gradinite in Iasi
Raspunsuri - Pagina 9
anymony spune:
Tudor, stiu ca d-na morarasu a fost directoare si este buna. Ioana mea este la d-na cristofor . asa e si eu m-am mirat de cei 40 de pe lista. stiu ca anul trecut au fost 25 in grupa + inca 5 in plus, dar nicidecum 40 cit sunt acum. Eu nu cred ca va ramine asa.
ai primit si tu mesaj pe mobil de la gradi? eu am lucrat in inavatamint si este imposibil sa ai atitia in grupa.
sper sa ne mai auzim.
tudor2006 spune:
buna, nu am primit nici un mesaj de la gradinita. ce contine acel mesaj?
Cred ca astazi ne vom duce sa o cunoastem personal pe dna educatoare, sper sa o gasim si sa aflam mai multe detalii. Noi am depus dosarul pt. ca locuim in zona si indeplineam toate criteriile de "admitere". Chiar si asa nu ne asteptam sa fie aprobat dosarul, stiind din mai multe surse ca numai daca ai relatii si vorbesti din timp, sunt sanse sa fie inscris copilul.
Acum, eu sper ca totusi cei care conduc gradinita sa aiba si o solutie de rezerva, pt ca sunt mult prea multi copii intr-o gradinita. Am vazut ca au incercat sa atraga atentia presei, acum nu stiu in ce scop...
tudor2006 spune:
legat de mesajul anterior, am vrut sa spun ca sunt totusi mult prea multi copii intr-o grupa.
anymony spune:
Da-mi pe mesaj privat un Id de mes sa vb mai multe.
Intimplator ieri m-am intilnit cu educatoarea. Imi spunea ca se va stabili pe 2 sept care ramin cu adevarat in grupa. Ea a avut anul asta grupa preg si au terminat 28, asa ca sa nu ne asteptam ca vor fi mai putin de 30 in grupa. acum ele stiu niste zvonuri cum ca s-ar mai muta niste grupe linga politie, ca le-ar fi promis Nechita intr-un corp de la rutiera- dar slabe sanse zic eu.Urit este ca nu au in sala decit 20 patuturi, asa ca nu stiu cum or sa doarma copiii.
in fine, om vedea...
astept vesti de la voi si pina atunci vara faina!!!
Ramonika spune:
http://www.hopscotch.ro/
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
malta spune:
Ciao, mamici fericite! Vad ca au crescut copilasii, sa va traiasca si sa va aduca numai satisfactii in viata! Am o rugaminte: ati putea sa ajutati cu cateva hainute care nu va mai folosesc un baietel care vrea sa mearga si el la toamna la gradinita? Va rog! Puteti lasa PM. Pupici!
teacup spune:
Buna, mamici!
Locatioa nu e superba, pentru ca e departe pentru cei cu job in Copou sau in alte parti ale orasului, insa tin musai sa fac recomandarea: Gradinita Hopscotch din Dancu.
Dati cautare pe google, au si site.
E o gradinita noua, s-a deschis anul trecut in toamna; si tot de atunci mi-am dat eu gemenii acolo. La vremea aceea, gemenii mei aveau 2 ani si initial i-am dat la o cresa de stat, in Tatarasi, unde a fost ORIBIL. Am terorizat saracii copii timp de 3 saptamini aproape, cu gindul ca, poate, se vor adapta. Nici vorba, pentru ca la respectiva cresa erau 30 de mitzuci intre 1 ani si 3 ani, in grupa, care statea frumnos, ca animalutzele in cusca intr-o camera si zbierau de zor cit era ziua de lunga; aveau alocata o ingrijitoare (atentie! ingrijitoare, nu educatoare). Nu invatatu nimic, nu erau bagti inseama; veneau acasa flaminzi ca mincarea era prea putina si mincailor mei nu le ajungea, nedormiti, pentru ca dormitorul era separat de camera de joaca printr-un perete de lemn si sticla, drept urmare, cind se trezea unul, se trezeau toti; in fine, oribil.
Asa ca, in disperare de cauza, fiind septembrie si neavind alte optiuni (ca restul gradinitelor erau deja ocupate), i-am dat la Hopscotch, care deschisese mai tirzIu si avea o gramada de locuri disponibile.
Ma felicit in continuu pentru alegere.
Este o vila mare si spatioasa, dotata corespunzator pentru prichindei, curata, totul e nou, au jucarii si materiale educative o gramada. Pustii au la dispozitie o sufragerie imensa la parter, unde alearga si se joaca toata ziulica. Dorm la etaj, in patutri mititele, joase, ca sa nu cumva sa se loveasca in cazul in care cad. Sunt supravegheati la urcatul scaruilor si la coborit si pe toata durata somnului.
Au o curte unde sunt jucarii (un tobogan, citiva caluti, 2-3 biciclete); curtea e pavata cu un fel de dale dintr-un fel de burete mai tare, ca sa nu se loveasca atunci cind cad, iar pe timpul verii stau mai mult afara decit in interior.
Mincarea e buna si hranitoare.
Si, mai presus de toate, au la dispozitie o ingrijitoare, o doamna deosebita, dupa care copiii sunt innebuniti efectiv, care ii schimba de pampers, ii duce la wc sau la olita, ii imbraca si dezbraca la nani etc si 2 educatoare, doamne deosebite, care nu doar ii supravegheaza, ci fac si lectii cu ei:))))
Au o programa foarte clara si fac in fiecare zi ceva creativ cu copiii; un cintecel, deseneaza, fac jocuri in colectiv cu mingea, se tin de minute si merg in cerc, forme geometrice, plante, animalute, tot felul de chestii de astea.
Gradinita e finantata de un romin plecat in Scotia. Sotia lui este educatoare in Scotia si le preda engleza prin video conferinta si ei implementeaza meotde de lucru si predare britanice.
Copiii sunt FOARTE fericiti acolo, invata lucruri multe, insa fara sa fie stresati, invata totul prin joc, se joaca creativ, asa ca nu obosesc excesiv.
primesc copii de la 2 ani, la grupa de pampers, pina la 6 ani, am impresia.
Programul e de la 8 la sase dupa amiaza!!!!! E minunat pentru parinti.
Mie imi vin acasa copiii dormiti, mincati, veseli, e o placere sa stau cu ei inca 3-4 ceasuri pina se culca!
Implica mult si parintii in toata treaba asta, am fost deja la citeva sedinte cu parintii, se lucreaza profesionist si noi suntem cooptati in educatia mititeilor.
Au fost si in citeva miniexcursii: in gradina botanica odata; alta data la Muzeul de stiintele naturii; acuma, peste vara, avem in program si un picnic cu toti prichindeii si parintii.
Ma rog, ma lungesc, o sa va mai povestesc deaca va intereseaza, de feed backul primit din partea copiilor mei :)
Spor la cautari!
Namir spune:
Buna ziua!
Stie cineva despre Gradinita cu program prelungit 27 de pe Sucidava nr.3-4? Are si cresa?
Multumesc!
DianaT1967 spune:
Buna..
Mamicilor care inca mai cautati o gradinita in Iasi ,as vrea sa va dau un sfat:Eu am copilul la gradinita Iris [aflata in Podu-Ros pe aleea Rozelor].Sunt foarte incantata de educatoare si de conditiile oferite.PRIMESC SI COPII DE LA 2 ANI!!! Copilul meu este inconjurat de multa afectiune ,se simte ca acasa.Ce sa mai zic ..sunt ff incantata de aceasta gradinita.Daca aveti intrebari spuneti-mi si va promit ca o sa va raspund
Va pup
speedy_2 spune:
Buna...
Am si eu un pui de 2 ani si am inceput sa testez piata gradinitelor deoarece bona nu mai poate sta mult timp cu ea.
Eu stau in Copou si m-ar interesa ceva pe-aproape, dar pana la urma distanta cred ca ar fi ultimul criteriu.
Pentru inceput as cauta o gradinita cu program scurt sa vad cum se obisnuieste.
Ce sti de gradinitele din zona? Am auzit ca este una langa Liceul Sportiv, dar ca e greu de intrat acolo si sunt si f multi copii in grupa.
Stiti ceva de gradinita Euroed? Primesc copii de la 2 ani?
Dar de "Buna vestire" a Mitropoliei? M-ar interesa mai mult cea pe care o deschid la 1 oct langa Liceul National.
Merci mult.