Tampoane intravaginale-pareri
Raspunsuri - Pagina 3
carina spune:
Io is cazu' rar care a facut soc toxic de la ele si inca de 2 ori ca am vrut sa mai incerc o data.
Eu personal, ca sa pot merge la mare linistita, fie nu fac pauza la pilule, fie le intrerup mai devreme (fac calculul cand ar fi bine sa vina/ plece).
Ina - Carina
- Slabim, slabim , la mare ne grabim
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
annablue spune:
Si io vreau sa stiu acelasi lucru !!!
Ca am senzatia ca odata am avut un inceput de asa ceva (era flux mare si n-am putut sa-l schimb decat dupa mult prea mult timp si m-a luat ameteala, mi-era greata, simteam ca imi bubuie capul, etc.
Mentionez ca si eu le folosesc de cand am nascut, adica 5 ani si nu mai vad viata fara ele... ![]()
Incerc si eu sa mai folosesc acasa si noaptea externe...dar e cumplit...parca as avea o patura acolo, fata de varinata intern cand nu am nimic...parca nu as avea ciclu [:d]
Sunt periculoase daca nu exista o igiena buna la folsirea lor si daca nu sunt introduse corect.
Ana
Annablue si Adita(1.11.2002)
"De noi depinde sa avem o viata frumoasa..."
iuliana_2007 spune:
Eu inainte sa nasc am folosit fara probleme ob-urile si eram pro cu desavarsire,dar acum nu stiu ce o sa fac ca am o problema dupa ce am nascut.Este foarte uscat "terenul" si ma doare al naibii de rau
.Nu stiu ce am sa fac eu cand va trebui sa merg la mare si se va intampla sa am CM?
Sper ca totul sa fie ok pana atunci.Ma simteam sigura pe mine cu Ob pt ca nu ma patam.
Fiecare femeie are un corp diferit si orice cestie reactioneaza altfel.Bafta multa.Eu zic sa incercat,eu mai incerc nu renunt asa usor
.
Mamica lui Maya
Angelinne spune:
Eu l-am tinut o data multe ore si m-am ales cu o candida dupa care si acum mai trag...deci ideea e doar ca trebuie schimbate foarte des!
matahut spune:
Eu am tot incercat sa folosesec, dar...fara succes. Nu intra
, nici dupa ce am nascut o bebelina de 4,300gr
Culmea e ca la a doua sarcina am tot avut candida si nici ovulele nu intrau...de fapt intrau, dar ieseau imediat oricat de adanc incercam sa le pun. Acum...nu stiu...ori sunt eu
, ori chiar am o problema... Dupa a doua bebelina (4,400 gr..tot nastere vaginala
) ma intreb daca voi mai avea pr....sa vedem, ca inca nu am avut de ce sa folosesc tampoane, din fericire![]()
![]()
![]()
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
carina spune:
quote:
Originally posted by Moira
Carina, cum se manifesta socul toxic in acest caz?
Moira
Se manifesta cu greata, ameteala, durere de cap si pierderea cunostinetei. Sunt chiar nasoale senzatiile, ai impresia ca explodezi.
Ina - Carina
- Slabim, slabim , la mare ne grabimAnda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
printesa_roz spune:
Mie mi se par in general ok tampoanele intravaginale. Cred ca difera de la persoana la persoana, caci la inceputul si sfirsitul ciclului mi se pare ca usuca cam tare. Eu le folosesc in special cind este f cald afara si transpir iar absorbantele externe produc o stare de disconfort.
unboticutz spune:
mie medicul mi-a spus sa folosesc doar in cazul exceptionale; am avut o iritatie pe col si mi-a spus ca tampoanele ar fi de vina. nu stiu cat e de adevarat dar le-am mai rarit de atunci. in rest n-am avut probleme si mi se par de 1000 de ori mai bune decat absorbantele.
---------------------------------------
common sense is not really so common
marami spune:
Hehehe.... noroc cu voi ca mi-ati amintit ca mai exista si asa ceva. Maine dimineata merg la o consultatie si chiar ma intrebam ce naiba fac daca trebuie sa ma dezbrac de tot (si parca trebuie la EKG) si din fericire le am in dotare chiar daca am uitat de ele:)). Le folosesc si eu vara daca chiar merg la vreo balta altfel pas, ori eu nu ma impac cu ele ori ele cu mine. E ok in primele minute dupa care incepe discomfortul, desi uneori cred ca e doar autosugestie.
pozne-npoze
Cristiana, closca de pui Diana (29 sept.1991) si puisor Oana (18 iul.2005)