gradinite in Iasi

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ary_v spune:

Bine v-am gasit mamici din Iasi!
Am si eu o intrebare. Este vreo gradinita waldorf in Iasi. Daca da, unde?
Ma intereseaza aceasta alternativa, poate sunt persoane care au copii la astfel de gradinite/scoli, ce parere aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shpiry spune:

Va pupacesc cu drag ...ca taaare mi-a fost dor de voi!
In curand intru si io in grupul parintilor "gradinari" si-s in cautare de gradinitze ideale...sau, ma rog, cat mai bune pentru prichindelul meu.
Alex face in vara 2 ani si trebuie sa-l dau la o gradi....si caut si caut...si am zis sa apelez si la informatiile pe care le-ati adunat voi mamici scumpe...ca io nu-sh ce sa fac..nu stiu cum sa iau o decizie.
Caut o gradi in Copou ca-i aproape de serv. meu si am auzit de Paradisul Copiilor. Cine a mai fost pe-acolo si cine are bebeul dat acolo? Eu am fost destul de incantata la prima vedere (inclusiv de taxa...care pt cei de "pampers" e doar 400 ron + masa 12 ron/zi - program prelungit) dar "navigand" de zor pe net am auzit si niste ciudatenii de genul:tin copilasii mici care plang in baie..sa nu-i deranjeze pe ceilalti (e posibil asa ceva??? de ce nu ar da un tel sa vin mami sa-l ia?) In plus anul trecut cica ar fi fost amendata de OPC ca nu ar fi fost autorizata sanitar pentru servirea micului dejun. - asta am citit-o prin ziarul de Iasi (tot de pe net)
Prin urmare apelez la voi, dragele mele, sa ma ajutati un pic. Ce-i cu Gradi asta?
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_mada spune:

Si eu intentionam sa-mi inscriu copilul la Paradisul Copiilor dar nefiind incantata de locatie, am renuntat.Ca la majoritatea gradinitelor private si aici se observa ca e ceva incropit,adica o fosta locuinta transformata, fara prea multe modificari probabil, in gradinita.Mie mi s-a parut spatiul cam intortocheat,cu multe scari,usi,fara o investitie foarte mare in dotari,incaperea pt grupa pampers foarte mica,se observa ca nu s-a mai facut demult o renovare.Singurul avantaj mi s-a parut a fi faptul ca au spatiu de joaca cu iarba si nisip nu cu beton ca la alte gradinite.In rest,din discutia cu directoarea,am inteles ca se organizeaza pentru copii serbari,iesiri la muzee,in parc.
Eu cred ca voi opta pentru gradinita Iris.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shpiry spune:

Mda, aceeasi senzatie am avut-o si eu cand am ajuns la gradi Paradis. Foarte inghesuit si "labirintos". Iar faptul ca au scara interioara...m-a ingrozit de-a dreptul stiindu-l pe puiul meu foarte catarator de felul lui.
Am auzit si eu de Iris, dar e foarte departe de mine. Eu stau in Pacurari si lucrez in Copou. Nu prea am nici sanse sa-l inscriu avand in vedere ca nu sunt din cartier (asa am inteles de la alte mamici..poate gresesc?!)

Multumesc mult pentru raspuns.
Am inteles ca Aki din Copou s-a inchis!?...iar la Junior ii ia doar de la 3 ani...deci...doar de la anul intra in plan.
Ce gradi particulare mai sunt prin copou - care sa-i ia pe piticii de pana in 3 ani?

Va pupacesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_mada spune:

Aki s-a mutat undeva in Nicolina,pe langa depozitul Biosfarm;drumul pana la ei de la strada principala e cam lung,nu e asfaltat si deci cam anevoios si ai neaparat nevoie de masina.E bine ca au spatiu verde mult iar cei mici se joaca si dorm in spatii diferite.
Stie cineva de construirea unei gradinite in zona Popas Pacurari, mai exact Aleea cu ciresi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexpa spune:

poate sa/mi dea cineva mai multe detalii despre gradinita Iris?
are cineva copilul acolo? cum vi se pare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

buna dimineata
Are cineva copilasul la Gradinita cu program prelungit Sf. Nicolae de pe Str.Sf.Petru Movila (vis-a-vis de Baia Publica)?

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page

Cristina si Alessia Stefana
Mai 2009
Hainute pe comanda

Shopping pt.copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

salutare...
la gradinita Ioana pe sararie ati incercat, fetele???
noi suntem inscrise deja la sf sava, sper sa fie ok...
aveti si voi copiii pe acolo???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

any, dar cu constructia ce se aude acolo? mi s-a recom.sa nu o inscriu acolo, e destul de rau cica din cauza constructiei..alte detalii nu stiu
Noi am gasit o educatoare care va lua una din gr.mici de la sf. nicolae de la anul din toamna si vom merge aici.insa nu am vb cu directoarea.oricum nici aici nu e super, caci clad.e retrocedata, se plat.chirie mare,si au inceput sa constr.alt corp in alta parte, dar in zona si s-ar putea sa o dea spre folos.din 2010.

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page

Cristina si Alessia Stefana
HAIDETI SA IL AJUTAM PE SEBI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tudor2006 spune:

buna,
am si eu copilul inscris la Sf. Sava, in grupa dnei educatoare Rodica Morarasu.
Nu pot sa-mi inchipui cum se va putea descurca un cadru didactic cu 40 de copii, cat au inscris intr-o grupa mica.
Din pacate nu prea stiu foarte multe despre aceasta gradinita, si as ruga/apelez la parintii care stiu cate ceva (de bine sau de rau) sa ne spuna si noua.
Multumesc!

Mergi la inceput