Copilasi din 2002 (34)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Fetele,

Intru sa va anunt, pentru cine vrea la inot ca azi am aflat ca se tin lectii si la bazinul de polo de la strandul Tineretului (vis a vis de Agronomie, in spate la MC Monis). Strandul este inchis de anul trecut, dar bazinele de sarituri si de polo sunt deschise.
Se ajunge usor cu tramvaiul 41, sau cu 331,131,330 si cred ca mai sunt si alte autobuze, dar nu le stiu eu.
Am dat o fuga acum acolo sa ma conving si chiar erau copii la lectii. Am luat si cateva numere de telefon de la profesori, numai ca cei care mi-au placut mie mai mult nu au program in fiecare zi. Intre cei care mi-au placut sunt cei de la clubul Delfinul, dar au doar 3 zile pe saptamana. Restul pareau cam pe cont propriu. Ca preturi, erau 1.500.000 12 sau 10 sedinte (depindea de la profesor la profesor).

Katy, era un profesor care tinea lectii zilnic de la ora 19:00 la 20:00 seara. Stiu ca tu vroiai sa-l duci seara pe cupil. Daca vrei numarul lui, da PM.
Eu inca nu stiu ce sa fac, vorbisem sa-l duc la Dinamo, dar nu stiu cum e treaba cu mijloacele de transport - e problema ca nu mai merge tramvaiul 34 si nu stiu daca 634 ajunge la stadionul Dinamo sau nu.

pup you,



Caprioara & Matei


"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CORNELIAP33 spune:

Vai fetelor ce de-ati mai scris !!!...
Noi am fost plecati in weekend la Busteni, unde a fost tare frumos, vreme buna, aer curat, am fost in excursie la Cascada Urlatoarea. Rares a fost foarte incantat.
Acum ne-am intors la munca, aici e foarte cald, nu-mi place deloc la servici!!!!
Gabbriela Eu am acces restrictionat la webshots si nu pot sa pun poze in albumul comun, dar nu-i nici o problema.Doar ca n-o sa va mai vad puii, dar imi voi pune si eu internet acasa ca sa nu ma mai restrictioneze nimeni!!!... Eu mi le-am mutat pe ale mele pe photobuket automat si ne gasiti in semnatura pozele.
Va pup caci am o multime de treaba si nici un fel de ghef de munca..., dar n-am incotro

Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii

www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Ema!

"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

salutari de la Constanta!!
noi suntem bine .incercam sa ne revenim dupa weekend.Sunt in urma cu somnul dar am toata vacanta timp sa-mi revin.Sambata am fost nasi si ne-am simtit foarte bine mai ales Mariuca.Era cam nedumerita in biserica cand mi-a pus o intrebare de genul"mami te casatoresti cu tati?hihi. v-am promis poze dar n-am reusit inca sa le postez.o voi face curand.
Dupa control totul e ok deocamdata.i-am scazut viagra si de la 1 octombrie nu va mai lua. celelalte medicamente le va lua in continuare ca si pana acum doar ca unul in doza mai mare deoarece a mai luat in greutate.Vom reveni in dec ian pentru cateterism pentru ca se impune dupa 3 ani de la operatie.deci dupa cum vedeti totul e ok pana acum dar emotiile mele ca parinte continua..de fapt nu vor disparea vreodata.M-am cam inmuiat cand mi-au spus de cateterism dar ...trebuie...
Plimbarile prin Italia ne-au placut foarte mult si ne-au facut tare bine.Ne-am relaxat si noi nitel si Mariucai i-a mers foarte bine.Inainte sa plecam i-a fost foarte rau...aproape o saptamana dar si-a revenit.Inghetata i-a fost cea mai buna prietena.daca la inceput eram foarte stresata pana la urma a fost ok.
saptamana trecuta a reinceput antrenamentele pentru dans.Ii place foarte mult si e incantata ca are si spectacole in Mamaia alaturi de cei mari.daca ajungeti la mare va invitam cu mare drag sa o vedeti.
revin curand.


www.dotphoto.com/Go.asp?l=crig72&P=038C&AID=4426358&IID=154054961" target="_blank">poze de aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Crig, un pupic de la noi si sa stii ca ma bucur foarte mult ca sunteti bine. Daca veni prin Mamaia, poate o vedem si noi pe Mariuca dansand.
Multa sanatate in continuare si sa ne dai numai vesti bune.
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Salutari si de la noi!
Adriana, multumesc ptr. informatiile legate de inot, le voi lua in consideratie, dar spre toamna, cand il vom avea pe Andrei cu noi. Mai ales ca e ff aproape de noi.
Cornelia, cred ca a fost frumos la Busteni, sa ne rasfeti si cu niste poze!
Nicoleta, ma bucur ca sunteti mai bine! Sper sa fie si mai bine!
Crig, bine ati revenit! Noi anul asta nu ajungem la Marea Neagra, asa ca ramane sa o vedem doar in poze pe printesuca voastra!

Andrei e la buni, ca de obicei. De vineri seara pana aseara a fost la noi. Sambata am fost la padure la gratar cu fratele lui Mircea, sotia si copii (sunt in concediu in Ro), ieri am fost in Herastrau cu bicicleta! A fost frumos! De duminica il ducem la munte la Visinesti, la sora mea, unde va fi si mama si Ana verisoara si o matusa de-a mea cu inca o fetita de 7 ani! Asa ca joaca la greu!


Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Katty, cred ca Andrei va fi foarte incantat cu atatia copii!!!! Noi din pacate nu avem verisori...Noroc cu gasca!!!

Cornelia, vreau si eu poze de la Busteni!!! Ati stat la un hotel? Ca m-ar interesa si pe mine...as vrea sa apuc macar 2-3 zile de munte cu David...

Eu sunt intr-un mare impas...
Nu stiu daca sa il iau cu mine pe David in turul Modovei sau nu...Va fi obositor si vom fi mult pe drumuri...dar parca ma strange inima sa il las acasa...In primul rand ca nu prea am stat noi departe unul de altul niciodata si bunicii nu au "experienta" cu el si pe de alta parte cred ca ar fi obositor pt el...uf...o zi sunt hotarata sa il las a doua zi sa il iau...



It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Sinzi, parerea mea este sa-l iei cu tine, veti fi impreuna, iar ptr. el nu va fi obositor deloc! iti zic eu ca va fi incantat sa vada locuri noi! O experienta noua alaturi de tine!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Salut si de la mine!
George e la tara, in elementul lui! Daca pana la 3 ani plangea cand mergea acolo, acum plange daca ii spun ca il iau acasa. E bucuros ca se joaca si in curte, si cu bicicleta si mai vin si copiii la el. L-am sunat sa vad ce face si mi-a spus: "mami, sunt cuminte asha si asha... adica mai striga la bica!" Asa ca am luat masuri preventive cu ai mei sa nu ii scoata cornitele la suprafata ca apoi eu am treaba cu el si nu mai am energia necesara!
Cristina (Crig), ma bucur ca v-ati intors, si va fi bine si in iarna, e musai, la cat ati luptat! Tare as vrea sa o vad evoluand pe printesa ta!
Sanzi, eu l-as lua pe George in asa un tur, acum spun pentru ca tocmai am "citit" exprienta unei prietene de pe forum ("cuscrita" mea) care a facut un tur muuult mai mare cu fetita mai mica decat David cu vreo 8 luni... daca nu ma insel. Si-a postat povestea in blog-uri (e Ana68)! Cand m-am intalnit cu ei la Suceava, erau de catvea zile pe drumuri, Luana era in mare forma, deci copiilor le prieste! Oricum te mai gndesti si va hotarati!
Katty, distractie placuta lui Andrei! Ti-am vazut si tie pozele!
Nico, ma bucur ca e mai bine Stefan, sper sa ii fie si mai bine! La voi nu s-a mai incalzit?
Cornelia ti-am vazut pozele, e figura Rares! Spor la munca (te cred ca nu ai chef cand e sezonul vacantelor!).
Va pup, e o liniste in casa fara George, masinile sunt la locul lor, care mai sunt pe acasa, ca si-a dus la tara tot felul de chstii sa se joace cu copiii acolo!
O saptamana buna!
Elena

Elena - mami de www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">Gabriela (12.04.2007) si www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George (6.09.2002)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2982d59ca18ccf32422fed" target="_blank">Poveste fara sfarsit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

CORNELIAP33 trimite un mail la adresa de pe yahoo copiii_din_2002 cu ce poze vrei pe albumul comun, sa aiba fiecare poza un nume calumea.. nu imi plac cele DC_0022 sau mai sriu eu ce .. o sa le pun eu pe album.

Sanatate si numai bine


Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaghe spune:

Buna si de la noi.Nu am transferat nici o poza , nici nu prea am avut timp, dar nu stiu de ce eu tot timpul le ;"pierd pe drum", poate zilele astea .A trecut si weed-end-ul, am tot fost plecati, vineri , ptr. ca eu am avut liberam fost pe la un magazin d ecarti , unde fiecare a primit cava, de fapt cite o carte, la noi programul d ecitit e acelasi in fiecare seara, si chiar ne-am bucurat ca acum citeva seri, Matthew a reusit singurel s aciteasca prima lui carticica, in acelasi timp, parca il vedeam pe Andrei, fratele lui, citind cu aceeasi emotie in glas.Simbata am fost la plaja, a fost f. frumos, apa , valuri, binenteles ca am stat numai in apa.Copii sau bucurat ca au pregatit masa cu tati, au ajutat la pregatirea gratarului.Ieri am inchiat cu o vizita la niste prieteni.Si noi ne-am dorii sa avem bunicii mai aproape si sa-i lasam pe acolo , este o experienta frumoasa ptr. ei mai ales ca intotdeauna bunicii ii rasfata mai mult.Nicoleta ma bucur ca baietelul tau este mai bine, si poate vine caldura si pe acolo.Inchei aici, as mai sta dar trebuie s avina copii de la biblioteca .O zi buna si poate mai reusesc sa pun si niste poze.Ozi buna
gabriela

Mergi la inceput