mamici de IASI

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

alina, nu iau inca..ca nu am contractii sau dureri..erau crampe la burta..am avut iar diaree..trebuia sa iau? Am vrut sa iau un Saprosan, dar m-am razgandit..daca mai continua si azi am sa iau maine..

Vine bebe
Burtik
Cristina 22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Cristina,din cate stiu Saprosanul,antidiareicele in general nu sunt indicate in sarcina.

Miha si Robert

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Kriss eu cand am fost in prima luna la control i-am zis dr. ca am dureri ca la menstruatie! Si mi-a zis sa-l i-au! Cica aceste dureri nu-i fac bine bebelusului! Intreaba si tu dr. tau! Am observat ca suntem de-o seama!('79)

Alina-Mirela 39+ cu DAVID
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Am citit prospectul la Saprosan, nu trb. luat de gravidele in trim 1..
Incerc sa evit cat pot de mult sa nu iau nici un fel de pastile, pana acum am reusit, nici macar un No spa nu am luat.
Da, Alina, sunt in `79..voi implini 28 exact inainte de a naste..as vrea ca fi-mea sa fie tot Balanta..(daca era baietel era bun Scorpion:)

Vine bebe
Burtik
Cristina 22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

salut!

Kriss, eu la prima sarcina am facut enterocolita cu varsaturi, diaree, tot tacamul si am avut voie sa iau Smecta si Metrocropamid (mai, nu stiu cum se cheama medicamentul acela pentru greata).

Eu pe dr. Lazar il stiu doar ca persoana (a copilarit cu sotul meu pe palier), este super ok, stiu ca este mana dreapta si a lui Mihalceanu, iar atuul lui (din punctul meu de vedere) este ca e tanar, nu are foarte multe paciente si se poate ocupa mai bine de fiecare pacienta in parte. La un moment dat si pe mine ma batea gandul sa ma duc acum la el, nu la Mihalceanu.

Eu voi disparea o perioada, plec la mare cu gaza mea, abia astept, sunt super obosita si sper sa ne faca bine la toti.

Va urez nasteri fara probleme si sarcini cat mai usoare.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Amironeanu concediu placut! Ai ajuns la d-ra dr. Mihalceanu?

Alina-Mirela 39+ cu DAVID
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Salut fetele!
Am intrat sa vad ce mai faceti. Eu cu toate ca am 33sapt mi se pare ca mai am tare mult pina nasc si nu mai am rabdare.
E tare greu sa fii insarcinata vara. La vlad am nascut in martie si a fost mult mai usor.
V-am pupat.

Monica 33+ (Andrei) si Vlad 4+

Nonna

Mergi la inceput

Fetili,voi ce metoda de epilat folositi?

Miha si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Fetili,voi ce metoda de epilat folositi?

Miha si Robert

Picioare, axila - aparat
inghinal - LAMAAAA ca doare ca naiba (plus ca nu mai e in raza mea vizuala )

Simona 33+ Matei Hisham

Crash test dummies

Mergi la inceput

Simo,eu inca stau bine cu raza vizula dar doare daca dau cu aparatul,mai ales in zona operatiei de la prima nastere,care e facuta fff jos. Asa ca folosesc lama,dar problema cea mai mare e ca ma irit ca naiba...

Miha si Robert

Mergi la inceput