Mamici de iulie-august 2007 (60)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucapio spune:

Buna dimineata,

Felicitari VALEN , sa-ti traiasca mica printesa, sa fie o norocoasa toata viata si de ce nu poate urmeaza un baietel, sau ti-l pastrez pe bebe al meu pentru ea .Imi pare rau ca nu am intrat mai devreme sa va pupicesc dar acasa am un net de 2 bani. Dupa o repriza de plans, dupa ce m-au luat toate caldurile la gandul ca deja incet incet o sa raman ultima pe forum cu burtica mi-am adunat fortele, , si concluzia a fost acceasi .............. tot ultima raman .

Paticut si eu te pup si imi pare rau ca nu am putut onora invitatia ta dar promit sa vin cu bebelu' dupa ce nasc ..... eu m-am autoinvitata vrei nu vrei.

O zi usoara!!!

26 si ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata! Azi e prima zi din luna a 8-a, pot sa incep sa-mi fac bagajul si sa ma dau cu Garmastan.

Valen, felicitari! Ines, bine ai venit!
Anto, deci trebuie sa fac rost de o conferinta cu mincare gratis in Belgia, multumesc de pont. Felicitari pentru rezultatele bune! Copiii cresc in salturi, asa m-a linistit pe mine dr cind ma plingeam ca a luat Smaranda prea mult intr-o luna.
Aylin. Succes cu operatia sotului!
Jeni, felicitari pentru casuta voastra, sa fiti fericiti si sanatosi in ea!

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

aylin mercic de raspuns.

Dar sunt normale?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

si eu lesinata azi. poate e de la caldura. am fost sa-mi duc piciul la gradi si tare greu am mai ajuns acasa in pat. si pana la gradi fac 5 min maxim dar in conditii normale. si mai stau si la etajul 3. cred ca voi iesi doar seara putin cand e si sotul cu mine. acum parca sunt ceva mai bine dar parca nu mai indraznesc sa mai mananc nimic. si pe azi aveam planuri mari. trebuia sa termin un proiect plus sa mai invat pt examen.

greierash si pitica mea e foarte jos de vreo 3 saptamani dar se pare ca sta bine. din pacate in pat stau doar cand imi e tare rau. cum ma simt mai bine sunt la calculator sau ma invart prin casa. mai fac cate ceva mancare caci la curatenie nu prea ma incumet.

o zi buna tuturor

nico29+ 21.07.2003
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Mamii, din ce stiu eu nu sunt normale la varsta asta a sarcinii. Nu te speria, dar ia pastile antispastice(no-spa, scobutil sau gynipral) si incearca sa stai cumintica. Oricum, sunt rare, deci nu cred ca e motiv de ingrijorare, probabil te-ai obosit nitel mai mult. O sa-ti raspunda sigur si fetele care stiu mai bine cu ce se "mananca" contractiile.

Valen sa va traiasca printesica, sa fie sanatoasa, norocoasa si frumoasa! Iar voi sa fiti sanatosi sa le cresteti mari pe cele 2 comori ale voastre!

Toate cele bune,

Carmen30+ si Stefi3 ani

poze carmen&baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

quote:
Originally posted by mamii

aylin mercic de raspuns.

Dar sunt normale?!

prea normale nu sunt, dar nici de speriat. nai ales ca nu sunt multe. insa trebuie sa stai cuminte si sa iei neaparat antispastice.

Aylin, 29+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

fetelor, cum se chemau port bb-urile alea din carpa de care folosesc femeile in africa? si de ce erau mai bune decat marsupiile astea clasice?

si mai am intrebari: orice scaun de masina pe care scrie de la 0 la... sunt bune? ma gandesc la coloana.

si exista vreun avantaj al patutului de lemn fata de cel textil? sau, de ce e preferat?

atat pentru moment, ca sa nu va bombardez prea tare

Aylin, 29+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

aylin aici sunt obligatorii scaunelele de mashina...sau dak nu cula o pui in spate ....oricum nu cred k o sa stay cu nou nascutul prea mult in mashina in fiekre zi k sa ii dauneze...!

Cred k contractiile mele dureaza cam 10 secunde.... le am de vreo saptamana si sunt de vreo 3 -4 ori pe zi.....hmmmm asha k nushu dak sa iau pastile...o sa vb cu gine o sun azi :D pana atunci multam fain de rasp!

p.s sper sa nu ma apuce sa nasc k eu ink nu am facut tot bagaju

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

quote:
Originally posted by aylin_tarcan

buna dimineata!

ma prezint la raport si va pe toate si ma bucur ca sunteti bine...si ce putin mai aveti. incredibil!!! eu tot la codina sunt, incerc sa ma obisnuiesc cu gandul ca o sa nasteti toate si raman ultima.

io n-am noutati, sunt bine, astept data de 25 sa merg la doctoras, incerc sa vad cum e cu celulele stem...si cam atat.

operatia sotului meu (la genunchi) e super naspa, cu luare de tendon din alta parte si pus la genunchi, cu recuperare lunga, cu carje, cu imobilizare in prima perioada, cu suruburi prin oasele genunchiului etc. si costa cat o masina. o sa vedem ce zice doctorul luni si in functie de asta o facem sau nu.

in rest, nu prea dorm noaptea, de pe la 4.30 nu mai pot sta in niciun fel ca ma dor soldurile TAREEEE, asa ca ziua mai mult dormitez.

va si sunt aici

Aylin, 29+

pozici

atat de mari suntem

aylin... de ce costa operatia sotului cat o masina?
sotul meu si-a facut operatie de alungire a femurului si nu l-a costat nimic operatie, doar asa, atentiile pe care daca vrei nu le dai... oricum e destul de nasoala operatia si numai la genunchi, cred, pentru ca stiu ce a patit sotul dupa aceasta operatie. Suruburi nu numai in genunchi, ci si la mijlocul femurului si la incheietura soldului... horrrror nu gluma ... insa ceea ce e bine sa faceti, daca vrei un sfat: nu ii credeti pe doctori imediat! cercetati cercetati cercetati! sotului i-a zis ca imobilizarea va dura 6 luni si a stat UN AN! si vreo 3-6 luni recuperarea (de la greu la mai usor)... deci e super naspa cred! Bafta multa in luarea deciziilor!

karligutza, sapt.36 si-o burtica ROZ ... ... BOMBON ...

bai za uei!
karligutza, karligutza, dar mai nou i se spunea buldozerul! (stiti filmul cu Piedone, da?)
au mai ramas 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

'Neata viitoare mamici!

Azi am fost mai matinala, dar n-am apucat sa scriu pt ca am fost la dr de familie. Am vrut, n-am vrut, am facut si doza finala de vaccin antitetanos . Se pare ca stau prost cu fierul si calciul (se pare ca suntem iar o gasca de anemice ), mi-a dat sa iau ceva homeopat care contine numai calciu si Elevit. Si cica sa beau multe lichide si sare spre deloc, ca am facut edeme la maini si picioare.
Mai ales la picioare, si ma cam dor...cica sa bem ceai de cozi de cirese, ne ajuta sa eliminam apa retinuta!
Lui bebe nu cred ca-i place la dr, ca si de data asta i-a dat niste ghionturi dnei dr, ca n-o lasa sa-l asculte cu stetoscopul!

Samuray-lady, felicitari pt noua saptamana achizitionata si succes maine la dr! ce harnicuta, ti-ai facut bagajul! eu tot aman, nu stiu ce naiba am! poate ma trezesc ca fug fara ce-mi trebuie la spital!
Nico, si eu ca tine, mai putin la faza cu invatatul! sa stii ca o plimbare seara, macar, face tare bine la senzatia aia de oboseala!

SI eu ma gandesc ca par tare incomode scaunelele de masina! si afara sunt obligatorii! dar mai sigur asa, decat cu el in brate in masina!

Aylin, eu am luat patut de lemn pt ca are 3 trepte la saltea si in final se face patut de copil (se dau jos gratiile) de 70/140 . Asa il poate folosi pana la 5-6 ani. Tarcul e practic ca se poate muta oriunde si poti sa-l iei in deplasare, ca se strange; in plus, e riscul mai mic sa cada sau sa se loveasca in el. Numai ca mai mult de 2-3 ani nu cred ca poti sa tii copilul acolo.

Cine vrea sa vada, am pus la semnatura ultimele poze de gravidoasa ( sa nu va speriati de cat sunt de mare!) si poze cu camera lui bebe. Urmeaza si pozele cu hainute, dar mai am de calcat la ele!

Andicu 35+Filip Gabriel
Ultimele poze cu burtik
Camera bebe Filip

Mergi la inceput