Cred si eu ca tatal nu-si mai incape in piele de mandru ce e!
Lavinia,
! Sper ca te-a lasat ratza sa te odihnesti noaptea asta.
Dupa toata agitatia, senzatia aceea de camera curata, noua e incomparabila. Sa va bucurati cat mai mult de ea!
Oana, chiar am visat ieri cu ochii deschisi cum va fi cu Minunea acasa! Finutza mea, Carla, a navalit ieri in casa si-a venit repede sa-mi spuna ea prima ca i-a adus hainute lui Minunea! Am primit ieri toata garderoba de bebelusha a Carlei, care a tinut sa-mi arate ea fiecare lucrushor in parte, sa-mi explice pe unde se imbraca bluzitele si pe unde pantalonashii! A mai probat o pereche de papucei, dar pana la urma i-a lasat la noi, pentru Minunea, ca ea e maaaare, nu mai e bebe!
M-am topit toata! Am primit si cosuletul in care a dormit Carla pana pe la vreo doua luni, asa ca stresul meu ca n-o sa pot iesi sa cumpar fetei patutz si landou s-a cam risipit. De bine, de rau, am cu ce scoate domnita din spital! Iar daca n-o sa reusim sa facem toate cumparaturile astea mari inainte de nasterea copilei, cel putin o sa pot dupa aceea sa caut pe indelete ceva ce-mi place, fara sa fiu presata.
Ne-au mai sunat cativa prieteni care au copii mai maricei decat ai nostri sa ne ofere hainutzele lor - de, asa patesti daca esti ultimul din gashca care procreeaza
. Sincer, ma gandesc cu groaza unde o sa depozitez toate hainutzele alea minuscule! Si o sa ma pot oare abtine sa nu-i cumpar si eu copilei mele ceva pe gustul meu?! Sigur ca nu!!! Trebuie sa ma apuc sa sortez, sa vedem ce putem recicla si ce nu, si apoi sa-mi fac si eu o listuza cu ce-mi mai ramane mie sa cumpar. Gata, de azi sunt si eu
harnicutza!
O zi buna tuturor!
LIA si
domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 8 saptamani!
aylin_tarcan spune:
buna dimineata la apel sa traiti!
m-ati tuflit cu cosuletul! pai io ce fac? ca pana la nastere nu ma tine sa ma duc in oras sa caut patut!!!! (de lemn cu 3 nivele - am retinut) in ce il culc pe bb in prima luna? of, of, of....
Aylin,
29+ 
pozici
atat de mari suntem
liadorian spune:
quote:
Originally posted by aylin_tarcan
buna dimineata la apel sa traiti!
m-ati tuflit cu cosuletul! pai io ce fac? ca pana la nastere nu ma tine sa ma duc in oras sa caut patut!!!! (de lemn cu 3 nivele - am retinut) in ce il culc pe bb in prima luna? of, of, of....
Aylin,29+
pozici
atat de mari suntem
Stii ce spun eu, Aylin? Sa iei coshuletzul si gata! Nici nu era deloc scump, daca tin eu bine minte. E o solutie provizorie, oricum, dar in felul asta iesi din incurcatura... Si eu tot un cos imi trimiteam barbatul sa ia daca nu-l primeam de la niste prieteni. Ideea e ca nici eu nu cred ca o o sa ma pot plimba sa aleg ce cred eu de cuviinta pentru bebelina iar in delegarea responsabilitatilor nu prea cred. E o situatie mai complicata si cred ca trebuie sa faci alte calcule decat intr-o sarcina normala.

LIA si
domnita Miruna DemetraAm inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 8 saptamani!
aylin_tarcan spune:
da, lia, asa e. mai e varianta sa comand de pe net. am gasit ceva, dar cum nu ma pricep deloc, daca iau din ala care nu se transforma in pat de copil? oricum, mai vedem. cine stie, poate ca la 37 de saptamani ma apuca starea de bine si de alergatura....![]()
Aylin,
29+ 
pozici
atat de mari suntem
otim spune:
buna dimineata si
tuturor de dimineata ca sa ne mearga bine ![]()
LIA - ai vazut ??? si crede-ma lucrurile nu se vor opri aici cu primitul , binenteles ca ai sa-i cumperi si tu domnitei Miruna cate ceva .
Aylin - lasa ca ai sa vezi ca o sa existe solutii , bineinteles ca ai sa te simti mult mai bine si atunci ai sa da-i navala la magazine . O idee de la mine daca te ajuta e sa pui pe cineva din jurul tau (si in care ai incredere referitor la gusturi ) sa-ti faca o listuta cu magazinele unde ai putea sa gasesti ceea ce iti doresti ( ca sa nu faci turul orasului in cautari )
Otilia
inceput 31+
Laurentiu
ghinetz spune:
Buna dimineata!
Aylin, din cate imi amintesc eu fetele spuneau de cosulet doar ca ar fi prea "calduros". Daca reusesti sa-l faci putin mai "aerisit", adica sa-i iei copertina. Si ma mai gandesc si ca e de burete, sa nu se incinga. Dar oricum...numai de griji de genul asta nu ai nevoie acum, asa ca...lasa, n-o sa doarma copilul pe jos, stai linistita.
Eu am de la Stefan un cos de rachita. O sa-i fac poze cand reusesc sa-l spal si sa-l amenajez. Stefan a dormit pana pe la 3 luni acolo. Si am si un cosulet ca cel trimis de tine, aylin. Dar pe ala l-am folosit doar in deplasari.
Oana
33+
Victor-Constantin si
Stefan-Vladimir 4ani+
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
otim spune:
sa fiti cumintei azi si sa scrieti mult ca sa am ce citi deseara cand ajung acasa ...
Otilia
inceput 31+
Laurentiu
ghinetz spune:
Lia, sa vezi ce se vor aduna lucrushoarele dupa ce nasti! Cam asa e, in special la primul copil. Stai, ca stiu si cum se numeste obiceiul in zina Sucevei: " a merge in rodini", nu?! (Interesant, oare de unde vine?!)Eu tocmai de aceea cand merg la un bb duc Pamapers. Ca de astia e nevoie mereu.
Otilia, spor la lucru. Ajung si eu sa intreb ca mai toata lumea: "Mai poti?"
Of! Sigur ca ami poti, doar suntem cele mai strong mamicutze de aici, nu?!
Lavinia, hai, spune-ne ca facut soacra un shoc de la rata. Si acum sta cuminte in camera ei si nu deranjeaza pe nimeni.
alina.a, te asteptam cu vesti bune de la dr.
paticut, pe tine te asteptam mai des. Tot cu vesti bune. Am remarcat in listuta noastra numele pe care il vei da baietelului tau. Super interesant!
karligutza, ma remarcat ca a disparut semnatura colorata. Vreun motiv anume?
Pupam restul fetelor. Azi ar tr sa merg la dr. de familie, dar...n-am nici un chef.
Oana
33+
Victor-Constantin si
Stefan-Vladimir 4ani+
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"