Copilasi din 2002 (34)
Raspunsuri - Pagina 3
katty spune:
Un pupic si din partea mea!
Cristina_C, sanatate multa lui Robert, poate acum e mai bine!
Cristina22, of, of, noi ne-am confruntat anul asta cu multe dimineti de astea. Acum s-au mai rarit! Oricum noi peste o sapatamana intram in vacanta si Andrei al meu abia asteapta!
Lucia, si noi vrem sa-l ducem pe Andrei tot la Dinamo la bazin, noi stam langa bazinul Floreasca, dar nu ne ducem acolo ca aud de tot felul de probleme. Stii vre-un nume de instructor de inot pe acolo?
Nicoleta, super-faine pozele tale. Mi-a placut mult de tot cum ii statea lui Stefan imbracat in Fat-Frumos, si pozele din Austria sunt superbe!
Se simte adiere de weekend! Voi ce v-ati hotarat sa faceti?
Noi maine plecam la Predeal, 2 zile, abia astept ca n-am mai iesit de ceva vreme din Bucuresti!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Karina spune:
Nicoleta frumos printul ! Si-a gasit vreo printesa ?
Katty, din pacate n-am mai gasit CD-ul cu Thomas . Sper ca tu sa ai mai mult noroc.
Bogdan a fost ieri la a 3-a lectie de inot si nu prea a vrut sa intre in apa. Marti are ultima lectie... O sa incercam sa-l mai ducem noi dupa aceea.
Cit priveste disciplina, tati l-a poreclit mai nou "nu vreau". Are un plins de impresionare, da din picior si da capul pe spate. Atunci e trimis sa stea pe pat in dormitor, ceea ce nu-i place de loc. Tipa "vreau jo", "vreau jos", de cred ca i-a capiat pe vecini.
Pina la urma isi aduce aminte si-si cere scuze si promite ca nu mai face altadata, dar peste putin timp o ia de la capat... Asta e, asteptam poate mai creste, pina atunci incercam sa-l educam.
Va doresc sanatate si un weekend cu soare
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
Doua Eme mititele au nevoie de ajutorul nostru:
1. Emma- 4,8 ani are nevoie de ajutor - salvati-o pe Emma
2. Sa ajutam la terapia pentru Ema - www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank"> Ema
Karina spune:
Katty, iar am scris cam in acelasi timp
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
Doua Eme mititele au nevoie de ajutorul nostru:
1. Emma- 4,8 ani are nevoie de ajutor - salvati-o pe Emma
2. Sa ajutam la terapia pentru Ema - www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank"> Ema
Cristina_C spune:
Nu-i mai inteleg pe doctorii de aici... am fost azi cu Robert, pediatrul s-a uitat in gat, a zis ca-i bine, si cu asta basta. Robert acum e sanatos tun, e adevarat L-am intrebat de unde putem sti ca nu mai are streptococ daca nu-i face exudat si a zis ca nu-i nevoie de exudat, ca sigur nu mai are daca a luat antibiotic si ca probabil n-a avut scarlatina (mai ales ca n-a avut eruptie), ci doar o infectie cu streptococ. M-a derutat complet. Dar, in buna traditie, nu ma linistesc si-o sa merg luni la medicul de familie sa cer totusi un exudat. Vreau sa fiu sigura ca iese negativ.
Toate cele bune voua si copilasilor!
poza Robert
Nicoleta spune:
Ma bucur ca v-au placut pozele, eu m-am simtit foarte bine la serbare. Si tati, dar si Stefan, care insa spre final cam casca...
Katty, noi in week-end il serbam pe tati, la tara, la terenul nostru. Sper sa ne iasa, vor fi cam multi.
Karina, cand s-au impartit numerele (ca sa ii grupeze cate 2), il strigau fetele prin clasa, ca sa le fie partener. Insa el nu are ganduri de-astea deloc. Si l-a luat cea mai incisiva, Daria, prietena lui de cand erau mici.
Cristina ciudati medicii astia, cand crezi ca ii gasesti pe cei mai potriviti, pac, surpriza!
Nicoleta
katty spune:
La multi ani sotului tau, Nicoleta! Sa fie sanatos, sa fiti fericiti impreuna! Petrecere frumoasa, invitati cat mai multi si cadouri pe masura!!
!
Karina, nu-i nimic, multumesc mult, cred ca ajungem si noi mai tarziu in Cora! Sper sa gasim, daca nu se consoleaza cu Luxor2, pe care i l-am adus ieri!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
tamyra spune:
Buna seara!
N-am mai fost de mult timp pe la voi...
Vin si va rog poate stiti un link cu ceva idei de costumatii pentru serbare: Robert e #355;ân#355;ar iar Daria picatura de ploaie.Va rooog ...
Pentru serbarea de Craciun ,unde era imparat si anotimpul iarna, m-am inspirat depe sit-ul celor de la carnaval fiesta.EU l-am cusut (hainele de imparat)iar Robert a fost atat de mandru de ele ca si acu se mai imbraca in ele(sunt si poze)
Serbarea e joi iar eu am intrat in criza....de timp.
Va multumesc si sper din tot sufletul sa ma ajutati cu ceva idei.
Nicoleta mandru Fat-Frumos mai ai !
Cristina C si eu am patit-o cu Daria:alaltaieri seara mi-a facut febra 38, ieri dimineata febra....,si gata , nu mai are nimic.....ieri toata ziua si azi nimik.
Va pup si va doresc numai bine!
Tamyra mamy de gemeni :ROBERT ARMIN si DARIA REBECA
http://new.photos.yahoo.com/tamyrarotaru/photo/294928804418483866/1
http://new.photos.yahoo.com/tamyrarotaru/photo/294928804418459129/0
tamyra spune:
quote:
Originally posted by tamyra
Buna seara!
N-am mai fost de mult timp pe la voi...
Vin si va rog poate stiti un link cu ceva idei de costumatii pentru serbare: Robert e tantar iar Daria picatura de ploaie.Va rooog ...
Pentru serbarea de Craciun ,unde era imparat si anotimpul iarna, m-am inspirat depe sit-ul celor de la carnaval fiesta.EU l-am cusut (hainele de imparat)iar Robert a fost atat de mandru de ele ca si acu se mai imbraca in ele(sunt si poze)
Serbarea e joi iar eu am intrat in criza....de timp.
Va multumesc si sper din tot sufletul sa ma ajutati cu ceva idei.
Nicoleta mandru Fat-Frumos mai ai !
Cristina C si eu am patit-o cu Daria:alaltaieri seara mi-a facut febra 38, ieri dimineata febra....,si gata , nu mai are nimic.....ieri toata ziua si azi nimik.
Va pup si va doresc numai bine!
Tamyra mamy de gemeni :ROBERT ARMIN si DARIA REBECA
http://new.photos.yahoo.com/tamyrarotaru/photo/294928804418483866/1
http://new.photos.yahoo.com/tamyrarotaru/photo/294928804418459129/0
light spune:
Katty, din pacate nu stiu nimic in plus fata de ce am scris legat de bazinul de pe Dinamo, dar o sa mai vb cu prietena mea si o sa o mai intreb detalii.
crig72 spune:
hello!
scuze ca am lipsit dar am un program incarcat si n-am mai reusit sa va scriu deloc.
sanatate la toti si multumesc de pozele frumoase pe care ni le-ati aratat.am si eu cateva mai recente
http://good-times.webshots.com/photo/2243673080065090328disnOg de la petreceri,spectacole si plimbarile noastre zilnice
karina hehe as vrea eu sa mai am 21.l-am aniversat pe nepotul meu care a crescut sub ochii mei deci iti dai seama ca m-au apucat nostalgiile gandindu-ma ce repede au trecut anii.
azi iesim si noi la plaja dar mai tarziu ca acum e mare zapuseala.Mariuca abia asteapta dar inca nu stim cum e apa.
pupici si o zi buna!
www.dotphoto.com/Go.asp?l=crig72&P=038C&AID=4426358&IID=154054961" target="_blank">poze de aprilie