Tampoane intravaginale-pareri
Raspunsuri - Pagina 4
YLARI spune:
Eu am folosit acum trei ani, timp de 2 luni. Dupa care, in a treia luna m-am operat :chist endometriozic eclozat! BUUUUUMMM!!! Dar poate a fost coincidenta nefericita. Pupici la fete...
YLARI
Clover spune:
Nu vad ce treaba ar avea tamponul cu chistul cu pricina.
Vaginul are 8-10 centimetri, nu credeti ca e loc suficient?
Keep the promises you make to yourself.
YLARI spune:
quote:
Originally posted by Clover
Nu vad ce treaba ar avea tamponul cu chistul cu pricina.
Vaginul are 8-10 centimetri, nu credeti ca e loc suficient?
Keep the promises you make to yourself.
Pai am zis si eu, poate a fost o coincidenta nefericita. Dar mi-a intrat un cui in cap de atunci si nu am mai folosit...
O zi buna la fete!!!!
YLARI
virgo spune:
Eu sunt CONTRA tampoanelor interne . Am facut o candidoza teapana de la ele , acum trei ani . Ca sa nu mai spun cat de dureros era sa le introduc , chiar si cele cu aplicator .
Solutia mea este softcup ( uitati-va pe www.softcup.com ), o varianta mult mai scumpa dar mult mai sanatoasa .
YLARI spune:
quote:
Originally posted by virgo
Eu sunt CONTRA tampoanelor interne . Am facut o candidoza teapana de la ele , acum trei ani . Ca sa nu mai spun cat de dureros era sa le introduc , chiar si cele cu aplicator .
Solutia mea este softcup ( uitati-va pe www.softcup.com ), o varianta mult mai scumpa dar mult mai sanatoasa .
WOW!!!! Supertare!!!! dar nu intzeleg cum se scoate...
YLARI
Helenutza23 spune:
eu nu am avut probleme cu ob-urile. ba din contra, pot spune ca sunt super! mai ales pe caldurile din timpul verii!
virgo se gasesc "ceshcutze" si in romanica?
Helenutza +
Horia Constantin (18feb2007) = 

virgo spune:
Nu , nu sunt la Romanica , din pacate . Cred ca si datorita pretului extrem de piperat , una singura costa aproape 1 euro .
Dar gasisem ieri la ebay ceva si mai tare , care seamana cu softcup dar nu e de unica folosinta !