Mamici de iulie-august 2007 (60)
Raspunsuri - Pagina 13
aylin_tarcan spune:
luna, mamii, cotractiile dureroase nu sunt normale la nicio varsta de sarcina. alea nedureroase sunt intr-o anumita masura normale. da, se intampla, da, multe femei au contractii dureroase. insa nu sunt normale. si fiecare organism reactioneaza in alt fel la ele. daca ati lua antispastice acum nu ar dauna la nimic. ce sa mai zicem noi, care luam de atatea luni?!
mamii, intreaba-l pe gine daca sa iei no-spa sau nu.
lia sarumana.
ioana 
Aylin,
29+ 
pozici
atat de mari suntem
panda77 spune:
Salutare dragelor,
N-am mai scris de un milion de ani...nu ca nu v-as fi urmarit, dar asa suntem unele, mai sfioase
.
Aylin si Ashera, in legatura cu patutul, vreau sa va spun ce am auzit eu de pana la urma , desi aveam primit un patut de panza, am cumparat unul de lemmn, cu bare. O mamica a fost certata de pediatra ei ( se intampla in Italia ) pentru ca nu a tinut fetitza in patut de lemn, pt ca din aceasta cauza nu si-a dezvoltat musculatura spatelui si a bratelor incercand sa se agate de bare. Se pare ca de la 3-4 luni copilul trebuie sa depuna ceva efort si sa-si stimuleze musculatura.
In ceea ce priveste datul cu capul de bare, mi se pare destul de exagerat daca ne gandim ca peste tot se gasesc aparatoare de cap la patuturile de lemn.
Sper sa va fie de folos explicatiile pe care eu le-am primit...
Sanatate multa si bebei cuminti si sanatosi !
Panda77 ,
34+ cu
Ilinca
cristina_ana spune:
FELICITARI VALEN!!!
SA VA TRAIASCA MICUTZA INES SI SA VA BUCURATI DE EA TOATA VIATA!!!!!
Cristina,
31+ si bebe scump 
POZE
POZE BURTICA SI BEBE
andreea c spune:
Andicu m-am indragostit de camera lui Filip. E atat de frumoasa si primitoare
. Parca te si vad zambitoare ca de obicei, cu bebe in brate pe balansoar...
Eu am luat patut gen tarc, dar cand le vad pe ale voastre din lemn asa frumoase parca imi pare rau ca nu am luat si eu la fel
.
Andreea
saptamana 36
Radu Stefan
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005
aylin_tarcan spune:
asa...ce mai era...
karligutza, costa ceva mai mult de 5000 de euro operatia cu suruburi care se transforma in os. nu cred ca se poate face pe gratis. nu am auzit.
de asta cu imobilizatul si recuperarea mi-e frica mie. vedem luni ce zice nenea doctorul.
Aylin,
29+ 
pozici
atat de mari suntem
olguttza spune:
neatza!
Valen, felicitari!!
Sa-ti traiasca printzesa, sa va bucure si sa va bucrati de ea!!!
m-au trecut toate caldurile cand am vazut c-a nascut (ca si atunci cand am citit povestea Irinushei); asta pe langa caldurile cu care ma confrunt deja de vreo luna. sunt groaznice!!! am ajuns sa-mi transpire picioarele, de las urme ude (
) cand umblu desculta...
si apropo de transpiratii, La Multi Ani, Jadi!! sa fii sanatoasa si voioasa cu 3 barbati roind in juru' tau!
azi am implinit si noi 34 sapt. fix, deci suntem aproape de finish. asta cu atat mai mult cu cat dupa 1 iulie poate sa fie oricand. vorba Ioanei, incep si io cu garmastanu de azi.
sapt. viitoare merg din nou la control, dupa care dr. intra-n concediu 2 sapt. la intoarcere, cred ca ma ia de fresh!
in wknd luam si noi patutzu, dupa care urmeaza incet-incet bagajelu.
a inceput sarabanda noptilor nedormite, pe motiv de lipsa de pozitie si de nas infundat, care m-a disperat de 8 luni incoa! bebe misca mai molcom, da si cand misca zici ca umbla tancu in burta mea. ieri a fost prima zi fara contractii, desi am tot robotit prin bucatarie. acu parca am oarecari senzatii, da inca nu ma-nfig in gynipral; mai stau sa vad ce urmeaza.
ce e naspa si ma demoralizeaza este ca nu prea mai am pofta de mancare; cu chiu cu vai halesc o data pe zi (masa consistenta) si rar cate-un fruct. in schimb, m-apuca uneori poftele (ca-n trim.I), mai ales de inghetzata cu ciocolata.
una d-asta si nu-mi mai trebuie nimic!
si iarasi apropo de nastere, io inca sunt in dilema daca sa aleg rezerva sau salon normal... ma gandesc ca pt. 3 zile n-o fi foc sa dau 1,7 mil/zi; dar daca va trebui, Doamne fereste, sa stau mai mult? nu vreau sa familementez famelia! drobu de sare, ca sa zic asa! ![]()
www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">
34+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...
andreea c spune:
Aylin portbebe-ul acela se numeste wrap...mai multe nu stiu.
Andreea
saptamana 36
Radu Stefan
POZE
cristina_ana spune:
Fetelor care vreti sa recoltati celule STEM, eu deja am demarat procedura si o sa va spun si voua in doua cuvinte in ce consta, ca poate va ajuta. Am sunat la ei la fima (e cea din Cluj, Cordblood Center), daca sunteti interesate va dau si numarul de telefon. Mi-au trimis acasa contractele prin curier sa le completez si semnez, eu le trimit azi inapoi prin posta si cu o luna inainte de nastere imi trimit chitul de recoltare pe care il duc la medic. Toata treaba asta costa 30 milioane, care se platesc dupa aproximativ o luna de la nastere (dupa ce fac teste la celulele recoltate, sa vada daca sunt bune). Se poate plati tot odata, sau in trei transe lunare. Cam asta e, poate va ajuta si pe voi. Sa-mi ziceti daca vreti numarul de telefon. Trebuie sa va grabiti un pic, pentru ca dureaza toata treaba asta cu contractele si trimisul chitului de recoltare.
Cristina,
31+ si bebe scump 
POZE
POZE BURTICA SI BEBE
mamii spune:
aylin eu ziceam sa nu iau no spa asha de capu meu plus k aici nici nu shtiu dak exista aici no spa .....!oricum multumesc mult fetelor de raspunsuri ! eu cred k ma bag la o runda de somn nush ce naiba si ieri si azi imi e somnicutz:D
Have a great day all of u!
aylin_tarcan spune:
quote:
Originally posted by andreea c
Aylin portbebe-ul acela se numeste wrap...mai multe nu stiu.
Andreeasaptamana 36
Radu Stefan
POZE
asa, asa...ca nu mai tineam minte
Aylin,
29+ 
pozici
atat de mari suntem