Tampoane intravaginale-pareri

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Eu am folosit acum trei ani, timp de 2 luni. Dupa care, in a treia luna m-am operat :chist endometriozic eclozat! BUUUUUMMM!!! Dar poate a fost coincidenta nefericita. Pupici la fete...

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Nu vad ce treaba ar avea tamponul cu chistul cu pricina.

Vaginul are 8-10 centimetri, nu credeti ca e loc suficient?

Keep the promises you make to yourself.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Clover

Nu vad ce treaba ar avea tamponul cu chistul cu pricina.

Vaginul are 8-10 centimetri, nu credeti ca e loc suficient?

Keep the promises you make to yourself.

Pai am zis si eu, poate a fost o coincidenta nefericita. Dar mi-a intrat un cui in cap de atunci si nu am mai folosit...
O zi buna la fete!!!!

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Eu sunt CONTRA tampoanelor interne . Am facut o candidoza teapana de la ele , acum trei ani . Ca sa nu mai spun cat de dureros era sa le introduc , chiar si cele cu aplicator .

Solutia mea este softcup ( uitati-va pe www.softcup.com ), o varianta mult mai scumpa dar mult mai sanatoasa .

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by virgo

Eu sunt CONTRA tampoanelor interne . Am facut o candidoza teapana de la ele , acum trei ani . Ca sa nu mai spun cat de dureros era sa le introduc , chiar si cele cu aplicator .

Solutia mea este softcup ( uitati-va pe www.softcup.com ), o varianta mult mai scumpa dar mult mai sanatoasa .

WOW!!!! Supertare!!!! dar nu intzeleg cum se scoate... Eh... sunt cam tuta!!! si nici nu am avut prea multa rabdare sa citesc... Oricum, nu stiam ca exista... sunt in urma rau de tot!!!!

YLARI

Mergi la inceput

Ok, gata virgo, m-am lamurit... Hihihi!!!!
In fiecare zi inveti cate ceva!!!!

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

eu nu am avut probleme cu ob-urile. ba din contra, pot spune ca sunt super! mai ales pe caldurile din timpul verii!

virgo se gasesc "ceshcutze" si in romanica?

Helenutza + Horia Constantin (18feb2007) =

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Nu , nu sunt la Romanica , din pacate . Cred ca si datorita pretului extrem de piperat , una singura costa aproape 1 euro .

Dar gasisem ieri la ebay ceva si mai tare , care seamana cu softcup dar nu e de unica folosinta !

Mergi la inceput