mamici de IASI

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

stiu ca stresul ingrasa ca de ce ma sresez de ce imi vina sa mananc...
problema e alta cica ii fac rau lui bb, nu o sa-l sit aproape deloc cum misca, si in plus sunt la risc de cezariana daca continui sa ma ingras!
am iesit din aceasta stare datorita fetelor de la DCcare mi-au fos de f. mare ajutor si bineinteles sotului meu care m-a incurajat mult; dar am mai auzit de la alte mamici ca nu e necesar sa i-au toata gravidanta in greutate asa de exagerat imi spuneau ca poate iau mai mult la inceput si mai putin in lunile urmatoare... nustiu cat e de adev. asta....
dar daca mie dr. mia zis sa stau sa nu fac efort prea mult sa nu pun in risc bb eu ce sa fac tb sa-l ascult si de mancat mananc... si ..rezultatul... se depune nu-i normal? scuzati-ma daca va plictisesc dar uneori simt nevoia sa ma mai descarc nici nu stii ce sa mai crezi atatea capete atatea conceptii.. dar de pers. care sa ma certe si sa-mi tot spuna ca ceea ce am voi sa mananc si cee ce nu am voie sunt satula....le stiu si eu dar cand esti in ti-e cam frica ca pt. o bucatica de pizza care m-a abtin sa se mai intample nustiu ce...

STEFANIA14+

foto cu burtici

Mergi la inceput

aaaa.... va rog sa ma scuzati buna dimineata si o zi cat mai buna!stiti ceva de radiatiile care le poate da pc, intrebase cineva si m-a cam pus pe ganduri, defapt m-am speriat rau detot caci eu obisnuiam sa stau cu laptopul pe brate! va rog sa-mi raspundeti daca stiti ceva!

STEFANIA14+

foto cu burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Slimatei ma bucur ca esti mai bine! Undele astea, vezi tu, sunt peste tot: calculator, TV, afara... Asa ca nu-ti fa atatea griji! Ideia e sa nu exagerezi cu statul pe laptop!

Alina-Mirela 39+ cu DAVID
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raca spune:

Chiar nu stie nimeni nimic de Dr. Lazar de la Cuza voda?

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

neata fetele

va doresc la toate o sarcina usoara si bebei sanatosi.

m-ar interesa ,daca a facut cineva amniocenteza la dr. Iliev,cam cat costa.

Multumesc

21+ Anya si Matei

bebe2

oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Buna dimineata!
Asta noapte am dormit, dar tot am mers de 2 ori la baie..
Am iesit aseara si eu la plimbare in parcul Copou, tare frumos, racoare, miros de tei..dar m-au apucat crampele atat de tare, ca am crezut ca sunt contractii..asa ca fuguta acasa

Vine bebe
Burtik
Cristina 22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Stefania,hai capul sus si da-o-ncolo de depresie...Asa cum ti-a zis si Cristina,renunta la dulciuri,paste,paine,dar nu te flamanzi.Bebe mic are nevoie.Ai sa ai timp sa slabesti dupa ce vine bebe,dupa nopti nedormite,cand o sa incepi sa alergi dupa el ...
Tu te plangi ca te ingrasi,iar eu nu stiu ce sa fac sa se intample acest lucru...ca io in loc sa ma ingras slabesc...de parca as avea si de unde...

Miha si Robert

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Raca ,Dr Lazar e nepotul dr-itei mele,d-na dr Zamfirescu .Si pt ca dumneaei a iesit la pensie chiar inainte de a-l naste pe cel de-al doilea baietel ,dr Lazar e cel care a facut cezariana la ultimii doi copii .Pot sa-ti spun ca e foarte grijuliu ,venea in fiecare zi la vizita (chiar si la primul copil) si chiar mi-a placut de el (ca dr , bineinteles ).De fiecare data cind l-am intrebat ceva mi-a explicat,a venit sa vada si pe copilas atita timp cit a stat sus la et 6 ,la terapie intensiva .Daca ar fi nevoie sa ma reorientez catre un alt dr ,sigur la el m-as duce .Si ca fapt divers , chiar una dintre doctoritele de la sectia de neonatologie l-a ales sa o asiste la cezariana pe linga dr Mihalceanu .

Poze

Mergi la inceput

multumesc mult fetelor!alina, dar acum oricum nu-l mai tin pe brate de cand am intrat in dubii, sper ca nu i-am facut rau prima, dar asta poate ca nici dr nu stiu....dar eu sper sunt optimista!

INCET, INCET REDEVIN FEMEIA PLINA DE VIATA!E FOARTE USOR SA CAZI.... E MAI GREU SA TE RIDICI!

STEFANIA14+
foto cu burtici

nu am fost niciodata un manechin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Kriss, tu nu i-ei no-spa pentru dureri? Fain in Copou!

Alina-Mirela 39+ cu DAVID
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput