gradinite in Iasi
Raspunsuri - Pagina 10
ghinetz spune:
Buna, vad ca subiectul e uitate de pe 1 septembrie. Daca nu as fi membru DC cu ceva vechime in spate as incerca si eu varianta cu "eu, ca mamica, va recomnad gradinita x". Din pacate e asa evident ca e o reclama mascata.
Daca moderatorii imi permit eu spun doar asa: cei interesati de Gradinita "Buna Vestire" - mai exact de noul sediu din Fundatie, vis a vis de Liceul National - ma pot contacta la nr. de tel. 0743.020620. Sau astept mesaj pe PM
tudor2006 spune:
Atentie parinti!!! Se mai infiinteaza o grupa mica in spatiul ce apartine Fundatiei Hecuba (pana in acest moment este infiintata deja o grupa unde este inscris si copilul nostru). Nu va tineti copilasii ingramaditi in gradinite fara spatiu suficient, in care sa doarma cate 2 in patut, cand totusi mai aveti o posibilitate !!!
Veniti cel putin sa vedeti spatiul destinat acestor grupe.
anymony spune:
unde se infiinteaza grupa, tudor? si de ce gradi apartine? sincer nu stiu unde e localizata fundatia.
Noi mergem la sf sava, dar as vrea sa o mut la grupa mijlocie-daca am sa pot. Luni au fost numai 22 de copii in grupa, ceea ce inseamna ca multi s-au inscris ca sa prinda loc. Ce nu-mi convine e ca sunt f multi copii sub 3 ani, care nu au deprinderi de cerut la baie si altele...in fine...
ne urnim greu, in fiecare dimineata face scandal, dar cind o iau la 4 jumate e totul ok. ne-om obisnui noi...
nicu66 spune:
Am auzit ca mai sunt locuri si la Gradi Penilla la grupa mijlocie si mica. Au max 20 copii in grupe si clasele mari.
ghinetz spune:
Buna.
Am intrat sa va anunt ca cel de-al doilea punct de lucru al Gradinitei Buna Vestire si-a deschis azi portile.
Daca vreti sa ne vizitati...oricand.
(oare e reclama? voiam doar sa anunt asta, atat)
tessy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tudor2006 buna, am si eu copilul inscris la Sf. Sava, in grupa dnei educatoare Rodica Morarasu. Nu pot sa-mi inchipui cum se va putea descurca un cadru didactic cu 40 de copii, cat au inscris intr-o grupa mica. Din pacate nu prea stiu foarte multe despre aceasta gradinita, si as ruga/apelez la parintii care stiu cate ceva (de bine sau de rau) sa ne spuna si noua. Multumesc! |
nicayanna spune:
Bun gasit tuturor!
Sunt mamica unui baietel de 2ani si jumatate si intentionez sa-l dau la gradinita din februarie. Mi-a facut o impresie placuta situl gradinitei Penilla dar saptamana viitoare urmeaza sa o vizitez. Are cineva informatii despre aceasta gradinita? Multumesc anticipat!
coita_4072 spune:
Am o nelamurire.
Am 2 copii de 1 an si 8 luni, respectiv 3 ani si 8 luni. Doi baieti.
Vreau sa gasesc gradinita cu program prelungit, daca se poate de stat. Si mai vreau sa ii primeasca pe amandoi, pentru ca nu pot pleca de acasa dimineata spre o gradinita, apoi sprea cealalta, apoi spre locul de munca. E foarte dificil. Mai ales cand distantele sunt prea mari. Ma poate ajuta cineva?
0742 826 074 Va rog sa ma sunati daca flati ceva, sau sa postati pe forum. Multumesc
Ella
coita_4072 spune:
Am uitat sa speciic zona... Iasi, acum stam la Siraj cu chirie. Pe langa manastirea Cetatuia.
Ramonika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui coita_4072 Am o nelamurire. Am 2 copii de 1 an si 8 luni, respectiv 3 ani si 8 luni. Doi baieti. Vreau sa gasesc gradinita cu program prelungit, daca se poate de stat. |
nici gand sa primeasca un copil de 1,8 ani la gradinita de stat. de-abia daca il primeste la 2,8 ani, cu pile.
deci daca vrei musai sa ii dai impreuna, fie ii dai la cresa, asta daca il mai primeste pe cel mare, fie la o gradinita privata, sau unul la cresa, altul la gradinita, dar sa fie aproape una de alta.
bafta