Tampoane intravaginale-pareri
Raspunsuri - Pagina 2
nuschu spune:
Ai grija daca esti predispusa la infectii urinare/ anexite. Eu le-as folosi mai des, insa am aceasta problema si trebuie sa nu exagerez.
Sunt o solutie buna ca sa scapi de griji si disconfort in anumite cazuri.
petaluda spune:
eu folosesc de 6 ani. trebuia sa merg la o nunta si tinuta mea era dintr-o matase usoara si imi era teama sa nu se vada tamponul clasic, plus teama de pete... mai incercasem inainte dar nu reusisem sa le inserez suficient de adanc si se simteau.
Acum folosesc doar din cele cu aplicator, asa se pozitioneaza corect de fiecare data, si e mult mai simplu. din astea iti recomand si tie daca nu ai timp sa " exersezi".
in orice caz, tamponul e bine inserat in momentul in care nu il mai simti deloc... trebuie doar sa urmezi instructiunile in pachet.
andacos spune:
Folosesc de multzi ani,si mie imi dau o senzatzie de comfort comparativ cu celelalte!
Pentru un incepator si eu as recomanda cele cu aplicator,fara aplicator cele silky,intr-adevar aluneca mai usor!
Cred ca daca vei apela la ele vei renuntza la cele clasice!
Dana
Jasmine spune:
na ca si mie mi-a dat la socoteala ca exact la mare o ma apuce bucuria asta.Desi nu sunt fan tampoane intravaginale,de data o sa le folosesc,ca nu pot sa ma duc la mare si sa nu fac baie.
Din pacate nici la mine nu cred ca merg in primele 2 zile,e prea abundent fluxul.Da' macar in urmatoarele 3 zile,stiu ca pot face baie fara grija.Totul e sa fie pe plaja toalete,un loc unde sa te poti "ascunde" des ca sa le schimbi.
kitzy spune:
Mie mi-a zis medicul ca nu e indicat sa le folosesc des pt ca pot provoca infectii si ciuperci, dar cand e musai le mai folosesc si daca sunt introduse corect, nu e nici o senzatie de disconfort.
denisabia spune:
Clover ti s-a intamplat sa simti nevoia de a urina asa des , din cauza ca nu l-ai introdus corect?Mi s-a intamplat si mie sa nu il introduc cat ar trebui , dar in nici un caz n-aveam senzatia de a merge la baie , doar disconfort , dar s-a rezolvat.
Vei stii daca ti se potrivesc dupa ce le incerci.Nu sunt greu de folosit si cum ai zis ca ai o varsta
sunt sigura ca vor aluneca usor.Sa ne spui cum a fost la mare.
bird70 spune:
quote:
Originally posted by kitzy
Mie mi-a zis medicul ca nu e indicat sa le folosesc des pt ca pot provoca infectii si ciuperci, dar cand e musai le mai folosesc si daca sunt introduse corect, nu e nici o senzatie de disconfort.
Daca respecti niste reguli de igiena elementara nu se intampla nimic. Eu nu am avut niciodata nici o infectie si nici o ciuperca in zona
Clover spune:
denisabia, da senzatiile de urinare erau de la introducerea insuficienta. Eu am probleme in general daca beau mai multa apa zbor de urgenta la toaleta, deci e si o predispozitie. Dar oricum e clar ca un disconfort creeaza daca nu e introdus suficient.
Keep the promises you make to yourself.
olguttza spune:
Moira, cred ca depinde de la persoana la persoana; organismul meu, de exemplu, refuza orice corp strain, indiferent ca e vorba de tampon intravaginal, sterilet sau sarcina. am avut mari probleme cu "tolerantza", astfel ca pt. mine este exclusa varianta ob-urilor. si, ca sa ma exprim mai clar, e vorba despre contractii de respingere; tamponul, fiind cel mai in afara, iese in nici juma de ora. cu steriletul am avut mult de tras, dar cel mai rau a fost cu sarcina, in primele 4 luni, cand corpul meu refuza "corpul strain" (asta dupa o sarcina pierduta, cam din aceleasi motive).
www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">
34+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...