mamici de IASI

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

bua seara fetelor ; ma bucur ca sunteti!!

stefania
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Fetelor ce ma bucur ca ne adunam!
Katthy multumesc de incurajare! Tu la cate saptamani ai nascut? Ti-am trimis un PM. Chiar ca ai fost norocoasa! Sper sa am si eu sansa ta!
In legatura cu hainele de gravida sunt de acord cu voi! Cele specifice te fac cat malu'! Eu am avut noroc ca in familie am avut mamici proaspete care mi-au transferat din garderoba lor! Si m-au scutit foarte mult! Mai ales ca burta mea a fost mare si pe timp rece si pe caldura! Eu am preferat hainele mai pe mine!

Alina-Mirela 38+ cu DAVID
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Si inca ceva!
Vad ca aici intra si mamici de bb2 si proaspete mamici! Eu stau in zona Galata-Mircea. M-ar interesa un medic pediatru bun in zona! Ma ajutati?!

Alina-Mirela 38+ cu DAVID
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

buna dimineata
ce bine ca ne-am mai adunat!
Katthy, scumpo, felicitari pentru fetita! Sa creasca mare, sanatoasa si sa va bucurati de ea!
Multumesc pt.urari..am ajuns si noi la jumate acum, suntem mariNumai ca ne cam tine in suspans cu sexul..dar, mergem pe 15 iunie iar, si poate isi arata...

Hainute nu prea am gasit in Iasul asta..mi-am luat niste hainute(fusta, bluzita, sacou) de la et. 1 din Mall, dar nu de gravide..insa din materiale bune si deschise la culoare..Le-am dus la croitoreasa mea si mi-a pus fustele pe elastic, iar bluzitele..mi-a mai dat drumul cat s-a putut la ele..Oricum, mie inca imi mai vin hainele care le purtam inainte, nu toate, dar majoritatea. Probabil pt. ca nu am pus nici un kg inca pe mine mai mult decat aveam inainte sa raman. Doar am slabit 2 kg si am pus 1kg si ceva inapoi..
Mi-am mai luat din Hala de la mag. de gravide niste pantaloni de in din aia care ii poti mari dupa cum ai burtica si o bluzita..
In Mall la mag. de grav de la et.2 am probat o salopeta rochita de blugi, dar era prea mare pt. mine, nu aveam ce pune in locul unde pusesera material pt. burtica..
Gugu, fa si tu o listuta cu noi!!
gata,va las!tuturor



Vine bebe
Burtik
Cristina20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Buna dimineata! Hai ca incet incet ne adunam!

Alina-Mirela 38+ cu DAVID
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Eu nu-mi mai cumpar haine de gravida, m-am saturat de ele, abia astept sa pot purta si eu haine normale. Toate femeile mi se par slabe in comparatie cu mine. Fetele care ati fost in ultimul timp la Cuza Voda spuneti-ne si noua cum mai e, conditii, ,,tarife",lucruri necesare in spital. Eu am nascut acum patru ani si de atunci cred ca s-au schimbat multe.


Nonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

Unde ati gasit rochii pana sub sani. Vreau si eu!

Alina, drept sa-ti spun nu mi-a fost frica. M-am gandit ca este ceva natural, ca atitea femei trec prin asa ceva si ca doare o perioada, dar apoi trece si nici nu-ti mai aduci aminte ce si cum. Bafta multa!

De tarife, nu stiu ce sa va spun. Eu dr. i-am dat 300 RON (dar sora mea, in noiembrie i-a dat 500 RON), la asistenta sefa din noaptea respectiva, parca i-a dat mama 20 RON, in general dadeam la asistentele de pe etaj cite 5 ron, iar la infirmiere 2 ron. Daca a mai fost cite o asistenta mai draguta ii dadeam chiar si 10 lei. Oricum, eu am stat putin, am nascut vineri dimineata la 4, iar luni la 12 eram acasa.


Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

da, si eu vreau sa stiu unde ati gasit rochite de genul asta..eu nu am gasit si mi-am luat materiale si imi face croitoreasa mea.



Vine bebe
Burtik
Cristina20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Eu am gasit la Otiola rochita. Dar cred ca sunt mai peste tot, trebuie sa ai rabdare sa te uiti "umeras cu umeras" prin magazine. A! Si haine chiar dragute de gravi sunt la etajul 2 in Mall (deasupra la Jolidon).

Simona 31+ Matei Hisham

Nu e suficient sa apartii speciei umane ca sa fii om.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissintibun spune:

Fetelor,va multumesc din suflet pt raspunsuri!
Eu de la mall de la magazinul de la et 2 mi-am cumparat o pereche de blugi din aia speciali de gravida ,dar cum sunt lungi si acum e asa cald ii port maxim o data pe saptamana.
Eu am luat doar un kg si peste 2 zile intru in saptamana 19 ,dar sotul meu e innebunit sa ma vada in haine de graviduta.Desi imi vin mare parte din hainele dinainte,mai ales cele care nu erau fixe inainte lui ii place sa ma vada in haine speciale de graviduta.Si mie imi plac sincer vorbind.
Tot din mall de la subsol unde e si kidsland mi-am luat si eu o pereche de pantaloni de in 3 sferturi speciali de gravida ,reglabili dupa marimea burticii si o bluzita dintr-un material vaporos.
Eu nu am gasit rochite din astea care sa porneasca largi de sub sani si care sa ma cuprinda la sani.Mie mi-au crescut sanii cam cu doua numere.Astept cu nerabdare sa aflu de unde ati gasit voi.Imi doresc mult si o rochita pt k eu vara sunt innebunita sa port rochite.
pupici,
Cristina
18+

Mergi la inceput