Mamici de iulie-august 2007 (60)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Facem si noi maine 32 sapt,mergem maine la control de rutina,fara eco,doar cu control intern si al pozitiei lui bebe
Bebe ar trebui sa aiba cu putin peste 2 kg acum si eu stau mai relaxata ca,si de iese mai repede,e oarecum ok.
Azi mi-am facut bagajul pentru spital,doar putine lucruri mai am de pus inauntru.

Wooooow,ce emotii am dejaaaaaa,si mai sunt cateva saptamani buneeeee.

Samurai-lady 32 weeks si Kenta 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

POZE BB ECO 4D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Buna dimineata va spunem si noi , am terminat si pentru cine doreste .

Asa te si vrem Anto " nu-mi fac griji " , bravo . Mai doua duminici si gata . Si da ai dreptate asa cand citesti pare usor o nastere si uneori chiar prinde bine pentru noi " incepatoarele " , acum vorbeste cu noi pe net apoi una din voi anunta ca deja mamica are un bebe , pai unde sunt frate durerile , urletele ... alea sunt povesti , nu ??

Samurai-lady - bravo , tot asa radiind de bucurie sa fii si in continuare . Si multe lui Kenta ( doar sunt fana lui ai uitat ) .

Otiliainceput 31+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

buna dimineata!

ma prezint la raport si va pe toate si ma bucur ca sunteti bine...si ce putin mai aveti. incredibil!!! eu tot la codina sunt, incerc sa ma obisnuiesc cu gandul ca o sa nasteti toate si raman ultima.

io n-am noutati, sunt bine, astept data de 25 sa merg la doctoras, incerc sa vad cum e cu celulele stem...si cam atat.

operatia sotului meu (la genunchi) e super naspa, cu luare de tendon din alta parte si pus la genunchi, cu recuperare lunga, cu carje, cu imobilizare in prima perioada, cu suruburi prin oasele genunchiului etc. si costa cat o masina. o sa vedem ce zice doctorul luni si in functie de asta o facem sau nu.

in rest, nu prea dorm noaptea, de pe la 4.30 nu mai pot sta in niciun fel ca ma dor soldurile TAREEEE, asa ca ziua mai mult dormitez.

va si sunt aici

Aylin, 29+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

otim, cum a ramas cu lichidul ala? te-ai lamurit? ai fost la doctor? s-a mai repetat?

Aylin, 29+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Buna dimineata burtici dragi si bine v-am regasit!
Am lipsit toata perioada asta, pt ca am reusit sa ne mutam in casuta noastra si pt ca pana ieri nu am avut net. DAr ieri am reusit sa ne punem net prin unde radio de care pana acum nici nu auzisem si sincer sunt destul de multumita.
Altfel, eu nu stau deloc bine cu fierul, am anemie f mare, de asta cand mi-e lumea mai draga lesin sau mi se face rau, si ma lupt in continuare cu arsurile.
Voi, vad ca sunteti care optimiste, care va plangeti de dureri de oase. Sunt normale aceste dureri, pt ca incet, incet corpul se pregateste pentru nastere si bazinul se dilata. E una din placerile sarcinii. Dar fruntea sus, mai e putin si ne vom tine comorile in brate.
Zi buna la toata lumea, mai intru sa mai povestim pupici

Jeni30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Felicitari Valen! Sa va bucurati de micuta Ines. Sa fie fericita, sanatoasa, desteapta si norocoasa. Am niste emotii, mama, mama....

Paticut sigur ca iti tinem pumnii ca sa scapi de probleme. Bafta la eco si te asteptam cu vesti bune. Sa-l saluti pe Rares din partea mea.

Andreea saptamana 36 Radu Stefan
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Neatza lume buna!

Gabi ma bucur ca ai terminat cu stresul cu gradi (am citit dincolo . Ce face minunea mica? papa tot?

Simona 31+ Matei Hisham

Nu e suficient sa apartii speciei umane ca sa fii om.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

neatza burticutzeeee

vin si eu cu o intrebare.....de kteva zile simt uneori k nishte dureri de burtik k la menstra....Astea sunt contractii??( burtica nu mi se intareshte doar durerea de burtik o simt) si astea de vreo 3 4 ori pe zi!E normal?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

La un concurs de parasutisti intr-o unitate militara, Bula trebuia sa faca saltul cu parasuta, la aterizare sa ia bicicleta, dupa care cros de 15Km. Se urca Bula in avion, ajunge in zona de parasutare, sare si trage de comanda...nu se deschide. Mai trage o data... nimic... trage comanda de la parasuta de siguranta...tot nimic ... mai trage o data...nimic... dupa care zice: - Parca vad ca si bicicleta e stricata...

Simona 31+ Matei Hisham

Nu e suficient sa apartii speciei umane ca sa fii om.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mamii

neatza burticutzeeee

vin si eu cu o intrebare.....de kteva zile simt uneori k nishte dureri de burtik k la menstra....Astea sunt contractii??( burtica nu mi se intareshte doar durerea de burtik o simt) si astea de vreo 3 4 ori pe zi!E normal?!

nanii, aste sunt contractiile dureroase

Aylin, 29+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput