Mamici de iulie-august 2007 (60)
Raspunsuri - Pagina 12
mioara2004 spune:
Buna dimineata!
In primul rand Felicitari!! pentru Valen, ieri dupa masa n-am mai intrat pe net.
Andicu si eu am facut vaccinul antitetanos vrand nevrand; nasa mea de cununie e medic pediatru intr-un orasel mai retras din tara. CAnd am intrebat-o revoltata de ce se mai da acest vaccin, stii ce mi-a spus?
"Am avut un singur caz de tetanos la bebe - e mortal - in intreaga cariera de 25 de ani si asa m-a afectat ca-l recomand" E adevarat ca intr-o familie fara conditii, dar am tacut. Acum aveti anticorpi!![]()
Eu sunt bine, la faza cu calcatul lucrurilor pentru bebe. Maine incepe expo bebe asa ca imi rezov restul maruntisurilor de cumparat si trec la pregatit bagajul pentru spital.
VA pup
Mioara
36+
Doru Andrei
mioara2004 spune:
Andicu am vazut poze cu camera bebe! Foarte frumos! Si mobila, perdelele, patutul... Eu inca nu am terminat de aranjat, la final o sa va arat si eu
.
Mioara
36+
Doru Andrei
Luna1 spune:

Alina.a si lie mi-a fost dor de tine.
Mamii contractiile sunt foarte normale la varsta asta de sarcina, atat timp cat nu sunt regulate si nu depasesc un anumit numar pe zi, mie moasa mi-a zis sa "take it easy" insa si la Cosmin si acum am avut si la Cosmin am nascut exact la DPN. Iar acum inca mai facem prostioare deci dace era vreo problema sangeram sau pateam ceva.
Eu antispastice n-am luat deloc, as fi luat daca imi recomanda doctorul insa le evit total pt ca am o prietena care a nascut tare greu pentru ca a luat no-spa la greu de capul ei si i-a zis dr la nastere ca a facut col rigid de la atatea antispastice. O fi adevarat sau nu, nu stiu, normal ca trebuie sa iei daca iti zice dr dar eu planuiesc sa nasc normal si nu vreau surprize.
Cand am contractii (aproape zilnic deja) stau jos, respir adanc astept sa treaca si ma odihnesc o ora.
Aylin imi pare rau pt operatia sotului tau, mai exact pt sotul tau ca trece prin asa ceva.
Va pup
Luna
30 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Is the final countdown!!!
ilenutza spune:

Valen sa iti fie fetita sanatoasa iar tie refacere usoara!
Andicu am vizionat camera lui bb.Este ca dupa revista 

Mobila este de la babydesign?iar camera este uriasa, banuiesc ca stati la casa!![]()
Pupice
Ile
34 si Victor
( 22 dec 2005)
AMR 06 sapt. 
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007
karligutza spune:
FELICITARI
MAMI
VALEN !!!!!
cine are acum 2 fete? hehe... stii melodia aia...
Fetele lu' TATA
ei bine, cred ca tati e f.fericit si mandru acum!
Felicitari si taticului de Ines si Sarah !!!! 
- stiu pe tata ce fericit
e cu 4 fete la activ!
Cu drag, Karligutza!
Anya20 spune:
alinutza, ai intrat in sapt 34, nu-i asa? uraaa!!!
andicu, ai o burta mare- mare si frumoasa. si arati foarte fericita si luminoasa.
am trimis pe adresa comuna poze cu anya, care ieri a primit diploma onorifica de absolventa ASE
. o sa va imaginati despre ce e vorba.
Alina
Arina Ilinca si Anya Ioana
mamii spune:
luna eu nu fac efort de nici o culoare si cred k deasta am contractii jur!
pana sapt trecuta knd ink ma duceam la munk si stateam in picioare toata ziua nu aveam nimic acu...:) se fac prezente... dureaza f putin si nu ash vrea sa iau medicamente pentru o contractie care dureaza kteva secunde.....
astept sa vb si cu gine sa vedem knd ma duc la control.Intre timp sunt obligata sa strang din craci k nu am bagaju facut:D nu am dekt camashi si absorbante
si hainele lu
....
Fetelor eu una ash mank toata ziua nush d c....mai e cineva in situatia asta?!
Ashera spune:
Buna dimineatza burtici
. Aceeasi dilema o am si eu cu patutul. Pana acum cateva zile eram hotarati ptr patut de lemn, dar unele colege care sunt deja mamici, mi-au recomandat cel de tip tarc, din panza. Si chiar o mamica a zis ca avea de lemn si a trebuit sa cumpere unul de panza, ptr ca bb se lovea la cap de barele laterale. Acuma nu stiu ce sa luam
.
30+
Christian
liadorian spune:
quote:
Originally posted by aylin_tarcan
si exista vreun avantaj al patutului de lemn fata de cel textil? sau, de ce e preferat?
Aylin,29+
pozici
atat de mari suntem
Ziua buna, doamnelor! Ne-am trezit tarziu si inca suntem somnoroase. Am baut si-un 3 in 1, am papat si un pic de ciocolata si... nimic!Casc de parca as fi fost la chef toata noaptea!

Aylin, uite aici o discutie interesanta despre patuturi pentru bebe: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=101800.
LIA si
domnita Miruna DemetraAm inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 8 saptamani!
madabout2003 spune:
Neata!
Andicu am vazut pozele si esti super
! Cum spunea si Anya esti luminoasa!!
Mamii si mie mi_e foame tot timpul!
Azi ma incep cursurile de pregarire de nastere! Sunt curioasa ce o sa ne invete..
MADA
28+, cu
Emily
Noi doi+1