Tampoane intravaginale-pareri
Buna fetelor
,
Desi am o varsta
, nu am folosit niciodata tampoane intravaginale (de tip O.B. sau Tampax) insa, dat fiind faptul ca vacanta la mare pica exact in perioada cu pricina
, ma gandesc sa imi cumpar. As vrea sa stiu daca au contraindicatii (am citit ceva de soc toxic sau infectii) si daca pot intra in apa cand le port
.
Merci.
Moira
Raspunsuri
blue eyes spune:
In apa poti intra fara probleme! Iar cat priveste reactiile secundare, nu scrie nicaieri ca sigur provoaca acele neplaceri: scrie ca pot provoca. Tu incearca si vei vedea cum te simti cu ele. Eu sunt pentru! Sunt practice, in primul rand nu ocupa spatiu.
Iar cele mini sunt practice cu tanga, asta si in zilele fara mens.
flori76 spune:
Sunt super!!Mi s-a intamplat de cateva ori sa am CM fiind pe litoral si le-am folosit fara probleme,am intrat in apa...Sunt absolut ok.Iar legat de posibilele reactii secundare...eu,sincer,n-am avut nimic niciodata si le folosesc de ani de zile,luna de luna.
Flori
------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.
Noi
marimar spune:
Nu uita sa le schimbi des, nu e prea bine sa le lasi imbibate mult timp inauntru...cam la 3-4 ore trebuie schimbate.
Depinde si de fluxul ciclului, eu abia din ziua a 3-a pot sa-mi pun intra, in primele zile e prea abundent....
-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
Moira spune:
Merci mult pentru raspunsuri
. O sa cumpar si o sa folosesc. Trebuie sa ma alatur si eu lumii moderne![]()
MOira
XIO spune:
Mda , eu pana acum nu am reusit sa folosesc.
Si nici nu ma prea incanta ideea , dar daca nu ai ce face...cumpara-le si distreaza-te la mare.Numai sa le schimbi des ca sa nu ai surprize neplacute.![]()
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos
Clover spune:
Totul e sa le impingi suficient de adanc. Daca nu faci asta, evident ca va fi inconfortabil si o sa te apuce un chef de urinat din 5 in 5 minute. Schimba-l la 2 ore si foloseste un pantyliner.
Iti recomand sortimentul care se vrea "silky", aluneca mai repede si parca se simt mai bine. Chiar daca te entuziasmeaza prezenta lor nu iti recomand sa le folosesti exclusiv, eu le alternez(noaptea si acasa externe). Iar cazurile de soc si infectii sunt rare. Igiena evident de aur.
Keep the promises you make to yourself.
crinuta spune:
Si eu voi fi in aceeasi situatie si asta e, va trebui sa le folosesc, deoarece la inot nu renunt, fiind pasiunea mea.
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
CORNELIAP33 spune:
Eu fara ele nu pot trai. Folosesc tampoane intravaginale de peste 15 ani si nu am avut niciodata nici un fel de probleme. Cele externe ma deranjeaza teribil si mi se par extrem de incomode.
Mult succes la acest inceput!![]()
Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii
Ajutati-l pe Emanuel!
"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."
bird70 spune:
Eu NUMAI OB-uri folosesc de peste 15 ani si nu le-as schimba pentru nimic in lume. Atentie mare la igiena cand le schimbi, spala-te bine pa maini si nu vei avea probleme.

si un bebe